Barça vs. Real - El Clásico
Sziasztok!
Egy pillanatra szakítanám félbe az eszmecserét.
Holnap reggel....! (katt ide)
A teljes cikk olvasható lesz a madridistán és elvileg itt Nálatok is.
Jó szurkolást!
Egy pillanatra szakítanám félbe az eszmecserét.
Holnap reggel....! (katt ide)
A teljes cikk olvasható lesz a madridistán és elvileg itt Nálatok is.
Jó szurkolást!
Egyvalami biztos: Nagyon nagy balhé lesz!..
-
- Capitá del Barça
Kis érdekesség:)
A Marca nyilvánosságra hozta José Mourinho "tízparancsolatát", amelyet be kell tartaniuk a játékosoknak ahhoz, hogy megnyerjék a Barcelona elleni rangadót.
1. Ne kapjunk gólt, de legalábbis ne mi kapjunk gólt elsőként!
2. Használjuk ki, hogy a közönség pokoli hangulatot varázsol a Bernabéuba!
3. Ne foglalkozz a bíróval, és vigyázz a lapokra!
4. Ne feledjük, hogy fejjátékban mi vagyunk az erősebbek!
5. A labdát egy pillanatra se tévesszük szem elől!
6. Zárjuk le rendesen a tereket, tolódással védekezzünk!
7. Intenzitás, presszió, mélységi passzok és óriási ritmus.
8. Hatalmas erőkifejtés és rengeteg mozgás annak értekében, hogy megfojtsuk a Barcát.
9. Összpontosítás és koordináció a mozgásokban.
10. Önbizalom és türelem: nem szabad, hogy elkapjon a hév.
A Marca nyilvánosságra hozta José Mourinho "tízparancsolatát", amelyet be kell tartaniuk a játékosoknak ahhoz, hogy megnyerjék a Barcelona elleni rangadót.
1. Ne kapjunk gólt, de legalábbis ne mi kapjunk gólt elsőként!
2. Használjuk ki, hogy a közönség pokoli hangulatot varázsol a Bernabéuba!
3. Ne foglalkozz a bíróval, és vigyázz a lapokra!
4. Ne feledjük, hogy fejjátékban mi vagyunk az erősebbek!
5. A labdát egy pillanatra se tévesszük szem elől!
6. Zárjuk le rendesen a tereket, tolódással védekezzünk!
7. Intenzitás, presszió, mélységi passzok és óriási ritmus.
8. Hatalmas erőkifejtés és rengeteg mozgás annak értekében, hogy megfojtsuk a Barcát.
9. Összpontosítás és koordináció a mozgásokban.
10. Önbizalom és türelem: nem szabad, hogy elkapjon a hév.

- samy85
- Capitá del Barça
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... fi_1_resz/
Aki még nem csekkolta annak kötelező... óriási!
Aki még nem csekkolta annak kötelező... óriási!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Igen, felesleges tippelgetni, mert ez a meccs számomra teljesen kiszámíthatatlan.
Abban biztos vagyok, hogy nem egy olyan meccs lesz ami után 10 perccel már alszok
Abban biztos vagyok, hogy nem egy olyan meccs lesz ami után 10 perccel már alszok

de tavaly alapvetően egy védekező csapat állt ki,volt olyan meccs,ahol pepe is kp-s volt. most ha hinni lehet a híreknek 4-2-3-1 lesz,egy bűn lassú khedirával és egy nem gyors xabival. gyakorlatilag kp nincs is. tudom,hogy védekezésben át lehet állni,de özil pl nem fog sokat hozzátenni,sem cé... szóval én sok barcás emberelőnyre számítok,de majd meglátjuk,josé úgy is jobban tudjaMessiFan írta: Szerintem pedig ha a tavalyi 2-2-ből indulok, ki akkor nagyon is van esélye a Realnak. Úgy támadnak le és hozzák zavarba a Barcelonát ahogyan senki más.
A kontrákból és előrevágott labdákból éltetek, és sok helyzetet alakított ki a Real.
De ha a Barca összeszedetten, higgadtan játszik végig, akkor a Realt képesek lesznek kijátszani, de én a legkevésbé sem várok 0-2-t.
Szerintem pedig ha a tavalyi 2-2-ből indulok, ki akkor nagyon is van esélye a Realnak. Úgy támadnak le és hozzák zavarba a Barcelonát ahogyan senki más.daffy írta: azért várjuk vele,én azt mondom. jelenleg a barca a címvédő és ennél fogva minden pályán esélyesként játszik. ezen kívül kiforrottabb csapatnak gondolom,akik győzelmi kényszerben lépnek pályára. a real ezzel szemben forrófejű és lassú kp-val rendelkezik. ha csak nincs a realnak nagy napja,szerintem a hazai győzelem valószinűtlen
A kontrákból és előrevágott labdákból éltetek, és sok helyzetet alakított ki a Real.
De ha a Barca összeszedetten, higgadtan játszik végig, akkor a Realt képesek lesznek kijátszani, de én a legkevésbé sem várok 0-2-t.
azért várjuk vele,én azt mondom. jelenleg a barca a címvédő és ennél fogva minden pályán esélyesként játszik. ezen kívül kiforrottabb csapatnak gondolom,akik győzelmi kényszerben lépnek pályára. a real ezzel szemben forrófejű és lassú kp-val rendelkezik. ha csak nincs a realnak nagy napja,szerintem a hazai győzelem valószinűtlenMessiFan írta:Miért? Furcsállom!daffy írta:egyébként a meccsre 0-2t tippelek,de annyi vér nincs a pucámban...
Elhiszem, hogy tudod mire képes a Barcelona, de a Realt is. Érdekes.
Miért? Furcsállom!daffy írta:egyébként a meccsre 0-2t tippelek,de annyi vér nincs a pucámban...
Elhiszem, hogy tudod mire képes a Barcelona, de a Realt is. Érdekes.
Én meg fogom tenni, de azt még nem tudom, hogy mennyivel...daffy írta:nagyon gondolkodtam rajta,de nem mertem. viszont simán v-re húztam 2.75ért. én mindenképp nyerekSanama írta:Lesz olyan bátor ember, aki 1:0ás Real hendivel megteszi a Barcát?
egyébként a meccsre 0-2t tippelek,de annyi vér nincs a pucámban...

