Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vasárnap a Cesena ellen játszik a Juve és rotálás lett beígérve, szóval az is megeshet, hogy Elia és Q is játszani fog. Krasicot pedig nem igazán sajnálom, előtte megvolt a lehetőség, nem élt vele.barca0417 írta: Conte-nak nagyon tetszik a munkája, de az nem annyira hogy Quagliarella, Krasic, Elia ennyire mellőzve van, őket azért be kéne építeni, mert jó képességű játékosok. De amúgy, bár ez is korai, de ígéretesebbnek tűnik, mint az utóbbi edzők...
Conte-nak nagyon tetszik a munkája, de az nem annyira hogy Quagliarella, Krasic, Elia ennyire mellőzve van, őket azért be kéne építeni, mert jó képességű játékosok. De amúgy, bár ez is korai, de ígéretesebbnek tűnik, mint az utóbbi edzők...L.Messi 10 írta:Erről most eszembe jutott a keddi meccs egyik jelenete: Lichtsteiner megállt a félpálya vonalán, és nyitott szájjal szabályosan lihegett, ránézett Conte-ra, mutatta, hogy "Főnök, csere!". Conte-nak elvörösödött a feje, elkezdett ordítani, és utána Lichti olyan sprintet levágott, amilyet én még életemben nem láttambarca0417 írta:Remélem nem fogynak el idén motivációban és erőben. nem szabadna egyiket se....Egy biztos: Conte úgy fel tudja tüzelni ezeket a játékosokat, hogy rendesen félek, nehogy spontán öngyulladás következzen be náluk.
Erről most eszembe jutott a keddi meccs egyik jelenete: Lichtsteiner megállt a félpálya vonalán, és nyitott szájjal szabályosan lihegett, ránézett Conte-ra, mutatta, hogy "Főnök, csere!". Conte-nak elvörösödött a feje, elkezdett ordítani, és utána Lichti olyan sprintet levágott, amilyet én még életemben nem láttambarca0417 írta:Remélem nem fogynak el idén motivációban és erőben. nem szabadna egyiket se....
Nem rejtély, mert minden jegy el szokott fogyni. Szóval megbeszéltük azt a két bajnoki címet is így egyből. Helyes.LG írta: Lehet az a maradék majdnem 20 ezer ember ugyanolyan rejtély, mind a 2 bajnoki cím.
Lehet az a maradék majdnem 20 ezer ember ugyanolyan rejtély, mind a 2 bajnoki cím.L.Messi 10 írta: Ha jól veszem ki akkor 41254/26489 jegyet adtak el. Na most aki néz Juventus meccset, az pontosan tudja, hogy alig szokott üres szék lenni. Sőt, én úgy emlékszem, hogy csak a bérletesek vannak 21ezer körül.
Ha jól veszem ki akkor 41254/26489 jegyet adtak el. Na most aki néz Juventus meccset, az pontosan tudja, hogy alig szokott üres szék lenni. Sőt, én úgy emlékszem, hogy csak a bérletesek vannak 21ezer körül.Game90 írta:Fixed.L.Messi 10 írta: Hát igen, a színvonal már nem az igazi, de engem azért pótol az eddigi szezon. Egy szépen, szívvel(!) játszó, küzdős, harapós csapatot látok minden hétvégén a pályán. Ha otthon játszunk telt ház van szinte mindig, a szurkolók és a stadion is fantasztikus. A tabellán is elsők vagyunk, és haladunk afelé, hogy visszatérjünk a helyes útra.
Nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a soccerway-es statisztikák, de ott ezt írják a Juve-ra:
Avg.: 26489
Capacity: 41254
Sold: 64%
Fixed.L.Messi 10 írta: Hát igen, a színvonal már nem az igazi, de engem azért pótol az eddigi szezon. Egy szépen, szívvel(!) játszó, küzdős, harapós csapatot látok minden hétvégén a pályán. Ha otthon játszunk telt ház van szinte mindig, a szurkolók és a stadion is fantasztikus. A tabellán is elsők vagyunk, és haladunk afelé, hogy visszatérjünk a helyes útra.
én 3 konkrét esetet vettem észre, azokon jött az x (mint írtam, egyiknél di natale tizit is hibázottna azért közel sem jöttek mindig azok a bundagyanús meccsek, emlékszem egyszer én is megraktam egy ilyet,aztán belenéztem a meccsbe és egyértelműen köze nem volt a bundához,nem is lett iksz.
