Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ab1daL írta:El is felejtettem, de a Sporton volt egy emlékeztető cikk, méghozzá hogy: Pep veretlen a Bernabeuban! Reméljük most sem dől meg!
Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
vv -alves, masche, pique, abidal - xavi, busq, fabre - alexis, messi, iniesta

Azt szeretnem megkerdezni hogy Rinkut bannoltatoke ezert a hozzaszolasaert mert engem igen hol az igazsagRinku írta:Az eredmény számomra teljesen mindegy, hogy mennyi lesz, csak egyel több gólunk legyen a végén, mint nekik, szép és megkérdőjelezhetetlen támadófutballt játszunk (tehát úgy, ahogy azt szokásosan elvárjuk a srácoktól) és ne sérüljön meg súlyosan senki. Ezen felül nincs mit mondanom a meccsel kapcsolatban, Visca el Barca! Madrid, cabron, saluta al Campeón!
A Szuperkupa meccs sztem nem viszonyítási alap, mert a Real egyértelműen sokkal jobb formában és erőnlétben volt, ráadásul nálunk az első meccsen Piqué, Sergio, Xavi, Fabregas? hiányzott. Mindamellett elég jók voltak és tényleg a szerencsénknek köszönhetően nyertünk. Remélem Pepnek csak egy válasza van, de az ütős lesz: Valdes-Alves, Mascherano, Piqué, Abidal-Xavi, Sergio, Iniesta-Messi, Cesc, Alexis. Igazából 4-4-2-őt is simán el tudok képzelni mert most a védekezés egyenlőre fontosabb lesz, mint a támadás és nagyon nem mindegy, hogy 1 emberrel több, vagy kevesebb védekezik. Igazából ezen a meccsen fog múlni minden. Ha nyerünk még van esélyünk a bajnokságra, ha nem akkor azt inkább nem is kommentálom...Messi-Ini írta:Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,azt szűröm le belőlük hogy mindenki nagyon izgatott és összességében pozitívan tekint a meccsre.Én a magam részéről rendesen bevagyok tojva,mert hát: A tavaly tavaszi klasszikus szinte már egy "sörmeccs" volt,amelyen egyik csapat sem csinált semmi különlegeset,mi elfocizgattunk hogy egy x legaláb meglegyen,és hát a végére meg is lett.De aztán jött a kupadöntő,ahol a Real nagyon agresszívan letámadott minket az egész első félidőben,amire mi úgy reagáltunk ahogy ezt ők várták,mert nem tudtuk megtartani a labdákat,nem tudtunk támadásokat építeni.Ennek ellenére,hogy nem nagyon jutottunk előre,a védelem szokás szerint a félpályán áldogált,hogy a Madrid a megszerzett labdákkal tudjon indulni.Az első félidőben jobbak is voltak,mákunk volt hogy nem vezettek.A 2. félidőre talán elfáradtak,vagy tudatosan vettek vissza,ezt nemtudom,de ott kezdtünk feljönni,de az is édeskevés volt a sikerhez.Az idei szuperkupa meccseken szerintem ugyanez volt,hogy a Madrid kő keményen letámadott,amivel nemnagyon tudtunk mit kezdeni,mert hát valljuk be,megnyertük a kupát,de alakulhatott volna ez máshogy is,mert a Real-nak több helyzete volt,csak szerencsénkre ezeket nem használták ki.Szerintem JM ugyanezt a taktikát fogja nyomni,kérdés,hogy erre mit válaszol majd Pep......

bocsánat....sektor írta:mintha akkora dolog lenne helyesen leírni, ezt kb úgy adtad elő
cortazar írta:a Messi, Fábre Ini, Xavi kvartett, jobb, mint a Bartók vonósnégyes.
Vagy Ramostvisca el barca írta:sztem igazán az lesz döntő a classicon, hogy pepe-t hanyadik pecben állítják majd ki

Mondjuk nagyon sok minden függene attól is, hogyan lenne a döntetlen. Mondjuk ha 2 gólos hátrányt dolgoznának le az utolsó percben, akkor szinte győzelemmel érne fel nekik az x. Fordított esetben, meg hiába a 6 pont előny, nem lenne őszinte az örömük, az biztos. De ha sima, taktikus meccset játszana a két csapat, és lenne mondjuk egy viszonylag eseménytelen 0-0, vagy 1-1, azt is sztem ők tudnák jobban értékelni.shutterisland írta:a döntetlen érdekes lenne.
ugyebár ha jól emlékszek, az utóbbi 9 clasicón nem tudtak megverni minket (rendes játékidőben..) és ha döntetlen volt, az mindig nekünk kedvezett.
most egy döntetlen nekik kedvezne, hiszen egy clasicó után 6 pont ebben a bajnokságban igencsak pozitív dolog lehet.
viszont az a tény, hogy most, amikor tényleg hengerel a madrid, bárki jön szembe, csak az a kérdés, hogy mennyit kapnak....100%-osan veszik a BL-t, a bajnokságban 6 pont előny...hatalmas formában a gólvágóik....a világ legjobbnak titulált edzője 2. éve van, ami ugye az igazi szokott lenni...illetve nem elhanyagolandó, hogy idén inkább nekik jut ki a mákból is.
ezzel szemben egy idegenben idén (önmagához képest) pocsék mutatókkal rendelkező, a szezon elejétől fogva folyamatosan sérülésektől tüzedelt barcelona, amelynek a 3 alapcsatárjából 2 formán kívüli, a védelme pedig az egész szezonban össze-vissza volt foltozgatva...és e mellé fortuna sem fogja a kezünket, elég csak megnézni a pontvesztéseinket.
ezek alapján a madridisták és úgy a közvéleméy is most már azt várja, hogy tényleg nyernek.
habár egy döntetlen a madridnak alapjaiban vévő megfelelő lehet, azért egy döntetlen egyben idegesítő is lehet nekik, hogy még most sem sikerül legyőzni a barcát, ennyi jel mellett, ami az ő sikerüket ígéri.
azt meg már le se írom, hogy ha nyerünk, akkor szerintem hatalmas felháborodás és csalódottság, mondhatjuk, hogy pofára esés lesz madridban.
Figyelj, én tavalyi El Clasicoval elég nagy pénzt kerestem, de akár a fél tökömet is rátettem volna, h nyerünk, mert maximálisan biztos voltam benne. Most más a helyzet. Most talán az x-re látom a legnagyobb esélyt, utána a Barca sikerre, és legkisebb esélyt pedig, h kikapunk.Messa írta:Emlékszem, tavaly is nagy volt az elbizakodottság a túloldalon, hogy na most aztán már tényleg megvernek minket, most már legyűrik a nagy Barcát, mikor ha nem most, aztán kaptak egy ötöst. Tudom, hogy az a Camp Nouban volt, és nem volt 6 pont előnyük, de én most sem tartom kizárhatatlannak, hogy megverjük őket, sőt.
Bízom Pepben, bízom a fiúkban.
Amúgy tényleg nem értem ezt a rengeteg negatív hangot, ha győzünk a Bernabeuban, akkor megint hipphipphurrá hangulat lenne, és megint jönnének a '65 kupás Barca' hsz-ek...