Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyértelmű,hogy hiba lenne Javier barátunk nem kezdetése,és én azt mondom inkább Puyol helyett.Cooltiszo írta:Én mindenképp a kezdőbe raknám Mascherano-t, legyen ez Busi vagy Puyol kárára. Egy ilyen meccsen szerintem nagy szükségünk van az ő pitbull mentalitására. A többi résszel egyetértek, én is a Xavi-Ini-Cesc-Messi-Sanchez 5-st játszatnám elől.

hát Khedira helyett kellene felrakni kp-ra a Portugált, és úgy Arbeloa... ha felépül, ahogy említetted... a kp sokkal gyorsabb lenne nem?daffy írta:ha arbeloa felépül,de simán el tudom képzelni,hogy lass lesz a jh és coentrao elfoglalja a kp-s posztot

ha arbeloa felépül,de simán el tudom képzelni,hogy lass lesz a jh és coentrao elfoglalja a kp-s posztotvisca el barca írta:akkor ezekszerint a lass-alonso-khedira 3-as lesz fenn.
ez jo hir, mert akkor arbeola jatszik a jobbon, lehet xxopatni
szerintem Fabiot teszi fel és a védelmük a Coentrao-Ramos-Pepe-Marcelo lessz... szerintem... bár Arbeloa tipikusan, aljas cselekedetekhez nagyszerű választás...visca el barca írta:akkor ezekszerint a lass-alonso-khedira 3-as lesz fenn.
ez jo hir, mert akkor arbeola jatszik a jobbon, lehet xxopatni

főleg hogy ha X. Alonso kezd... akkor a kp-án történő faultokkal is csinnyán kell bánni, mert ő onnan is odarugja hajszál pontosan... amugy a 4-3-3 lehet a kezdőjük, legalábbis ez a legvalószinűbb, abból következtetve hogy J5 elmondta, hogy v higany, v benzin játszik a másik 2 támadó biztos hogy Cé, és Di M. lesznek...d írta:Nem csak az első negyed órától kell nagyon tartani, hanem a pontrúgásoktól, kiemelten a szögleteket és kapu elé ívelt szabikat. Persze régóta egy nagy gyengéje ez a Barcának, de idén is nagyon sok gólt kapott a csapat ilyen szituációkból. Ez a Madridnak amúgy is inkább erőssége és szerintem megpróbálják kihasználni.

mi a garancia arra h mi nem leszünk élesek az első mp-től kezdve??? erre alapozni? hm... egyébként Madridban támadni fognak, ha nem is 90 percen keresztül de fognak...Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!

Mi sem egyszerűbb középkezdésnél.daffy írta:a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
nekem már csak 1 kérdésem maradt:
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül?
visszautalnék az 1-2 napja írt gondolatomhoz:De mi van akkor ha egyik klasszikust a Barca nyeri a másikat a Real.A Madrid elhódítja a bajnoki címet a Barca meg a Bl-t. Very Happy Akkor ki van ki előtt?
Érthető voltál persze.Én a saját vérmérsékletemmel próbálom elképzelni azt,h madrid drukker vagyok.Utólag nyilván nagyon tudnám értékelni azt,h megmarad az előny meg nem kaptunk ki stb stb.De a meccsnek mégis úgy ülnék neki,h végre verjük már meg őket...És ha nem sikerülne azt hiszem maradna is bennem egy jó adag keserűség mert mikor ha most sem?Sanama írta: Remélem érthető voltam
Ezt tudom én,h logikus lenne de tényleg én most inkább érzelmi alapon próbálom megközelíteni.(ami nyilván nem könnyű hiszen Barca drukker vagyok) Számomra nem egy kontrázgatós 1-0 lenne a revans és nem azt várnám.Persze lényegében így a csodát várnám.Sztem logikus lenne madridi részről stabil védekezésre, és kontrákra építeni. Eleve ez a játékstílus a legeredményesebb a Barca ellen.

Nyilván a madridisták nagyon szeretnének valamiféle revánsot az elmúlt évekért. Sztem ezzel Mourinho is tisztában, de nem akar butaságot csinálni, mert tudja, h a Barca milyen veszélyes.Bányász írta:Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!
Sokkal több minden szól a Real mellett mint bármikor máskor az elmúlt 3 évben.Lejátszottunk ellenük 11 meccset 3 év alatt abból egyetlen egyet se sikerült megnyerniük a rendes játékidőben.Kaptak kb 25gólt és lőttek 9et...
Szóval ha a másik oldalon állnék akkor már nagyon várnék egy győzelmet.És kb lesz*rnám azt a 6 pontot.
De hallottuk már,h a Bernabeu Jose Mourinhot élteti... szóval el tudom képzelni azt is,h megengedheti magának a pali,h az elejétől az x-re menjen...
Felíveléssel.daffy írta:a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
nekem már csak 1 kérdésem maradt:
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül?
a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...