Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
vmelyik nap láttam, van egy jo pár elmaradás, egy jo pár embernél... minde1, aki benne van a játékban, bedobja a heti 2 moviet, aki akarja meg megnézi és készmessideco írta:Holnap Mezner2 fog ajánlani, ha elküldi persze.
Remélem lesz heti adag, de félő, hogy a klub fele nem fog már részt venni...
messideco írta:A könyv zseniális, nagyon tetszett, de a film nézhetetlen számomra...
én sem nézek tul gyakran ilyet, de nekem pl a l'ecsó is nagyon tetszett, sőt tim burton halotta menyasszonya is ajanlósVaratrix írta:Távolról sem nevezném magamat a műfaj megszálott kedvelőjének, de a Kung-fu Panda nekem tetszett.zola8787 írta:Jövőhéten összeülünk páran haverok, fiúk-lányok vegyesen (gang-bang) és 2 filmet szeretnénk megnézni.
Az egyik az Ace Ventura 2, mert a csapat nagy része még nem látta és ez a hibát ki kell javítani
A másiknak valami animációs vicceset gondoltunk. Tudnátok ajánlani?
Távolról sem nevezném magamat a műfaj megszálott kedvelőjének, de a Kung-fu Panda nekem tetszett.zola8787 írta:Jövőhéten összeülünk páran haverok, fiúk-lányok vegyesen (gang-bang) és 2 filmet szeretnénk megnézni.
Az egyik az Ace Ventura 2, mert a csapat nagy része még nem látta és ez a hibát ki kell javítani
A másiknak valami animációs vicceset gondoltunk. Tudnátok ajánlani?
Részemről is megy egy piros pont a David Gale-ért,és a Dr.Halál-ért is /annak ajánlójának.Bob_Marley írta:David Gale élete című filmet én is megnéztem!Szóhoz sem jutok, zseniális film!De tényleg olyan amit talán albicelesteX írt, hogy vége, s sokkol!És csak ülsz magad előtt!
Ezt a topikot mióta van ez a filmklub egyszerűen imádom!eddig is nézegettem, de nagyjából a moziban vetített jelenlegi akciófilmeskről, meg 3d-s dolgokról volt szó (ezek meg nem érdekelnek), viszont olyan filmeket bányásztok elő, hogy kész....Gilbert Grape is jó, azt feléig láttam, de ez a David Gale-s letaglózott!
off: egyszer pont volt vita erről a fórumon is: halálbüntetés vagy ne, én akkor is hevesen elleneztem a halálbüntetést, s teljesen átéreztem a főszereplők reakciót, filozófiáját!Remek film!
értem.kurdt írta:...
szerintem azt nem érti, hogy miért lenne ez a jövő...visca el barca írta:kurdt írta:
Én azt felejtettem el még megjegyezni ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy azért abba is érdemes belegondolni, hogy ez egy TV-film volt!
Oké, hogy HBO, de akkor is tévé...és könnyen lehet, hogy ez a jövő...ezt nem igazán értem
kurdt írta:Én azt felejtettem el még megjegyezni ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy azért abba is érdemes belegondolni, hogy ez egy TV-film volt!kanty írta: Dr. Halál
Oké, hogy HBO, de akkor is tévé...és könnyen lehet, hogy ez a jövő...
Én azt felejtettem el még megjegyezni ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy azért abba is érdemes belegondolni, hogy ez egy TV-film volt!kanty írta: Dr. Halál