nagyatyesz írta:Az biztos hogy érdekes klasszikus elé nézünk! Nagyon várom már, és szokás szerint már egy-két napja izgulok! Mi lehet a nyerő taktika? Hogy álljon fel a kezdő? Hogy áll fel vajon a Madrid?
Nyáron a szuperkupa meccsek előtt én azt mondtam a haveroknak, hogy ha akkor nem ver meg minket a Madrid, akkor a bajnokikon sem lesz esélye! Hiszen akkor - főleg az első meccsen - kb a strandról jött össze a csapat! Dani Alvesről még a meccs előtt két nappal fotókat közöltek, hogy tölti a nyári pihenőjét! És akkor egy gyenge teljesítménnyel a semmiből rúgtunk 2 gólt! Akkor a Real sokkal előrébb járt a felkészülésben, mint mi, de nyerni tudtunk!
Az azóta eltelt 3 hónap viszont érdekesebbé tette a klasszikust! A Real nem kímélt senkit, és végigtámadja a meccseit, sok gólt lőtt, meggyőzően játszott! Mi pedig sokszor "bealudtunk" a meccseinken, és ennek tudható be a felhalmozott 6 pontos hátrány! Amire nem számítottam, az a sok sérülés, másrészt a csatáraink gólképtelensége! Villa és Pedro magunkhoz képest formán kívül játszanak, míg Sanchez egyre jobb, de néhány hete tért vissza ő is a sérüléséből! Nehéz kérdés! Én továbbra is tartom azt, hogy jobb csapatunk van, viszont sok esetben a Madrid motiváltabb volt! Jobban akarta a sikert! Nekünk meg éppen a koncentráció hiánya miatt van 6 pontos hátrányunk! Viszont!!! Nehogy már egy Madrid ellen ne legyen motivált a csapat! Nehogy már egy klasszikusra ne pörögjenek fel a fiúk! Szóval szerintem az esélyünk a győzelemre ugyanannyi, mint a Madridnak! A klasszikusok akkor is ki-ki meccsek voltak, mikor valamelyik csapat sokkal jobb volt a másiknál! Itt pedig most tényleg a világ jelenlegi 2 legjobb csapatáról van szó! Egy meccsen bármi megtörténhet, de ha agressziven letámadjuk a Madridot, a gyors kontráit megakadályozzuk, és a villámgyors embereit meg tudjuk fogni, akkor nyerünk!!!! Szerintem 1-2 lesz! Mindemellett remélem hogy egy jó, izgalmas meccs lesz, ami nem fog eldurvulni!
És így a végére az én kezdőm a következő:
Valdes - Alves, Piqué/Puyol, Masc, Abidal - Busi, Xavi, Iniesta, Cesc - Messi, Alexis
Kb ugyanaz a felállás, mint azon a klasszikuson, amikor Pep átvette a csapatot!
Hajrá Barca!!!
Mondhatnám, hogy teljesen egyetértek. Nekem úgy tűnik, hogy mi erősebbek vagyunk, de a Real sokkal hatékonyabb. Nem egy meccs volt, amikor kevés helyzettel is simán nyertek, mi meg a sokkal sem tudtunk élni. Reménykedek a győzelemben, mert jók vagyunk, de vhogy most nem érzem azt a pluszt, ami a javunkra szokta dönteni a meccseket. Bár az biztos, hogy a Madridi védelem valószínűleg a partnerünk lesz

Még mindig bennem van, hogy Messi hogyan forgatta Coentraot

Igazából a Madridból "csak" 3 embert kell megfogni. A Ronaldo-Di Mariá-Benzema trió nagyon toppon van. Ha sikerül nekünk irányítani a meccset, akkor megfoghatjuk őket. Aztán lassan lehet szavazni, hogy Mourinho mellett kit fog kiállítani a bíró

Én most Ramost érzem, de ha Pepe, vagy Marcelo az se baj