Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.05. 23:20:56

shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.05. 23:19:28

Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
minden csaj ismerősöm a fehér dieselt hypeolja.

amúgy az én két kedvencem, amit (nem eredetiben..) használtam :
pierre cardin - revelation
ralph lauren - big pony

ezekkel nem lehet mellélőni, hatalmas illatok. :D

(ja árkategóriát nem írtál, de én utánzatokat szoktam használni, nem tudnék megfizetni egy drága parfümöt...és szeretem váltogatni)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.12.05. 23:22:25-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.12.05. 23:14:38

Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Deus
Boixos Nois

2011.12.04. 07:37:22

Na, jelentem hogy horgaszni mentem. Igen, ebben a hideg telen. Csonakos pecaaaaa!

Remelem h akaszok majd egy kapitalis csukat!
KépKép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.04. 06:18:33

Ilúvatar írta:.......
érdekes lények a nők.
mostanában van egy nagy divat (bár nekem 16 éves korom óta folyamatosan normális kapcsolatom van, ez a 3. zsinórban 1 éves időtartam felett, mégis tapasztalom ezt) illetve az ismerőseim körében is, hogy mostanában a nők szeretik "elhúzni a mézesmadzagot".

hülye példa, de haverom (továbbiakban legyen "X") ismerőse kirakott egy olyat, hogy "lájkold, és pontozlak 1-10ig"...a srác lájkolta, a csaj kirakta, hát mindenre 9-10 körül adott, míg a többi 20-on valahány tag elvétve kapott 8 felett.
a "X"-nek az feltűnt, a menyecske szemrevaló...elkezdett vele beszélgetni, egyre többet cseteltek, ismerkedtek...a csaj végiglikeolta a képeit, stb.
oda jutottak, hogy kölcsönösen bejönnek egymásnak, és talizzanak egy játszótéren.

"X" odament, vitt egy milkát is, idő volt, de sehol senki.
1x csak csörög neki a cimbije (továbbiakban legyen "Y"), hogy "hallod, itt van a csaj a centerben, akit meséltél, itt vannak a kávézóban a barátnőivel".

erre "X" (megjegyzem, szegény kissé önbizalomhiányos, nem ez volt az első eset, hogy hintáztatják.) elment a centerbe, kb 10 perc séta.
felment a kávézóhoz, aztán beültek a "Y"-nal 2 asztallal a csaj, és néhány barátnője mellé...
a csaj többször is észrevette, de mindig elkapta a tekintetét, zavarban volt, tudta, hogy sz.r van a palacsintában.

közben "X" elmesélte "Y"-nak a fail sztorit, "Y" kicsit tökösebb, vagány gyerek, felállt, odament az asztalhoz ("X"-et is vitte magával), és kérdőre vonta a csajt.
a csaj először megilletődött, elpirult, zavarban volt, és szégyellte magát, azzal védekezett, hogy "azt hittem, hogy holnapra van megbeszélve"...aztán lassan átment flegmába, mikor már "Y" is kicsit cinikusan szólt pár szót. (barátnői, csak röhögcséltek meg sugdalóztak...)

ez az egész fél perc sem volt, "Y' és "X" elindult vissza az asztalukhoz...közben a csajnak az androidja ott volt az asztalon, végszóra csörgött, bejövő hívás, valami pasi volt.
felveszi, szépen nyálasan, magát nem zavartatva trécselt a sráccal, akivel (és ez akkor derült ki, mikor "X" hazaért nem sokkal ezután) már aznap délelőtt óta "kapcsolatban van" facebookon.
már ez is gyomorforgató a kiscsajtól, de ezután jött a hab a tortára :D

este "Y" írt "X"-nek, hogy a csaj felvette ismerősnek, ráírt cseten, hogy mennyire bejönnek neki az ilyen "vagány" srácok, meg hogy "milyen helyes",stb...és hogy mit szólna, ha megismerkednének, meg taliznának egyet...és a csaj ki is dobta fb-re, hogy egyedülálló... "Y" visszautasította, néhány aranyos "kettőspontdé" kíséretében.

