Premier League / The FA Cup
-
- Director del Fútbol
Hát nagyon nagy grat az Arsenalnak, mert felálltak a padlóról! Nem gondoltam volna, de jó sorozatuk van. Egyszer mondjuk megnézném mi lenne ha RVP végig tudna tolni egy egész szezont.
Amúgy a Newcastle meglepett hogy 4-2-re kikapott a Norwichtól.
Amúgy a Newcastle meglepett hogy 4-2-re kikapott a Norwichtól.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- aka Game90
Heheheozsimiki írta:M.U. most tetszetősen tolja, 4-1re vezet a farkasok ellen. Rooney és Nani duplázott, Wayne lőtt egy nagyon szép gólt is. Nani is. Valencia 3 gólpassznál tart.
akkor nincs mitől félnedGame90 írta: Everton mindig megszokta viccelni a nagyokat, remélem most nem jön össze nekik, COYG!![]()

Csak a szokásos kölcsönös piszka volt, ezúttal én kezdtem, nem te

Szerk.: tudom, bírom is ezeket a piszkálódásokat, e nélkül már nem lenne az igazi a PL-topik

Nani is csak akkor tudja jól tolni, amikor kiveszem őt a Fantasy csapatomból...

Arsenal - Everton 1-0, egy gyönyörű RvP góllal:
http://arsenalist.com/video/?id=xmw8m7

Több góllal is nyerhettünk volna, de amúgy nem volt egy jó meccs. Szokásos RvP gól, amivel egyre közelebb van ahhoz, hogy megdöntse Shearer rekordját, 3 pont megvan és feljöttünk a 4. helyre. 'Castle meg szerencsére kezd kipukkadni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.12.10. 19:26:14-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
M.U. most tetszetősen tolja, 4-1re vezet a farkasok ellen. Rooney és Nani duplázott, Wayne lőtt egy nagyon szép gólt is. Nani is. Valencia 3 gólpassznál tart.

akkor nincs mitől félnedGame90 írta: Everton mindig megszokta viccelni a nagyokat, remélem most nem jön össze nekik, COYG!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Mindhárman megérdemelték, Henry kicsit el is érzékenyültBarcaman14 írta:Az Arsenal 125 éves! Ezen alkalomból Henry szobrot kapott, csakúgy mint Chapman és Tony Adams!

16:00, Arsenal - Everton!
Arsenal: Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Gervinho, Walcott, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Miquel, Frimpong, Benayoun, Rosicky, Arshavin, Chamakh.
4 középhátvéd azért laza

