én is leírnám a véleményem
a madridisták szerint a szerencse döntött, ez nyilván nem igaz, hiszen az első gól legalább annyira bohóc volt, mint a marcelo féle.
összességében megérdemelt a győzelmünk, mert fejben jobban ott voltunk, és ha hozzávesszük, mekkora pofont kaptunk a középkezdés után egyből, akkor külön ki kell emelni ezt a diadalt.
értékelném a játékosokat....
valdes : megbocsájthatatlan, hogy ekkorát bakizott, igazából sosem értem meg, miért nem lehet felrúgni, ha szorul a hurok.
ettől függetlenül alig volt dolga a meccsen, sajnáltam volna, ha az ő hibájából veszítünk ma pontot. 5/10...
abidal : nem volt rossz a fiú, bár voltak bizonytalanságai. 7/10
puyol : ez az ember tényleg egy félisten, 34 évesen akkorát focizott megint, mint ide okány...és hogy mikor kaptuk azt a szerencsétlen gólt, egyből hajtotta a többieket...parádéé capitano! 9.5/10
pique : jól játszott, körül-belül abidallal sorolnám egy lapra 7/10
alves : nagyott játszott az ördögpofa, elöl is sokszor feltűnt, a gólpasszánál meg rácáfolt arra, hogy mennyire nem tud beadni. 8/10
busqets : lehozta a meccset sallangmentesen, hozta a szintet. 7/10
xavi : jó volt a maestro, és bár nem volt ugyan kiemelkedő meccse, mivel a 2. gólban elévülhetetlen érdemei vannak, jár a 8/10.
iniesta : ez a pali...ez ez...parádé, amit csinál...finom cselekkel hogy elküldte az embereit

khedira is kapott egy pici esernyőt...zseni, nagyot focizott... 9/10
fabregas : ugyan sokszor picit eltűnt szerintem (különösen a 2. félidőben) de összességében jó volt, a gólja pedig nagyon fontos pillanatban érkezett, s döntötte el a meccset. 8/10
messi : ma ugyan nem volt főszereplő, de az első, és a harmadik gólban is aktív szereplő volt...amit ma lehozott, az nem a legjobb messi volt, de ez így is fantasztikus teljesítmény...amikor ő szerelte di maria-t a 16-osunknál, az különösen tetszett...a reklamálás, és aztán a piros lap kockáztatása miatt viszont haragszom picit. 8/10
alexis : ejj, ez a pali...örültem, mikor megvettük, most sem kevésbé vigyorgok, hogy itt van...hihetetlen nehéz szituból rúgta el azt a labdát, amúgy pedig mezőnyben sokat dolgozott, úgy érzem, megvan messi mellé a 2. számú biztos pont a támadósorba idén. 8.5/10
a csapat pedig ismét megmutatta, hogy fejben, és magabiztos labdajáratásban nincs gond, jól kezeltük a helyzetet, és bár a 20. mp-ben elküldtem a 'csába mindenkit, most azt kell mondjam : MÉG MINDIG MI VAGYUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATA...és ez nagyon nagy boldogsággal tölt el.
imádlak, barcelona.