"X" és "Y" jót röhögtek ezen, hogy mekkora szerencsétlen céda a csaj, aki erre másnap randizott az exével (akivel korábban járt) és nála is töltötte az éjszakát.

tehát végkövetkeztetés : egy csaj (aki alapjáraton nem tűnik ilyennek, én is ismerem) 2 nap leforgása alatt :
- behülyítette "X"-et
- rányomult "Y"-ra
- összejött kb 12 órára egy 3. személlyel.
- másnap pedig már egy exével volt együtt.

csak azért írtam le, mert ez egy TÖK ÁTLAGOS kis sztori a mai fiatalok körében...megannyi hasonlót látok nap, mint nap, főleg a "páwa' csajoknál, akiknél ehhez a viselkedéshez hihetetlen nagy arc, és egoizmus is párosul.

szóval annyit akartam hozzáfűzni, hogy a mostani 17-19 éves csajok nagyon nagyot zuhantak agyilag, és viselkedésileg is, és bár nem tudom, a te alanyaid milyen idősek, és mennyire komolyak, de nem szabad meglepődni már ezen.

a csajok úgy tudják forgatni a srácokat, ahogy akarják.
mindig az a sztereotípia van nyomtva, hogy a "fiúk csak kihasználják a lányokat"...na ezt át lehet húzni, full kiegyenlítik a számlát a jányok is evvel az "elhúzom a mézesmadzagot, aztán lépek tovább" viselkedéssel.

nagyon ritka kincs manapság a szép, és egyben okos, odaadó, igényes, és reális gondolkodású csaj.
rohadt nagy mákom van, hogy én kifogtam egy ilyet. (18 játékost fel tudott sorolni már a barca A keretéből :D)

(ez úgy összesen nem biztos, hogy teljesen szoros összefüggésben van a te általad leírtakkal, csak úgy a témával kapcsolatban egy ilyen rövid szösszenet most kikívánkozott) :)
Hunter91
Capitá del Barça

2011.12.03. 12:29:12

Mikor jelenik meg az új NemzetiSport Magazin(decemberi szám)?
A múlt havit megvettem és nagyon ott van a szeren! Már alig várom.
Mikortól lehet venni az újságosnál?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.03. 11:55:11

TT írta:nekem meg szalagavatóm volt, ennyi, kész, mit írjak? :lol: :lol: műsorban, keringőben nagyon odatettem magam, már már a sztár szintjét súroltam :D :oops: :lol:
Én meg 2 haverom eléggé szerencsések vagyunk akkor. Vagyis csak voltunk, mivel már Pösti gyerek vagyok.
Amire az egészből leginkább felfigyeltem:
40k egy nap csak ruházatra?!!!! Há' mit vettél te? :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.03. 11:20:30

Drigo írta:
Kalap1988 írta:Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.
Azért az mélységesen elszomorító, hogy egy magát komolynak mondó párt egy tagja fenntartások nélkül elfogadja, hogy - legyen az akármilyen formában - a pártja egy ilyen kifejezés mögé odaáll.

DE, itt fejezzük is be a politizálást.

Az meg, hogy emberek bármit elhisznek, amit olvasnak...
Ha nem érted, hogy mit írtam,akkor tényleg fejezzük be... Ha igaz lett volna a hír, ez akkor sem egy javaslat. Este csak a hsz-eket olvastam el...
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.03. 10:52:10

Kalap1988 írta:Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.
Azért az mélységesen elszomorító, hogy egy magát komolynak mondó párt egy tagja fenntartások nélkül elfogadja, hogy - legyen az akármilyen formában - a pártja egy ilyen kifejezés mögé odaáll.

DE, itt fejezzük is be a politizálást.

Az meg, hogy emberek bármit elhisznek, amit olvasnak...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
TT
Capitá del Barça

2011.12.03. 08:36:15

nekem meg szalagavatóm volt, ennyi, kész, mit írjak? :lol: :lol: műsorban, keringőben nagyon odatettem magam, már már a sztár szintjét súroltam :D :oops: :lol:
Deus
Boixos Nois

2011.12.03. 03:36:59

na skacok most jöttem haza a disco -ból. fél 4 van most.

azt valaki magyarázza meg a női biológiai működését mert én rohadtul nem értem őket.

