Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 22:18:04

barca0417 írta: Conte-nak nagyon tetszik a munkája, de az nem annyira hogy Quagliarella, Krasic, Elia ennyire mellőzve van, őket azért be kéne építeni, mert jó képességű játékosok. De amúgy, bár ez is korai, de ígéretesebbnek tűnik, mint az utóbbi edzők...
Vasárnap a Cesena ellen játszik a Juve és rotálás lett beígérve, szóval az is megeshet, hogy Elia és Q is játszani fog. Krasicot pedig nem igazán sajnálom, előtte megvolt a lehetőség, nem élt vele.
La Gazzetta kezdője a Vasárnapi meccsre:
Buffon
Lichtsteiner-Barzagli-Chiellini-De Ceglie
Vidal-Pazienza-Marchisio
Pepe-Matri-Vucinic
Remélem ez annyiban változni fog, hogy Vucinic helyett Q lesz, Pepe helyett pedig Krasic vagy Elia.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.12.02. 22:10:57

L.Messi 10 írta:
barca0417 írta:Remélem nem fogynak el idén motivációban és erőben. nem szabadna egyiket se....
Erről most eszembe jutott a keddi meccs egyik jelenete: Lichtsteiner megállt a félpálya vonalán, és nyitott szájjal szabályosan lihegett, ránézett Conte-ra, mutatta, hogy "Főnök, csere!". Conte-nak elvörösödött a feje, elkezdett ordítani, és utána Lichti olyan sprintet levágott, amilyet én még életemben nem láttam :lol: Egy biztos: Conte úgy fel tudja tüzelni ezeket a játékosokat, hogy rendesen félek, nehogy spontán öngyulladás következzen be náluk.
Conte-nak nagyon tetszik a munkája, de az nem annyira hogy Quagliarella, Krasic, Elia ennyire mellőzve van, őket azért be kéne építeni, mert jó képességű játékosok. De amúgy, bár ez is korai, de ígéretesebbnek tűnik, mint az utóbbi edzők...
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 21:58:05

barca0417 írta:Remélem nem fogynak el idén motivációban és erőben. nem szabadna egyiket se....
Erről most eszembe jutott a keddi meccs egyik jelenete: Lichtsteiner megállt a félpálya vonalán, és nyitott szájjal szabályosan lihegett, ránézett Conte-ra, mutatta, hogy "Főnök, csere!". Conte-nak elvörösödött a feje, elkezdett ordítani, és utána Lichti olyan sprintet levágott, amilyet én még életemben nem láttam :lol: Egy biztos: Conte úgy fel tudja tüzelni ezeket a játékosokat, hogy rendesen félek, nehogy spontán öngyulladás következzen be náluk.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.12.02. 21:54:27

Remélem a Juventus visszatalál a helyes útra, idén talán már megmozdult valami. De messze még az idő hogy örüljünk, de a Juventus nevet vissza kell hozni az elitbe, ahová való.
Remélem nem fogynak el idén motivációban és erőben. nem szabadna egyiket se....
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 21:18:04

Csak neked egy képes post:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kedvenc: Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 21:13:19

LG írta: Lehet az a maradék majdnem 20 ezer ember ugyanolyan rejtély, mind a 2 bajnoki cím. \:D/
Nem rejtély, mert minden jegy el szokott fogyni. Szóval megbeszéltük azt a két bajnoki címet is így egyből. Helyes. 8)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.02. 21:04:43

L.Messi 10 írta: Ha jól veszem ki akkor 41254/26489 jegyet adtak el. Na most aki néz Juventus meccset, az pontosan tudja, hogy alig szokott üres szék lenni. Sőt, én úgy emlékszem, hogy csak a bérletesek vannak 21ezer körül.
Lehet az a maradék majdnem 20 ezer ember ugyanolyan rejtély, mind a 2 bajnoki cím. \:D/
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 20:24:04

Game90 írta:
L.Messi 10 írta: Hát igen, a színvonal már nem az igazi, de engem azért pótol az eddigi szezon. Egy szépen, szívvel(!) játszó, küzdős, harapós csapatot látok minden hétvégén a pályán. Ha otthon játszunk telt ház van szinte mindig, a szurkolók és a stadion is fantasztikus. A tabellán is elsők vagyunk, és haladunk afelé, hogy visszatérjünk a helyes útra.
Fixed.

Nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a soccerway-es statisztikák, de ott ezt írják a Juve-ra:
Avg.: 26489
Capacity: 41254
Sold: 64%
Ha jól veszem ki akkor 41254/26489 jegyet adtak el. Na most aki néz Juventus meccset, az pontosan tudja, hogy alig szokott üres szék lenni. Sőt, én úgy emlékszem, hogy csak a bérletesek vannak 21ezer körül.
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.02. 20:19:41

L.Messi 10 írta: Hát igen, a színvonal már nem az igazi, de engem azért pótol az eddigi szezon. Egy szépen, szívvel(!) játszó, küzdős, harapós csapatot látok minden hétvégén a pályán. Ha otthon játszunk telt ház van szinte mindig, a szurkolók és a stadion is fantasztikus. A tabellán is elsők vagyunk, és haladunk afelé, hogy visszatérjünk a helyes útra.
Fixed.

Nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a soccerway-es statisztikák, de ott ezt írják a Juve-ra:
Avg.: 26489
Capacity: 41254
Sold: 64%

L.Messi 10, akkor viszont nem tudom, hogy miket írkál a soccerway...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.12.02. 20:33:52-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.02. 17:34:50

na azért közel sem jöttek mindig azok a bundagyanús meccsek, emlékszem egyszer én is megraktam egy ilyet,aztán belenéztem a meccsbe és egyértelműen köze nem volt a bundához,nem is lett iksz.
én 3 konkrét esetet vettem észre, azokon jött az x (mint írtam, egyiknél di natale tizit is hibázott :) ) de nyilván ezekről a meccsekről a bukiknak volt infója, hogy bundagyanús X, ezért tették 1.40-re.
ha biztos info lett volna, hogy X kell legyen, akkor vagy levették volna a kínálatról, vagy pedig raktak volna rá egy 1.01-es oddsot :D

de hát nem zörög a haraszt...
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 15:05:34

Game90 írta:4-5 éve még el sem tudtam volna képzelni a hétvégéimet olasz foci nélkül, vasárnap 3kor ill. este mindig ott ültem a tv előtt és hallgattam Mágnestábla Petit :) De mióta nem a Sport1/2 adja a meccseket, azóta ha 5 meccset láttam. Meg mostanában nem is vonz annyira a Serie A (gyenge színvonal, félig, 3/4-ig megtelt stadionok...), már ott tartok, hogy inkább megnézek egy Newcastle - AVilla meccset, mint egy Milan - Roma-t... :roll:
Hát igen, a színvonal még nem az igazi, de engem azért pótol az eddigi szezon. Egy szépen, szívvel(!) játszó, küzdős, harapós csapatot látok minden hétvégén a pályán. Ha otthon játszunk telt ház van szinte mindig, a szurkolók és a stadion is fantasztikus. A tabellán is elsők vagyunk, és haladunk afelé, hogy visszatérjünk a helyes útra.
És hogy lezárjam 2000.hozzászólásom:
Juve, storia di un grande amore
Bianco che abbraccia il nero
Coro che si alza davvero
Juve per sempre sara'!
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.02. 13:51:38

4-5 éve még el sem tudtam volna képzelni a hétvégéimet olasz foci nélkül, vasárnap 3kor ill. este mindig ott ültem a tv előtt és hallgattam Mágnestábla Petit :) De mióta nem a Sport1/2 adja a meccseket, azóta ha 5 meccset láttam. Meg mostanában nem is vonz annyira a Serie A (gyenge színvonal, félig, 3/4-ig megtelt stadionok...), már ott tartok, hogy inkább megnézek egy Newcastle - AVilla meccset, mint egy Milan - Roma-t... :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 13:46:42

[quote="socio66"][/quote]
Nem önfényezésből, félre ne értsétek, de szerintem a mostani Juventus meccseit nyugodtan nézheti az is, aki annyira nincs oda az Olasz fociért. Sőt! Még tőlem is furcsán fog hangzani, de a Milant is érdemes megnézni. A keddi napoli elleni meccsen is nem kis hajtás volt, pörgős játék, 6 gól, tizenegyes, szóval minden ami kell. Az intert már nem mondom, mert akkor már inkább egy MTK-Fradi II...
Sorsoltak az Olasz Kupában:
Juventus-Bologna: 2011. december 8. (csütörtök) 21:00
Palermo-Siena: 2011. december 13. (kedd) 21:00
Lazio-Verona: 2012. január 10. (kedd) 21:00
Udinese-Chievo: 2012. január 11. (szerda) 15:30
Roma-Fiorentina: 2012. január 11. (szerda) 20:45
Napoli-Cesena: 2012. január 12. (csütörtök) 21:00
Milan-Novara: 2012. január 18. (szerda) 21:00
Inter-Genoa: 2012. január 19. (csütörtök) 21:00
Vastaggal jelöltem azokat, akik szerintem továbbjutnak.
Kép
socio66

