Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Subinho
Director del Fútbol

2011.12.11. 22:17:29

a többiek is nyugodtan kaphatnak hasonló pontszámot, mert tegnap a Realból Lass és Casillas (a gólok ellenére) voltak jók, illetve a csereként beállt Kaká.
Ha a tegnapi meccs csapatát fel lehetne sorolni, akkor az így nézne ki nálam
casillas-abidal-puyol-piqué-alves-lass-xavi-cesc-ini-messi-alexis (cserék: Kaká, Villa, Pedro) :D
Kaká elmegy jövőre és a Real csak még [auto_cenzúra] lesz... ha most nem nyernek bajnokságot, akkor jövőre sem fog menni, megint elkezdődik a csapatépítés, esetleg edző csere.....
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.11. 22:14:45

ab1daL írta:
PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak :lol: :lol:
Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit. :( :D
Már írni is akartam róla csak kiment a fejemből.
Cuncit most hogy elhordják mindennek teljesen meglepődtem.
Így a második Messi mögött, úgy elbújhat, kifütyülték, lepontozták, majmozták, buzizták stb. Csak úgy néztem hogy honnan jött hirtelen ez a nagy utálat mikor még múlthéten Messi a nyomába sem érhetett volna és mennyivel de mennyivel komplettebb játékos a kis argentin zseninknél.
Pedig semmivel nem mutatott kevesebbet tegnap sem ellenünk mint bármikor máskor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.11. 22:04:39

ab1daL írta:
PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak :lol: :lol:
Én egyáltalán nem, sőt még örülök, hogy szenved a beképzelt portugál! :twisted:
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.11. 22:01:52

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.11. 22:01:27

Messa írta:Tegnapi meccsről hol találok jó minőségű fotókat?
Itt: http://www.zimbio.com/pictures/LLGLFVTk ... +Liga+BBVA
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.11. 22:00:49

A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak :lol: :lol:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.12.11. 22:00:28

Tegnapi meccsről hol találok jó minőségű fotókat?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.11. 21:43:29

MessiFan írta: Szerintem csak az első sor szólt hozzád. :)
Ettől függetlenül azt is félreértette: én is optimistán állok minden meccshez, (elvégre ki az aki nem a Barca győzelmét reméli?), csak reálisan nézve biztosra nem vehetjük a győzelmet
recrea írta: igenis komoly pofán verés volt számukra a meccs, miközben elhitették velük, h ők az esélyesek.
Ezzel egyetértek, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy a végeredmény inkább volt pofán verés, mint maga a meccs. De egyáltalán nem látszott az, hogy a Madrid megszakadhat, de akkor is mi nyerünk, inkább egy kicsit magukat verték meg

Egyébként hozzá kell tennem, hogy a 2008-as 2-0 óta számomra egyetlen Clasico-n se volt meg az a bizonyosság, hogy tuti feltöröljük a Reallal a pályát. (Esetleg még a 2010-es 0-2 a Bernabeuban volt ilyen)
recrea
Llegenda del Barça

2011.12.11. 21:25:15

sjd írta:
recrea írta: Akkor Te nem azt a meccset nézted, amit mi. Általában egy "döntő" meccs azon múlik, h az egyik csapat berúgja a helyzeteket, a másik pedig nem.
Érdekes módon a 2-6 meg az 5-0 nem ezen múlott, mégis egyesek úgy állnak itt hozzá a dolgokhoz, mintha egy ilyen győzelmet arattunk volna. Valóban, egy döntő meccs úgy működik, ahogy leírtad, de egy "hú-de-elvertük-a-realt"/"visszakerült-a-helyére-a-madrid" meccs nem
A szuperkupán nem (csak) a Real volt jó, ott mi voltunk idény eleji formában, azért volt olyan a játék képe ott. És ahhoz képest, hogy az "ég világon semmit nem mutattak", CR-nek két ziccere is volt, volt egy Kaká lövés, amire Valdes védett stb.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem
Pedig sztem viszonylag simán vertük őket és nem nyerhetünk mindig 4-5 góllal...és ne áltassák magukat: ahogy mellébeszélés volt a mi meccs előtti kommunikációnk, miszerint ez is csak egy meccs, semmi nem múlik rajta, úgy az ő vereség utáni reakcióik is mellébeszélés...igenis komoly pofán verés volt számukra a meccs, miközben elhitették velük, h ők az esélyesek. Nagyon nem mindegy a 6 vagy 0 pont különbség.
Ahogy nekik, úgy nekünk is megvoltak a helyzeteink. Abban igazad van, h másképp alakulhatott volna, ha CR beveri a 99%-os helyzetét, de ba..ott már el ennél komolyabb helyzetet is ellenünk, a tavaly őszi ordító ziccer vagy a tizi, amit fölé-mellé lőtt még anno.
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 21:19:45