http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
Remélem ma egy győzelemmel lesz teljes az ünnep.
A forduló rangadója pedig hétfőn lesz. A Chelsea-nek egy vereség már nagyon nem férne bele, szvsz az edzőváltást hozna magával. A Citynek pedig kell a 3 pont, + a BL kudarcot is felejtetni kell.
Ahogy a MU-nak is, de ők most szerencsések, h könnyű ellenfelük. Ellenkező esetben náluk is nagyon benne lenne a botlás veszélye, borzasztó formában vannak, + gondolom a csapatmorál is hasonló lehet.
A forduló rangadója pedig hétfőn lesz. A Chelsea-nek egy vereség már nagyon nem férne bele, szvsz az edzőváltást hozna magával. A Citynek pedig kell a 3 pont, + a BL kudarcot is felejtetni kell.
Ahogy a MU-nak is, de ők most szerencsések, h könnyű ellenfelük. Ellenkező esetben náluk is nagyon benne lenne a botlás veszélye, borzasztó formában vannak, + gondolom a csapatmorál is hasonló lehet.
Teljes mértékben egyetértek, megérdemli. Hú az ezredforduló környékén a Bergkamp - Henry csatár duóBarcaman14 írta:Az Arsenal 125 éves! Ezen alkalomból Henry szobrot kapott, csakúgy mint Chapman és Tony Adams!
"Először azt hittem, hogy csak tréfálnak a szoborral, de nem. Láttam a saját szobromat, de hogy őszinte legyek, teljesen valószínűtlen számomra, hogy ilyen megtörténjen... Szinte mindig tudok mit mondani, de most elakadt a szavam. Ahogy a stadion felé hajolok a szobron, pontosan tükrözi, mit érzek az Arsenal iránt, ráadásul nem csak az Emirates, hanem a Highbury felé is nézek. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így megörökítenek... Szerencsésnek tartom magam, hogy rengeteg nagy győzelemnek voltam részese pályafutásom alatt, de ez mindennek a megkoronázása" – mondta Henry a pénteki ceremónia után.
Azért ez nem semmi érzés lehet!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az Arsenal 125 éves! Ezen alkalomból Henry szobrot kapott, csakúgy mint Chapman és Tony Adams!
"Először azt hittem, hogy csak tréfálnak a szoborral, de nem. Láttam a saját szobromat, de hogy őszinte legyek, teljesen valószínűtlen számomra, hogy ilyen megtörténjen... Szinte mindig tudok mit mondani, de most elakadt a szavam. Ahogy a stadion felé hajolok a szobron, pontosan tükrözi, mit érzek az Arsenal iránt, ráadásul nem csak az Emirates, hanem a Highbury felé is nézek. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így megörökítenek... Szerencsésnek tartom magam, hogy rengeteg nagy győzelemnek voltam részese pályafutásom alatt, de ez mindennek a megkoronázása" – mondta Henry a pénteki ceremónia után.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Akármekkora pénisz is Balotelli, el kell ismerni, h már most egy fantasztikus játékos, és még sokkal nagyobb is lehet. A magatartása nem hiszem, h sokat változna valaha is, de sztem ő kicsit hasonlít abban a C-hez, h az egoja nem fogja vissza, csak előrébb viszi.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Aki eddig esetleg nem ismerte volna, ebből az egy mozdulatból leszűrheti hogy milyen személyiség!shutterisland írta:balotelli mai gólja
http://www.youtube.com/watch?v=oZSRKnO-QrM
ezt máshogy nem lehetett megoldani..

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
beteeeeeeeeegshutterisland írta:balotelli mai gólja

- elbandi
- Capitá del Barça
Ez a Norwich ritka egy gyenge csapat.Az első kettő gól vicc kategória.
Balotelli meg egy állat
A lényeg a 3 pont.Ebből az 5 gólból félre rakhattak volna 3-at a Bl-re.
Balotelli meg egy állat

A lényeg a 3 pont.Ebből az 5 gólból félre rakhattak volna 3-at a Bl-re.

Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

Imádom a palit.shutterisland írta:balotelli mai gólja

Azért elég erős ez a City, Agüero, Balotelli, Dzeko. Mancini rendesen rotálja őket, de ez a formájukon nem látszik meg, termelnek rendesen mindhárman.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- shutterisland
- Director del Fútbol
Félelmetesek egyelőre. Viszont láttuk őket hibázni a BL-ben...azért ha egy PL-ből kimagasló csapat kiesik a BL csoportkörében, az azért sokat elárul a PL színvonaláról még akkor is, ha a MU-Chelsea-Arsenal meg továbbmegy....Barcaman14 írta:Mikor fog már bukni a City?!Eddig nagyon simán vezetik a tabellát, 14 meccsen rúgtak 48 gólt, és még veretlenek. Nehezemre esik elismerni, de tény hogy nagyon egyben vannak. De nagyon remélem hogy előbb utóbb eléri őket a hullámvölgy, mert nagyon tudnék neki örülni ha egy darab kupát sem nyernének!
Egyébként eddig simán hozták ezt a fordulót az elől állók, kivéve ugye a Newcastle, most a MU-n a sor ha nem akar még jobban leszakadni. Egyelőre úgy érzem hogy csak ők lehetnek képesek megállítani a Cityt, de örülnék neki ha az Arsenal is tűz közelbe kerülne! Kár a pocsék szezonkezdetért!
-
- aka Game90
Kihagyhatatlan voltozsimiki írta:Annyira kiszámíthatóak egyesek:)
3 cimbinek említettem meg,hogy valószínű te egyből ezt reagálod majd![]()

