Egy kis szünet után újra itt! (Átálltam a reálosok közé, csak mivel kikaptak, visszajöttem

)
Nem igazán értettem a meccset megelőző hangulatot "szurkolói" részről. Nem volt itt semmi probléma. A margitnak nem volt sokkal több köze a végeredmény kialakulásában, mint eddig általában. Az, hogy szorosabb volt, véleményem szerint csak a pálya és a szakadó eső miatt látszódhatott, csúszkáltak a srácok rendesen. De azért ennyi nem gondolhatjuk komolyan, hogy megfoghatja a Barcát!
A mérkőzés nekem nem hozott sok váratlant, pont erre számítottam: Az eleje káosz, még a bekapott gól is benne van, aztán (a mentális erő miatt) kézbe veszik a dolgokat szeretett játékosaink és nyernek.
Az egyetlen meglepetés számomra a kirívó szabál... - (khmm...) bocsánat félreütöttem - a szokásos húsfeldolgozás fehér uniformisban, a fővárosi őstermelői szövetkezet részéről című felvonás elmaradása.
Osztom Műr*ngyó mester gondolatát, szerencse hogy nem ideális körülmények között futott össze a két csapat, mert akkor (a látottak alapján) megint 0-4/5 és úgy valószínűleg nem maradt volna horror jelenetek nélkül a mélyen tisztelt publikum sem. Igaz Józsi, de a szerencse már csak ilyen piszok egy dolog.
A kommentárról csak annyit, hogy bírom a két spanyol-szakit (Farkas,Horváth), de hogy végigpofázta a meccset statisztikával, meg "ha minden így maradna"-val a 20. mp-től, az már bőven sok volt. Az internet korát éljük (vagy mi), akit annyira rohadtul érdekelnek az adatok, meg a rekordok, járjon utána, én megelégednék vele ha csak leközvetítené és nem akarna minden szót és gondolatot beletölteni a közvetítésen keresztül az ember fejébe, mert így rontja a cselekmények hangulatát. Háttérzaj nélkül, meg nem igazi a meccsnézés, ezért nem némítok.
Ja és visszaolvastam, bocsi a trón a bajnoké, nem az éllovasé. Csak, hogy ebbe is beleokoskodjak.
Még mindig: HAJRÁ BARCA!!!