KépKép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.12.11. 21:15:25

Hát őszintén megvallva én nem gondoltam volna hogy ilyen erősek vagyunk...Minden ellenünk szólt,az egész világ azt "várta" hogy na majd most...Pláne egy ilyen kezdés után...Aztán láthattuk...Azt meg hagyjuk már hogy szerencse,mert a real első golja pont úgy szerencse mint a mi másodikunk,a visszafutó védő kétszer is bele tudott érni,és mindkétszer "jó" helyre pattant,szal nagyobb mák volt,mint Xavié...Olvastam olyat,hogy de ott tenni is kellett érte,merthogy Benzema megverte egy az egyben Valdest...Egy ötéves is berúgta volna ezt, csak bele kellett érni,szal hagyjuk már...Az meghogy a Real nem rúgta be a helyzeteit,mi meg igen,az sok minden de nem szerencse...Szokás mondani hogy az a különbség a kis meg a nagycsapatok között,hogy mindekettőnek megvannak a helyzeti,csak a nagy be is rúgja őket... :D :D :D No nyílván vicc,mert itt két nagycsapatról van szó,ez nem kérdés,de érdemes elgondolkodni rajta...

Viszont maga a Real szurkolók is mondjuk a másik fórumon olvasgatva,szal legalább most részben elismerik,és úgymondd elfogadják...Sztem kezdik megszokni hogy ez van,ha jön a Barca akkor a zakó a divat... :D :D :D

Mou is hát most eléggé korrekt volt,szal mit vártunk,mit mondhatott volna,azt hogy: ha megfeszülünk akkor is picsára vernek minket,ez van gyerekek,jobb a Barca,és a Barcát csak ez a Barca tudná legyőzni,másnak nincs esélye... :D :D :D Szal most komolyan...Sztem korrekt volt a fazon most,meccs közben is utánna is ezzel most hálistennek nem volt baj,meg mondjuk a játékosok is egész jól tűrték,önmagunkhoz képest uriemberek voltak...Hangsúlyozom önmagukhoz képest...

Olvastam amúgy egykét jót,körbeolvasgattam mindenhol kiváncsi voltam ki mit szól,hogyan értékel...Találtam nagyon jókat:

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... tizmusert/
Ezt mindenképp ajánlanám,szal taktikailag ez nagyon dúrva...Fainul le van vezetve
Ez meg csupa móka kacagás,szal olyan szép mikor a madridista oltja a madridot,szakadtam: http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... a_betonba/

Összességében bebizonyította ismét a csapat,hogy ki a legjobb,én nem tudom ki mit várt,nem értem az elégedetlenkedőket,meg azokat akik félnek,mert okés volt helyzete a madridnak lehetett volna másképp is hátde mit vártunk,azért olyan mint az 5-0nál,hogy a kapuig nem jutnak el,szal az irreális,egy ilyen képességű csapat persze hogy ki fog dolgozni 5-6 ziccert,a lényeg hogy mi többet rúgjunk be...A foci már csak ilyen... :)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 21:05:49

Ilúvatar írta:
Tocy írta:
samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni :)
Jelentkezem!
Capon írta:
És miért tartod magadban ezt az információt? :wink:
itt is lehet megosztani, nem csak priviben:

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 10-12-2011

samy85 írta:ilúvatar ennek a Mou-s képnek a linkjét adhatnád nekem!... ha nem probléma!:)
http://img807.imageshack.us/img807/5156 ... insick.jpg
gondoloma te linked nem magyar :)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 21:04:24

Ilúvatar írta:
Tocy írta:
Jelentkezem!
Capon írta:

samy85 írta:ilúvatar ennek a Mou-s képnek a linkjét adhatnád nekem!... ha nem probléma!:)
gondoloma te linked nem magyar :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.11. 20:43:42

recrea írta: Akkor Te nem azt a meccset nézted, amit mi. Általában egy "döntő" meccs azon múlik, h az egyik csapat berúgja a helyzeteket, a másik pedig nem.
Érdekes módon a 2-6 meg az 5-0 nem ezen múlott, mégis egyesek úgy állnak itt hozzá a dolgokhoz, mintha egy ilyen győzelmet arattunk volna. Valóban, egy döntő meccs úgy működik, ahogy leírtad, de egy "hú-de-elvertük-a-realt"/"visszakerült-a-helyére-a-madrid" meccs nem
A szuperkupán nem (csak) a Real volt jó, ott mi voltunk idény eleji formában, azért volt olyan a játék képe ott. És ahhoz képest, hogy az "ég világon semmit nem mutattak", CR-nek két ziccere is volt, volt egy Kaká lövés, amire Valdes védett stb.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 20:41:53

Tocy és Capon eküldtem pm-ben...:)
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.12.11. 20:41:33

Tocy írta:
Jelentkezem!
Capon írta:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.12.11. 20:45:19-kor.
KépKép
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 20:40:51

Tocy és Capon eküldtem pm-ben...:)
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.11. 20:39:41

sjd írta: Sikerült teljesen félreértened, nem baj.