Hát igen, a színvonal még nem az igazi, de engem azért pótol az eddigi szezon. Egy szépen, szívvel(!) játszó, küzdős, harapós csapatot látok minden hétvégén a pályán. Ha otthon játszunk telt ház van szinte mindig, a szurkolók és a stadion is fantasztikus. A tabellán is elsők vagyunk, és haladunk afelé, hogy visszatérjünk a helyes útra.Game90 írta:4-5 éve még el sem tudtam volna képzelni a hétvégéimet olasz foci nélkül, vasárnap 3kor ill. este mindig ott ültem a tv előtt és hallgattam Mágnestábla PetitDe mióta nem a Sport1/2 adja a meccseket, azóta ha 5 meccset láttam. Meg mostanában nem is vonz annyira a Serie A (gyenge színvonal, félig, 3/4-ig megtelt stadionok...), már ott tartok, hogy inkább megnézek egy Newcastle - AVilla meccset, mint egy Milan - Roma-t...
én is eltököltem, mikor észrevettem az első ilyet, láttam, hogy jött az x, mondom oké...aztán megint kiütötte a szemem egy később, ott már gondolkoztam, hogy megrakjam e, de mondom nehogy ez vigye a szelót...aztán a legközelebbi (ha jól emlékszek, az ominózus udinese meccs) már rákerült egy szelómra, meg külön is megraktam.Capon írta:Na menj már... és csak most szólsz????shutterisland írta:csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.
egyszer egy udinese meccsre volt ilyen, 0-0 lett, úgy, hogy a végjátékban di natale tizenegyest hibázott.
Ilyen tuti tippeket kéretik megosztani másokkal is!!
Pontosan a bundagyanú miatt lett ekkora az odds. Viszont nem kellett ahhoz 5fordulót várni, emlékeim szerint minden fordulóban volt (sajnos) egy ilyen meccs... Mindegy, engem nem érdekel. Ez az olasz foci velejárója (szintén sajnos). Aki szereti a Serie A-t az nem, fog emiatt kiábrándulni belőle, aki pedig eddig se szerette, az nézzen Barcelona, Real Madrid, Manchester meccset.shutterisland írta:csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.
egyszer egy udinese meccsre volt ilyen, 0-0 lett, úgy, hogy a végjátékban di natale tizenegyest hibázott.
mindenhol van már bundagyanú, de szerintem olaszoknál epic dolgok voltak/vannak.
Na menj már... és csak most szólsz????shutterisland írta:csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.
Bocs az tényleg kimaradt. 1897 egy ilyen felejtős év volt akkoriban, biztos azért nem maradt meg senkiben a Juventus. 1908 a jó évjárat nem? Ja, hogy mi addigra már 3x odaértünk a tabella második fokára. Ja, meg kifelejtettem azt a bajnoki címet is, asszem 1905-ből. De hát ilyet minek is mondjak, amikor az inter még csak "fiktív" volt ekkor.Bob_Marley írta:L.Messi 10 kicsit elragadtatta magát!
Azt kihagyta, hogy a Juventus mint csapat is egy fiktív fogalom
Szállj be Te is. Legalább Milano szebbik feléről is lesznek ittCapon írta:Látom megy a vérszívás helyes nagyon helyes
Okéjó, bundáztunk, csalók vagyunk, soha nem voltak Aranylabdás játékosaink, akik egyedül döntöttek el meccseket, soha nem voltak világklasszisaink, soha nem mi adtuk a 4x Világbajnok, 1x Európa Bajnok Olasz válogatott gerincét. Sőt, vegyék el azt a pályán megnyert 29 bajnoki címet, és a 9 olasz kupát, a 2 BL-t, a 4 szuperkupát, a 3UEFA kupát, a 2 Világkupát. Egy [auto_cenzúra] középcsapat vagyunk, akik a Serie C-be valók.Drigo írta:Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy a másodosztályban is szereztek egy bajnoki címet. És lehet, hogy a sok szaki úgy gondolja, hogy 2. osztály, akkor az kettő az 1. meg egy, és így máris ismét 29nél vannakHa már nem bírnak bundázni, kitalálnak maguknak bajnoki címeket, ez nagyon aranyos.