Volt egy csaj, akinek tetszettem meg nekem is bejött. Erre mivan? lelépett, mintha most szakítottunk volna, pedig csak most ismerkedek vele. Próbáltam vele betáncolni magam, erre lelépett a barátnőjével. WTF? Mivan?
Tök csinosan öltöztem fel magam, 40 rugót költöttem el ma a ruházatra
ma a disco előtt, erre kiderül hogy kakit se ér... Inkább hazajöttem most, és alszok egyet rá.

Ma bepiáltam:
2x Jaggermaister
2x Pálika
2x koktél
1x abszint

mégis picit józan vagyok. Disco -ban is.

Amúgy meg a legjobb spannom meg összeveszett a bnőjével most a discoban.. Tiszta lököttek a csajok, képesek keverni a kakit is. Azon volt besértődve hogy haverom otthagyta őt. WTF? pedig pont fordítva történt: a csaj hagyta őt a haveromat egyedül a táncparkettán, erre besértődik a csaj, hogy egyedül maradt. MIVAAAN?

***DISCO LOG OUT***
***CALL TAXI***
***ARRIVE HOME***
***GOING SLEEP***

jó éjt mindenkinek.
KépKép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.03. 00:59:15

gergo9 írta:Még jó hogy a fejlécben is hirdetik hogy egy kamu,poénos híreket gyártó oldal. De tele lett megint könnyel az egész topik hogy szegény cék. fúj.
Bocs, én most jöttem haza meccsről, fáradtan és meg sem néztem a linket, akkor érhető, hogy miért nem hallottam ilyen javaslatról :D Mert nagyjából a párt háza táján mindent tudok. Arra gondoltam, hogy egy parlamenti vitában elhangzott ide-oda egy-egy cinikus mondat, de akkor az sem. Mindenesetre azért ezek sajnos nem elképzelhetetlen dolgok.... Persze jó vicc az, aminek van alapja :D
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.03. 00:52:37

Még jó hogy a fejlécben is hirdetik hogy egy kamu,poénos híreket gyártó oldal. De tele lett megint könnyel az egész topik hogy szegény cék. fúj.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.03. 00:32:24

Bob, nekem elsőre lejött, mert ismerem őket, ugyan is tag vagyok :D A konkrét esetről én sem tudtam, de légy benne biztos, hogy ez cinizmus, ha kívánod utána járok. Kalap
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.03. 00:31:23

Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Ez valóban hülyeség, főleg ez a hiperpigmentált!Mondjuk a javaslat az meg egyenesen megint felháborító réti néger, ilyet ki tud kitalálni?! :roll:
Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.
előzményeket nem ismertem, a cikket olvastam, nekem nem jött le cinizmus, s az említett párttal kapcsolatban sem jó dolgok jutnak eszembe!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.03. 00:08:12

Bob_Marley írta:Ez valóban hülyeség, főleg ez a hiperpigmentált!Mondjuk a javaslat az meg egyenesen megint felháborító réti néger, ilyet ki tud kitalálni?! :roll:
Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.03. 00:05:30

Ez valóban hülyeség, főleg ez a hiperpigmentált!Mondjuk a javaslat az meg egyenesen megint felháborító réti nigger, ilyet ki tud kitalálni?! :roll:
Elkeserítő, hogy emberek (pártok) így gondolkodnak.....Hófehérke okosnak képzelő emberek!
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 23:50:35

"A Jobbik javasolta továbbá a réti nigger kifejezés bevezetését, ezt azonban a kormány elutasította."
Neeee, síííírok :lol: :lol: :lol:
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.12.02. 23:44:27