2011.12.02. 08:42:48

na azért közel sem jöttek mindig azok a bundagyanús meccsek, emlékszem egyszer én is megraktam egy ilyet,aztán belenéztem a meccsbe és egyértelműen köze nem volt a bundához,nem is lett iksz.
abban viszont egyetértek hogy az olasz foci nézhetetlen,én régebben,mikor még nem volt digi és a sporttévé közvetítette a meccseket,ráfanyarodtam egy-kettőre,de mostanában már egyáltalán nem.
illetve pont most hétvégén a fogadás miatt belenéztem az inter meccsébe,hát az isten mentsen meg attól mindenkit. :)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.02. 06:02:29

Capon írta:
shutterisland írta:csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.
egyszer egy udinese meccsre volt ilyen, 0-0 lett, úgy, hogy a végjátékban di natale tizenegyest hibázott. :)
Na menj már... és csak most szólsz????
Ilyen tuti tippeket kéretik megosztani másokkal is!! :wink:
én is eltököltem, mikor észrevettem az első ilyet, láttam, hogy jött az x, mondom oké...aztán megint kiütötte a szemem egy később, ott már gondolkoztam, hogy megrakjam e, de mondom nehogy ez vigye a szelót...aztán a legközelebbi (ha jól emlékszek, az ominózus udinese meccs) már rákerült egy szelómra, meg külön is megraktam.
amúgy akkoriban szerintem még a rivális oldalán szerepeltem, és még nem volt eurobarcás regem :)

L.Messi10 : úgy alapból az olasz meccsekkel nincs bajom.
egy roma-milan-inter-juve-lazio-palermo-napoli hetesből bármelyik játszik bármelyikkel, bőven lehet belőle (és sokszor szokott is) olyan meccs, ami elől nem áll fel az ember.
sőt, pl. a genoai derbiket (ugye genoa-samp) is megnéztem.

viszont mondjuk egy novara-catania vagy bologna-cesena meccset a halántékomra szegezett fegyverrel is meggondolnék :D

és ez a különbség a spanyol,angol,német vs. olasz bajnokság tekintetében nálam.
a rangadók mindenhol jók, de kis és középcsapatok meccseit sokkal szívesebben nézem meg az első 3 bajnokságban.
idén is volt egy forduló, mikor vagy 7 meccsen lett 0-0 :D

a bundagyanút most ki is hagyhatjuk végül is ebből a szempontból, mert az már szerintem mindenhol (lásd magyar bajnokság) felütötte a fejét valamilyen szinten.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.01. 23:32:08

shutterisland írta:csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.
egyszer egy udinese meccsre volt ilyen, 0-0 lett, úgy, hogy a végjátékban di natale tizenegyest hibázott. :)

mindenhol van már bundagyanú, de szerintem olaszoknál epic dolgok voltak/vannak.
Pontosan a bundagyanú miatt lett ekkora az odds. Viszont nem kellett ahhoz 5fordulót várni, emlékeim szerint minden fordulóban volt (sajnos) egy ilyen meccs... Mindegy, engem nem érdekel. Ez az olasz foci velejárója (szintén sajnos). Aki szereti a Serie A-t az nem, fog emiatt kiábrándulni belőle, aki pedig eddig se szerette, az nézzen Barcelona, Real Madrid, Manchester meccset.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.01. 23:21:33

Na menj már... és csak most szólsz????
Ilyen tuti tippeket kéretik megosztani másokkal is!! :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.01. 23:19:04

csak annyit fűznék hozzá az olasz focihoz, hogy tavaly kb. 5 fordulónként volt egy meccs, ahol 1.4x odds-ot adtak a döntetlenre, és amikor ilyet észrevettem (eleinte nem mertem megtenni..) rendre jött a döntetlen.

mindenhol van már bundagyanú, de szerintem olaszoknál epic dolgok voltak/vannak.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.01. 23:11:36