nagyon gondolkodtam rajta,de nem mertem. viszont simán v-re húztam 2.75ért. én mindenképp nyerekSanama írta:Lesz olyan bátor ember, aki 1:0ás Real hendivel megteszi a Barcát?
egyébként a meccsre 0-2t tippelek,de annyi vér nincs a pucámban...

- samy85
- Capitá del Barça
én megteszem őket... de csak Szombaton... nálam 1fajta "babona" az h a meccsnapon fogadok rájuk...Sanama írta:Lesz olyan bátor ember, aki 1:0ás Real hendivel megteszi a Barcát?

Marcelo,ill Messi, Alexis, Fabregas

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- visca el barca
- Presidente del Barça
5.50-ért? alapSanama írta:Lesz olyan bátor ember, aki 1:0ás Real hendivel megteszi a Barcát?

épp most beszéltuk haverrral, ha nyerünk, akkor több góllal.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lesz olyan bátor ember, aki 1:0ás Real hendivel megteszi a Barcát? 

Puyol-Piqué. Piqué összeszedi magát az ilyen meccsekre általában és remekel. Puyol pedig nem csak önmaga miatt, de ő a CSK, igazi vezér, ha ő ott van a többiek is jobbak, ez tisztán látszik. És szerintem ezt Guardiola is érzi. Nyilván az edzéseken ő látja, hogy Puyol milyen állapotban van, de az öreg féllábon is lenyomja a meccset.
- Subinho
- Director del Fútbol
ezért kell a puyol-masch védelem, ez jelenleg a legbiztosabb!!!MessiFan írta:Én is leírnám a véleményemet a szombaton lejátszódó El clásicóról... ha Puyol játékra alkalmas, én beraknám a kezdőbe és szerintem Pep ha nem látja sokkal másképp a dolgokat akkor be is fogja.
Hogy miért? Sokkal több tapasztalata van azon a poszton mint Mascheranonak. Elhiszem, hogy jól csúszik be Mascherano, de a védelemmel nem úgy mozog és nem úgy látja az adott szituációkat mint a veterán Puyi. Sokkal jobban tudja a dolgokat mint bárki más ebben a csapatban ha a védekezésről van szó.
Visca el Barca!
Már nagyon várom a szombati meccset, remélem, a Madrid végre focizni fog, nem azt fogják csinálni, amit a tavalyi szezonban(6 pontos előnyben csak focizni fognak).
A négy védős felállás nálam alap, kíváncsi vagyok, Pep hogy fog variálni a kezdőn.
A négy védős felállás nálam alap, kíváncsi vagyok, Pep hogy fog variálni a kezdőn.
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- Eurobarca Staff
Ott már igen, mint ahogy ott már lehetne úgy is értelmezni, hogy a 100%-os mérleg mellett ilyen jó gólaránya még senkinek sem volt (ennek ugyan nem néztem utána csak 2002-03-ig), de a címlapon meg ezt írják:bence-barca írta:Ő madridi rekordról ír, nem pedig összesítettről. A saját rekordjukat döntötték megDrigo írta:Sportgéza megint kitett magáért.
Az említett 3 rekordból egy kamu, mivel pont a Barça lőtt idén 20 gólt,![]()
"Ezzel a Real megdöntötte saját BL-csúcsát is, amely 1998 óta 17 rúgott gól volt a csoportszakaszban."
"Hat sikere senkinek sem volt a BL-csoporkörben, 19 gól is rekord, ilyen szériája legutóbb 51 éve volt."
Ezzel is csak azt lehet bizonyítani, hogy mennyire szenzációhajhász az egész (sport)média. Na meg, hogy mennyire dilettáns bagázs a sportgéza, igaz az "egyik csapattársa átlépte"-t még nem sikerült azóta überelniük, de cserébe minden héten megtalálják az év gólját és az év kapus bakiját

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- madridronie
- Madridista
Bravó, most aztán jól megmondtad!A Madrid pedig egy kalap kaki mourinhostul meg az antibunkerfocijukkal együtt...