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.02. 20:49:13

Sanama írta: Ne haragudj, de ennek nem látom értelmét... Nem értem egy baráti/osztály meccsen mit kell keménykedni. Ha tétje lenne megértem,de amúgy sose értettem az ilyet.
Semmi szándékosság nem volt benne, csak az után tudtam meg hogy elment miután bejött az anyja érte. Bocsánatot is kértem. Egyébként nem is lehet megérteni. Én mindig ilyen voltam, ezért sem focizok már túl gyakran. Nem nekem való sport:D
Meg ez a stílus nekem abból származik, hogy kapus voltam 4 évig, és nagyon jól jöttem ki a kapuból, és ez így átjött a mezőnyjátékomba is.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.02. 20:45:49

Sanama írta: Ne haragudj, de ennek nem látom értelmét... Nem értem egy baráti/osztály meccsen mit kell keménykedni. Ha tétje lenne megértem,de amúgy sose értettem az ilyet.
Én soha nem tudtam volna úgy játszani, hogy "ez egy sörmeccs" felfogással lépjek pályára. Legyen az tesióra vagy valamilyen díjért menő meccs, mindig a legjobbat nyújtom (legalábbis megpróbálom), és mivel védő vagyok, azért a durvaság is előjön néha. Mondjuk a tavalyi év érdekes volt... Akkor voltam 9.es, az ellenfél csapatából a csatár 12.es, meg vagy 40kg-al nehezebb, de miután feltettem a bordásfalra nem nagyon mert felém közeledni :D Az angol tanárról nem is beszélve. Az iskola csapatában játszik, és véletlen fordulásból szájbavertem, hát inkább visszahúzódott középpályásnak, pedig vagy 120kg az Öreg :D Én meg a magam 70kg-jával, (meg 195 cm-el) rendberaktam őket 8)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.02. 20:40:24

MessiFan írta: Múlthéten az osztállyal fociztunk, és vesztésre álltunk, én meg elkezdtem száguldozni hogy valahogy egyenlítsünk, és szegény 190 centis eléggé vékony osztálytársamat és egyszerre értünk oda a labdáért, én nagy nehezen berúgtam, aztán látom hogy sántít, és már a következő órában már az anyja vitte el megröntgenezni. Azon a héten nem is jött iskolába.
Szegény srác.. Haverjaimat is aprítottam rengeteget, bár ők jobban bírták és kickboxolnak szóval nagyon jó kis bunyókat nyomtunk :D
Ne haragudj, de ennek nem látom értelmét... Nem értem egy baráti/osztály meccsen mit kell keménykedni. Ha tétje lenne megértem,de amúgy sose értettem az ilyet.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.02. 19:38:49

Jajj matyi nekem is vannak ilyen sztorijaim, hogy fenyegetőzött az öregasszony, meg mindig panaszkodtak...
Én rengeteget fociztam tavaly, (idén már sajnos nem) és vannak történeteim, mivel én amolyan Mascherano típusú "futballista" vagyok és ha kihoznak a sodromból akkor általában nincs köszönet, se békés hármas sípszó :lol:

Múlthéten az osztállyal fociztunk, és vesztésre álltunk, én meg elkezdtem száguldozni hogy valahogy egyenlítsünk, és szegény 190 centis eléggé vékony osztálytársamat és egyszerre értünk oda a labdáért, én nagy nehezen berúgtam, aztán látom hogy sántít, és már a következő órában már az anyja vitte el megröntgenezni. Azon a héten nem is jött iskolába.
Szegény srác.. Haverjaimat is aprítottam rengeteget, bár ők jobban bírták és kickboxolnak szóval nagyon jó kis bunyókat nyomtunk :D
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.30. 23:49:21

micsoda sztorik matyika :P :D

nekem van egy sztorim, az idős emberekről szól :D
(picit a bakancslista c. filmet juttatja eszembe)

volt egy öreg bácsi itt, pár utcára tőlünk.
volt két fia, felesége pedig elhunyt...az öreg ugye ahogy teltek az évek, azárt egyre fáradékonyabb lett, a nagy kertjét is alig tudta művelni, meg ilyenek...aktív volt attól függetlenül a kisöreg, mindig csavargott, lottózó, kocsma, focipálya,stb..mindenhol láttam anno :)
egészséges volt ő, csak az öregséggel járó dolgok kijöttek rajta, szerintem 70 körül mozgott már.
aranyos, kedves, közvetlen kis bácsi volt, de a két gyerek abszolút nem törődött vele, nem segítettek neki, pedig pár utca választja el őket...teljesen magára volt hagyva az öreg mind anyagiakban, mind a ház körüli munkákban, egyebekben.