Wigan - Arsenal 0-4, könnyedén hoztuk a kötelezőt

Thomas Vermaelen has scored more goals in less minutes (3) than £50million Fernando Torres (2) and £35million Andy Carroll (2) this season.
Passing stats: Top Passer: Arteta - 97 | Most Accurate: Ramsey - 95% (73/77) | Super sub: Coquelin 20/20 passes - 100%
40 - Robin Van Persie has scored or assisted 40 Premier League goals in 2011 – 14 more than any other player in the division. Unstoppable.
Mekkora a kisgyerek

http://www.youtube.com/watch?v=ADlxb3sJrY4
ManCity viszont rohadjon meg, hogy nem tudta lehozni a meccset kapott gól nélkül (Fantasy PL

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.12.03. 18:30:46-kor.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Mikor fog már bukni a City?!
Eddig nagyon simán vezetik a tabellát, 14 meccsen rúgtak 48 gólt, és még veretlenek. Nehezemre esik elismerni, de tény hogy nagyon egyben vannak. De nagyon remélem hogy előbb utóbb eléri őket a hullámvölgy, mert nagyon tudnék neki örülni ha egy darab kupát sem nyernének!
Egyébként eddig simán hozták ezt a fordulót az elől állók, kivéve ugye a Newcastle, most a MU-n a sor ha nem akar még jobban leszakadni. Egyelőre úgy érzem hogy csak ők lehetnek képesek megállítani a Cityt, de örülnék neki ha az Arsenal is tűz közelbe kerülne! Kár a pocsék szezonkezdetért!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Annyira kiszámíthatóak egyesek:)
3 cimbinek említettem meg,hogy valószínű te egyből ezt reagálod majd
Chelsea akkor letudta egész idényre a kapufákat ezek szerint, M.U.nak kb ennyi öngólt "adnak" az ellenfelek.
Wigan kapusa nagy szívességet tett az ágyúsoknak, pedig addig simán jobbak voltak.
3 cimbinek említettem meg,hogy valószínű te egyből ezt reagálod majd

Chelsea akkor letudta egész idényre a kapufákat ezek szerint, M.U.nak kb ennyi öngólt "adnak" az ellenfelek.
Wigan kapusa nagy szívességet tett az ágyúsoknak, pedig addig simán jobbak voltak.

-
- aka Game90
Annyira jó, mint nektek az öngólozsimiki írta: kapufa is jó igazolás volt a kékeknél. legjobb.

Két gyors gól egymás után, Arteta és Vermaelen

- ozsimiki
- Adminisztrátor
kapufa is jó igazolás volt a kékeknél. legjobb.Game90 írta:Romeu tényleg jól tolja a Chelsea-ben, nem lepődnék meg, ha visszavásárolnánkMata is nagy igazolás volt, 12 meccs, 3 gól, 7 gólpassz.
Szegény NewCastle kb az 5.et lőtte.
nah el is dőlt, Torres szerencsétlenkedett, de megmentette magát egy gólpasszal a végén.

-
- aka Game90
Romeu tényleg jól tolja a Chelsea-ben, nem lepődnék meg, ha visszavásárolnánk
Mata is nagy igazolás volt, 12 meccs, 3 gól, 7 gólpassz.
16:00, Wigan - Arsenal!
Arsenal: Szczesny, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Andre Santos, Song, Arteta, Ramsey, Gervinho, Walcott, Van Persie.
Subs: Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arshavin, Chamakh, Benayoun, Coquelin.
Arsenal have dropped 5 points from winning positions in the last 10 minutes of the last 2 games against Wigan at the DW Stadium.

16:00, Wigan - Arsenal!
Arsenal: Szczesny, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Andre Santos, Song, Arteta, Ramsey, Gervinho, Walcott, Van Persie.
Subs: Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arshavin, Chamakh, Benayoun, Coquelin.
Arsenal have dropped 5 points from winning positions in the last 10 minutes of the last 2 games against Wigan at the DW Stadium.
Piqué twitteren:
Watching Newcastle-Chelsea.. Oriol Romeu is playing a great game and Mata is a joke! What a player!

Watching Newcastle-Chelsea.. Oriol Romeu is playing a great game and Mata is a joke! What a player!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.