A lényeg: bárki bármit is mond, nem vagyunk annyival jobbak a Madridnál, hogy már alanyi jogon jár a győzelem, jelen állás szerint ugyanannyi esélye van a Realnak is nyerni, ennyi.
Szerintem csak az első sor szólt hozzád. :)
Én azt mondom, hogy a Camp Nouban játszódó el clásicó lesz majd a döntő a bajnokságban.
recrea
Llegenda del Barça

2011.12.11. 20:28:05

sjd írta:Végignézve a meccset nem értem, hogy itt miért van mindenki elájulva a csapattól és fikázza azt, aki nem bízott benne. Ezt a meccset pont ugyanúgy elveszthettük volna, ahogy megnyertük, és nem csak azért, mert a különbség annyi volt, hogy mi berúgtuk, amit a Madrid kihagyott, hanem mert egyáltalán nem tudtuk rájuk kényszeríteni az akaratunkat egészen addig, amíg össze nem omlottak. Nem tudom mennyi volt a labdabirtoklás, de nagyon sok rontott passz volt, az elején jól támadott le a Real, és a védőik egyre többször értek oda szabályosan is.
Szóval azért nem merem kijelenteni a következő Clasico előtt sem, hogy a mentális meg a CR által nyújtott előnyünknek köszönhetően nyerni fogunk. Nem értek egyet Mourinhoval, de azt be kell ismerünk, hogy tegnap jól jött ki a lépés, tavasszal könnyen lehet, hogy CR berúgja és Sanchez hibázik, és akkor megnézhetjük magunkat.
Akkor Te nem azt a meccset nézted, amit mi. Általában egy "döntő" meccs azon múlik, h az egyik csapat berúgja a helyzeteket, a másik pedig nem. Egyértelműen fogható volt tegnap a Real, közel sem voltak olyan erősek, mint tavasszal vagy mint a szuperkupán, az ég világon semmit nem mutattak a mázlis Benzema gólon kívül, amit egy megye 1-es játékos is belőtt volna.
Ha ez lesz, meg ha az lesz...üres feltételezgetés. Kíváncsi vagyok, milyen lelki állapotban lehettél múltkor a Getafe után. :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.11. 20:13:22

én is :wink:
1st.BARCA írta:
sjd írta: Egyetértek ezzel, de nem érzek olyan döntő tényezőt a győzelmünk hátterében, ami indokolná, hogy akár a következő Clasico-t is meg tudjuk nyerni. Lehet, hogy nem volt szerencse, de ha 1-1 helyett 2-0, vagy 1-3 helyett 2-2 van, akkor nem biztos, hogy így végződik a meccs, és úgy is vehetjük, hogy tényleg csak ennyin múlott
Én optimista vagyok! Otthon is nyerünk!
1-3 lett. Azzal kár foglalkozni, hogy mi lett volna ha.................
Ha meg a Bl-t nyerő kezdővel kezdünk, akkor meg lehet hogy 0-5 lett volna. ezért kár a "ha" "mi" val,vel foglalkozni!
Én szerintem az a lényeg hogy 1-3, és nem az hogy "mi" lehetett volna.
Szerintem meg érdemelten nyertünk!
Sikerült teljesen félreértened, nem baj.

A lényeg: bárki bármit is mond, nem vagyunk annyival jobbak a Madridnál, hogy már alanyi jogon jár a győzelem, jelen állás szerint ugyanannyi esélye van a Realnak is nyerni, ennyi.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.11. 20:06:57

Jelentkezem!
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.11. 20:06:33

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.12.11. 20:07:27-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.12.11. 20:04:03

bence-barca írta:Azt tudom, h nem a kalocsak kesztyűben védett tegnap Casillas, de valami máűs minta volt rajta? Vagy végül semmit nem raktak rá? :-k
semmi.. a szokásos "gyári" citromsárga-fehér volt rajta.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2011.12.11. 20:02:13

Utólag belegondolva, jól jártunk a korai bekapott góllal. Ettől gyorsan megnyugodott a Madrid, nekünk pedig volt időnk helyrerázódni és felvenni az ütemet.
samy85
Capitá del Barça

2011.12.11. 19:59:34

amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni :)
Kép
Válasz küldése