Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma semmikepp, holnap 3 felmero, aztan holnapfaithnomore írta:Leomessi14 szólj hogy neked mikor lenne jó
Itt vagyok bocsikanty írta:Kb. még egy órát leszek, talán kicsivel többet, jó lenne lejátszani.
Rendben.faithnomore írta:fél 6-tól itt vagyok, onnantól nekem jókanty írta:faithnomore szólj, amikor leszel és mehet.
fél 6-tól itt vagyok, onnantól nekem jókanty írta:faithnomore szólj, amikor leszel és mehet.
Mondjuk a dámákon még mindig röhögök.Bob_Marley írta: Na jó van hagyjuk már!
Elsőben szerencsém volt, főleg hogy tudtam tematikus kérdést kérni a végén a fordításhoz!
Olyan kérdéseket hibáztunk, hogy hihetetlen!A 2 filmes, Keménykalap és krumpliorr, meg a Brad Pittes azt nagyon sajnálom, plusz a magyar kártyát se ismejük!dámák mi?
Ha van kedved, játszhatunk még!
Na jó van hagyjuk már!fcbarca0827 írta:Kétség sem férhetett hozzá, hogy ki fog győzni.![]()
Bob_Marley 2:0 fcbarca0827
Gratulálok!
Egyelőre még nem látlak a játékban.Bob_Marley írta:fcbarca0827 itt vagyok, megcsinálod a szobát
nevem:Sambarca92
Ma nem jó, bocsi.faithnomore írta:kanty ha vagy szólj majd és akkor mehet a párbaj
Honfoglalokistotti írta:Bocs srácok, melyik fifával toljátok?
Rendben. Legyen így.Bob_Marley írta:fcbarca0827
21:30kor leszek, akkor lejétszhatjuk, ha neked is jó!
Kezdjük 0:0ról én sem tudtam úgy figyelni, s te is eléggé könnyűeket hibáztál, szerecsém volt a tippeléseknél is!Bemelegítettünk, s akkor 21:30tól mehet élesben!
Ok. Holnap 7 körül...MichaaBee írta:Vagyok, de igen elfoglaltan.P.U.Y.O.L. írta:MichaaBee, ha vagy, akkor írj és mehet...Lehetne inkább holnap? Írj egy időpontot, hogy mikor jó és akkor lezavarjuk.