Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
minden csaj ismerősöm a fehér dieselt hypeolja.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
érdekes lények a nők.Ilúvatar írta:.......
Én meg 2 haverom eléggé szerencsések vagyunk akkor. Vagyis csak voltunk, mivel már Pösti gyerek vagyok.TT írta:nekem meg szalagavatóm volt, ennyi, kész, mit írjak?![]()
műsorban, keringőben nagyon odatettem magam, már már a sztár szintjét súroltam
![]()
![]()
Ha nem érted, hogy mit írtam,akkor tényleg fejezzük be... Ha igaz lett volna a hír, ez akkor sem egy javaslat. Este csak a hsz-eket olvastam el...Drigo írta:Azért az mélységesen elszomorító, hogy egy magát komolynak mondó párt egy tagja fenntartások nélkül elfogadja, hogy - legyen az akármilyen formában - a pártja egy ilyen kifejezés mögé odaáll.Kalap1988 írta:Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.
DE, itt fejezzük is be a politizálást.
Az meg, hogy emberek bármit elhisznek, amit olvasnak...
Azért az mélységesen elszomorító, hogy egy magát komolynak mondó párt egy tagja fenntartások nélkül elfogadja, hogy - legyen az akármilyen formában - a pártja egy ilyen kifejezés mögé odaáll.Kalap1988 írta:Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.
Bocs, én most jöttem haza meccsről, fáradtan és meg sem néztem a linket, akkor érhető, hogy miért nem hallottam ilyen javaslatrólgergo9 írta:Még jó hogy a fejlécben is hirdetik hogy egy kamu,poénos híreket gyártó oldal. De tele lett megint könnyel az egész topik hogy szegény cék. fúj.
előzményeket nem ismertem, a cikket olvastam, nekem nem jött le cinizmus, s az említett párttal kapcsolatban sem jó dolgok jutnak eszembe!Kalap1988 írta:Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.Bob_Marley írta:Ez valóban hülyeség, főleg ez a hiperpigmentált!Mondjuk a javaslat az meg egyenesen megint felháborító réti néger, ilyet ki tud kitalálni?!
Jajj Bob, szerinted ez egy komoly javaslat volt? Ez egy utcai szleng és a javaslat lényege a cinizmus. Azért mondták ezt, mert orbitális baromságnak tartják, hogy bárki a cigány szó betiltását javasolja, ugyanis ez a nevük és így hívják magukat. Ennyiről szólt, ez egy cinikus és nem egy komoly javaslat, úgy kell érteni.Bob_Marley írta:Ez valóban hülyeség, főleg ez a hiperpigmentált!Mondjuk a javaslat az meg egyenesen megint felháborító réti néger, ilyet ki tud kitalálni?!
"A Jobbik javasolta továbbá a réti nigger kifejezés bevezetését, ezt azonban a kormány elutasította."FtcSikiHun írta:http://hirtelen.wordpress.com/2011/12/0 ... sznalatat/
Semmi szándékosság nem volt benne, csak az után tudtam meg hogy elment miután bejött az anyja érte. Bocsánatot is kértem. Egyébként nem is lehet megérteni. Én mindig ilyen voltam, ezért sem focizok már túl gyakran. Nem nekem való sport:DSanama írta: Ne haragudj, de ennek nem látom értelmét... Nem értem egy baráti/osztály meccsen mit kell keménykedni. Ha tétje lenne megértem,de amúgy sose értettem az ilyet.
Én soha nem tudtam volna úgy játszani, hogy "ez egy sörmeccs" felfogással lépjek pályára. Legyen az tesióra vagy valamilyen díjért menő meccs, mindig a legjobbat nyújtom (legalábbis megpróbálom), és mivel védő vagyok, azért a durvaság is előjön néha. Mondjuk a tavalyi év érdekes volt... Akkor voltam 9.es, az ellenfél csapatából a csatár 12.es, meg vagy 40kg-al nehezebb, de miután feltettem a bordásfalra nem nagyon mert felém közeledniSanama írta: Ne haragudj, de ennek nem látom értelmét... Nem értem egy baráti/osztály meccsen mit kell keménykedni. Ha tétje lenne megértem,de amúgy sose értettem az ilyet.
Ne haragudj, de ennek nem látom értelmét... Nem értem egy baráti/osztály meccsen mit kell keménykedni. Ha tétje lenne megértem,de amúgy sose értettem az ilyet.MessiFan írta: Múlthéten az osztállyal fociztunk, és vesztésre álltunk, én meg elkezdtem száguldozni hogy valahogy egyenlítsünk, és szegény 190 centis eléggé vékony osztálytársamat és egyszerre értünk oda a labdáért, én nagy nehezen berúgtam, aztán látom hogy sántít, és már a következő órában már az anyja vitte el megröntgenezni. Azon a héten nem is jött iskolába.
Szegény srác.. Haverjaimat is aprítottam rengeteget, bár ők jobban bírták és kickboxolnak szóval nagyon jó kis bunyókat nyomtunk