klasszikus:
a real szerintem 4-3-3ban vagy 4-2-3-1ben fog kiállni. nekem egyik sem tetszik,mert a 4-3-3ban a középső hármast lassúnak és gyengének tartom. feltételezem xabi-lass-khedira lesz az,míg elöl cé,dm és benzema helye aligha kérdés látva özil szenvedését. 4-2-3-1-es felállás bukott az 5-0 alkalmával,pedig akkor ti 4-3-3ban játszottatok és 3-4-3 esetén még több ember jutna a real 2 védekezőjére. az is igaz,hogy a 4 támadóbb szellemű játékos gyorsan elfutna a 3 védőtök mellett,de ezt nem tartom járhatónak.
én valamiféle 4-4-2t variálnék meg a meccsre vagy 4-3-1-2t,de ez esetben nem lenne szélső,ami hiba lehet,ellenben középre jutna elég ember.
szóval 4-3-3at gyanítok,amelyben én a következőképp állnék ki: iker-lass,ramos,pepe,coentrao-khedira,xabi,marcelo-dm,benzema,cr
az okok: lass fordulékonyabb arbeloánál és tán gyorsabb is,coentrao pedig megbízhatóbb védő marcinál,akit ez esetben egy sorral fentebb játszatnék. így a középső hármas kapna egy gyors játékost is,aki ráadásul védekezni sem rest és akár a szélen támogathat előre is. szigorúan cé oldalán,mert ő nem jár vissza,míg dm igen. a támadótrió egyértelmű.
tippem 0-1,esetleg 0-2. minden a barca ellen szól,szóval nyerni fogtok. eddig a döntetlenre láttam a legnagyobb esélyt,de egyszerűen ha nem nyertek,oda a liga. ez meglepne és szerintem be is húzzátok valahogy.
jó szurkolást és madridi gólokat kívánok