Bob_Marley írta:L.Messi 10 kicsit elragadtatta magát!
Azt kihagyta, hogy a Juventus mint csapat is egy fiktív fogalom :lol:
Bocs az tényleg kimaradt. 1897 egy ilyen felejtős év volt akkoriban, biztos azért nem maradt meg senkiben a Juventus. 1908 a jó évjárat nem? Ja, hogy mi addigra már 3x odaértünk a tabella második fokára. Ja, meg kifelejtettem azt a bajnoki címet is, asszem 1905-ből. De hát ilyet minek is mondjak, amikor az inter még csak "fiktív" volt ekkor.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.01. 23:11:28

:D

Hát én most nem tudok senkibe sem belekötni :) nem is értem mi van velem...
Hát a csillagok jogosságára ill. elosztásába sem mennék bele.
Messi 10 írtad, hogy jó akkor csalók vagytok stb... Meggyőződésem hogy az utóbbi min 50 évben nem telt el úgy olasz bajnoki forduló, hogy ne bundáztak volna csapatok a ligában. Persze könnyű ugye most a Juve nyakába varrni dolgokat de ugyan olyan mocskos az össze top klub. Ez ott már hagyomány nem lehet mit csinálni. Elég ha csak megnézzük ki a miniszer elnök na meg a Milan rég új elnöke. A Don-ról elképzelni nem tudom, hogy ne próbálna ott belenyúlni egy meccsekbe ahol csak tud.
Elképzelhetetlen, hogy valaha is megváltozzon a Seria A. Mindig azok a csapatok buknak le akik éppen valamiért kiestek a pikszisből odafönt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.01. 23:09:41

Felesleges a vita az olasz focival kapcsolatban. A calciopolinál is mindegyik csapat nyakig sáros volt, az intert is beleértve. Mondjuk nem szerettem sose az olasz focit,kivéve a 2001-es Romat Batistutával, de a juve is mindig szimpatikus volt a Buffon,Nedved,Del Piero 3as miatt.
Ez a szimpátia máig kitart,de nem állok le senkivel vitatkozni a bundabotrány miatt,mert egyrészt szégyellem az egészet,mint fociszerető, másrészt már megtörtént, így minden rápazarolt szó értelmetlen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.01. 23:00:46

L.Messi 10 kicsit elragadtatta magát!
Azt kihagyta, hogy a Juventus mint csapat is egy fiktív fogalom :lol:
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.01. 23:00:01

Capon írta:Látom megy a vérszívás helyes nagyon helyes :)
Szállj be Te is. Legalább Milano szebbik feléről is lesznek itt :wink:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.01. 22:56:54

Látom megy a vérszívás helyes nagyon helyes :)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.01. 22:55:16

Drigo írta:Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy a másodosztályban is szereztek egy bajnoki címet. És lehet, hogy a sok szaki úgy gondolja, hogy 2. osztály, akkor az kettő az 1. meg egy, és így máris ismét 29nél vannak :D Ha már nem bírnak bundázni, kitalálnak maguknak bajnoki címeket, ez nagyon aranyos.
Okéjó, bundáztunk, csalók vagyunk, soha nem voltak Aranylabdás játékosaink, akik egyedül döntöttek el meccseket, soha nem voltak világklasszisaink, soha nem mi adtuk a 4x Világbajnok, 1x Európa Bajnok Olasz válogatott gerincét. Sőt, vegyék el azt a pályán megnyert 29 bajnoki címet, és a 9 olasz kupát, a 2 BL-t, a 4 szuperkupát, a 3UEFA kupát, a 2 Világkupát. Egy [auto_cenzúra] középcsapat vagyunk, akik a Serie C-be valók.
Ez is bunda volt, nem?: http://www.youtube.com/watch?v=Ktpbrf7EIoQ
Ja meg ez is: http://www.youtube.com/watch?v=sLcdWkTMCkA
Mindegy, nem vitatkozok. Nekem elég, hogy a Világ legjobb klubjának szurkolok, már több mint 7éve, hogy láthattam játszani egy Del Pierot, egy Zidanet, egy Buffont, Nedvedet, Trézéguet-et. Büszke vagyok rá, hogy nálunk játszott Platini, Baggio, Bettega, Boniperti, Boninsegna, Zoff, Davids. Imádom azt a felfoghatatlan érzést, amikor zebramezes szerelésben rúgok egy Del Pieros szabadrúgásgólt, egy Nedvedes bombát, vagy épp akkorát védek mint Buffon. Nem érdekel, ha csalók vagyunk, nem érdekelt taknyos fejjel, hogy a Juventus a Serie B-ben van, ez egy örökké tartó szerelem! Forza Juve! Forza La Vecchia Signora!
Kép
Válasz küldése