egyik nap gondolt egyet, elkezdte árulni a (az amúgy nem kicsi..) házát, a kis telekkel együtt...jellemző, hogy a gyerekek ezt sem vették észre...

aztán valahogy eladta a házat és telket, kapott érte összesen x milliót (nem tudom az összeget, csak azt, hogy nagy summa volt) elment egy albérletbe csabára, és elkezdett nagybetűsen ÉLNI :D

azt mondják, hogy tizenvalahány évre elegendő lakbérnyi összeg volt neki félretéve, és volt még egy jó összeg neki, amit elkölthet, nyugdíjjal kiegészítve kényelmesen elélhet belőle.

hogy manapság mi van vele, nem tudom, ez több éve történt meg :D
persze fenntartással kezelem, hiszen itt vidéken sok a pletyka, ferdítés, de ha igaz, jól csinálta :D
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.30. 22:24:27

http://www.youtube.com/watch?v=KtZK33Bq ... r_embedded
sajnos ez, ha focizol, ugyanígy van. :roll:
gondolom más is tapasztalta már.

haverommal nyáron focizunk a focipályán, véletlenül átrúgtam a szomszéd házba a labdát. odamentünk, becsöngettünk. ki sem jön a nyanya, csak az udvarban van, mi mondjuk, h elnézést, átrúgtuk a labdát, vissza tetszik adni? erre ő: ja, jólvan. ennyivel elintézte. ez után még vagy 5x becsöngettünk, de semmi... másnap visszamentünk, haveromnak elég mély hangja ezért becsöngetett, majd kicsit mély és rekedtes hangon mondja a nyanyának, aki most sem nyitott ajtót, h adja vissza a fiam labdáját, egyből visszaadta. :roll:

másik: másik focipályán focizunk, sajnos megint átment a labda. átmegyünk, elkérjük szépen, a bácsi meg azt mondja: húzzatok a retkes ....-ba, vagy vmi ilyesmit mondott,nem emlékszem már rá,visszaadta, de csak így, ilyen szépen sikerült neki. :roll:

harmadik is hasonló, csak ott úgy adták vissza, h ha még egyszer átrúgjuk akkor botrány lesz. :lol:

+búnusz, de ez nem pont ilyen:
Kétérintőzünk ketten haverommal, megjelenik két cigány gyerek, h meccsezzünk már. na mondom jolvan, de csak egy rövidet. a lényeg, h az egyik mezítláb focizott én meg véletlenül megrúgtam kicsit a lábát, azt elkezdett sírni. na mondom jolvan, ennyi volt, megyünk haza. gyerek megállít mielőtt elindultunk volna, h : dirökt vót? ezt vagy 10x megkérdezte, én meg mondtam neki, h nem. ez után még megfenyegetett, h szól a mamájának. :lol: meg, h ő 18 évest is megvert meg stb... kemény dumáival jött.

még egy focis sztori.
focizunk, megjelenik 2 gyerek, elkezdünk velük játszani. a pálya hálóval van bekerítve ahol van 1-2 lyuk. a pálya mögött van egy folyó. az én labdámmal játszunk. az egyik gyerek kijelenti az elején, h ha véletlenül a folyóba rúgja nem vállalja a felelősséget, na mondom jolvan, csak nem leszel ekkora béna. erre 5 perc múlva a folyóban landol a labda. pont a közepébe, h ne érjük el. elkértünk egyik pecástól vagy 5 méteres hosszú ágat és vagy fél óra szenvedés után sikerült kiszedni a labdát a folyóból.

bocsi, h hosszú lett és köszi aki elolvasta. :)
Válasz küldése