Hát őszintén megvallva én nem gondoltam volna hogy ilyen erősek vagyunk...Minden ellenünk szólt,az egész világ azt "várta" hogy na majd most...Pláne egy ilyen kezdés után...Aztán láthattuk...Azt meg hagyjuk már hogy szerencse,mert a real első golja pont úgy szerencse mint a mi másodikunk,a visszafutó védő kétszer is bele tudott érni,és mindkétszer "jó" helyre pattant,szal nagyobb mák volt,mint Xavié...Olvastam olyat,hogy de ott tenni is kellett érte,merthogy Benzema megverte egy az egyben Valdest...Egy ötéves is berúgta volna ezt, csak bele kellett érni,szal hagyjuk már...Az meghogy a Real nem rúgta be a helyzeteit,mi meg igen,az sok minden de nem szerencse...Szokás mondani hogy az a különbség a kis meg a nagycsapatok között,hogy mindekettőnek megvannak a helyzeti,csak a nagy be is rúgja őket...

No nyílván vicc,mert itt két nagycsapatról van szó,ez nem kérdés,de érdemes elgondolkodni rajta...
Viszont maga a Real szurkolók is mondjuk a másik fórumon olvasgatva,szal legalább most részben elismerik,és úgymondd elfogadják...Sztem kezdik megszokni hogy ez van,ha jön a Barca akkor a zakó a divat...
Mou is hát most eléggé korrekt volt,szal mit vártunk,mit mondhatott volna,azt hogy: ha megfeszülünk akkor is picsára vernek minket,ez van gyerekek,jobb a Barca,és a Barcát csak ez a Barca tudná legyőzni,másnak nincs esélye...

Szal most komolyan...Sztem korrekt volt a fazon most,meccs közben is utánna is ezzel most hálistennek nem volt baj,meg mondjuk a játékosok is egész jól tűrték,önmagunkhoz képest uriemberek voltak...Hangsúlyozom önmagukhoz képest...
Olvastam amúgy egykét jót,körbeolvasgattam mindenhol kiváncsi voltam ki mit szól,hogyan értékel...Találtam nagyon jókat:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... tizmusert/
Ezt mindenképp ajánlanám,szal taktikailag ez nagyon dúrva...Fainul le van vezetve
Ez meg csupa móka kacagás,szal olyan szép mikor a madridista oltja a madridot,szakadtam:
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... a_betonba/
Összességében bebizonyította ismét a csapat,hogy ki a legjobb,én nem tudom ki mit várt,nem értem az elégedetlenkedőket,meg azokat akik félnek,mert okés volt helyzete a madridnak lehetett volna másképp is hátde mit vártunk,azért olyan mint az 5-0nál,hogy a kapuig nem jutnak el,szal az irreális,egy ilyen képességű csapat persze hogy ki fog dolgozni 5-6 ziccert,a lényeg hogy mi többet rúgjunk be...A foci már csak ilyen...