Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre a részre reagálnék, mert ezt én írtam.madridronie írta:Először is gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmetekhez. Győztetek egyrészt, mert még mindig jobb csapat vagytok, másrészt mert a 4-5 nagy helyzetből rúgtatok 3 gólt és mert a 2. félidőben Real Madrid, mintha a pályán se lett volna! Egyetértek abban, hogy a világ jelenlegi legtechnikásabb, legintelligensebb (szigorúan csak a pályánDe egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni.), legeszesebb középpályás sora a tietek, de azért ennyire semmibe nézni a Real játékosait az több, mint nagyképű és már elnézést a kifejezésért, de elég pofátlan dolog is (főleg annak tudatában, hogy néhány évvel ezelőtt azért volt itt fordított leosztás is)!
Tudom, hogy nálatok Xavi a non plus ultra és hogy mindenki más egy nagy 0 (igaz, hogy mondjuk 4 évvel ezelőtt még sok Barca fan szerint is csak egy jó focista volt max., sőt ha az emlékezetem nem csal jó páran még túl is adtak volna rajta ugyanazen a fórumon), de azért Xabi Alonsot (aki valóban nem olyan gyors játékos, de kiváló rugótechnikával, játékintelligenciával rendelkezik --> talán nem véletlenül kihagyhatatlan alapember a sokatok által csak Barca 2.0-nak tartott spanyol válogatottból is, nálunk a kp. motorja, ahogy a Poolnak is az volt; amint távozott az angolok is összezuhantak) és társait gyakorlatilag letucatfocistázni, hát ...... Özil idén tényleg nagyon visszaesett, de azért csak a német válogatott első számú csillagáról beszélünk! Di Maria vezeti a La Liga assziszt versenyét (szeleburdi gyerek és valóban kaphatott volna több eszet a Jóistentől, de aki látta a Sporting elleni gólját az aligha mondja rá, hogy egy utolsó nimand). Kaká is véletlenül kapott Aranylabdát és még sorolhatnánk.....
Először is gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmetekhez. Győztetek egyrészt, mert még mindig jobb csapat vagytok, másrészt mert a 4-5 nagy helyzetből rúgtatok 3 gólt és mert a 2. félidőben Real Madrid, mintha a pályán se lett volna! Egyetértek abban, hogy a világ jelenlegi legtechnikásabb, legintelligensebb (szigorúan csak a pályánDe egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni.
épp azt mondta haver is, akivel tegnap néztem a meccset (ő milan szurkolo), hogy a madrid keretét, casillast és ronaldot kivéve abszolut B kategorias jatekosok alkotják.
marcelo, pepe, coentrao, khedira, di maria, özil, benzema, higuain egyik sem klasszis, és bár fiatalok, soha nem is lesznek azok.
Már egy jó pár hónapja abba nyomja.barcabalu1110 írta:Az feltűnt amúgy bárkinek is,h Alves nem nike-ba,hanem Adidasba nyomta? Vszínű ezért lett olyan jó az a beadás...
Én aztán nem fogok vitatkozni ezzelcsababarca írta:Igen,csak míg Messi gólok nélkül is a csapat legjobbja tud lenni,addig Ronaldot a góljai emelik oda. Máskor se játszik sokkal jobban,csak akkor belövi a ziccerét. most nem tette,de mezőnyben máskor se sokkal jobb. Persze voltak már jó meccsei gól nélkül is, ez természetes...de Messi az 5-0 alkalmával,és most is gól nélkül maradt...mégis ég és föld a két játékos mezőnyben elvégzett munkája.Capon írta: Pedig semmivel nem mutatott kevesebbet tegnap sem ellenünk mint bármikor máskor.
Igen,csak míg Messi gólok nélkül is a csapat legjobbja tud lenni,addig Ronaldot a góljai emelik oda. Máskor se játszik sokkal jobban,csak akkor belövi a ziccerét. most nem tette,de mezőnyben máskor se sokkal jobb. Persze voltak már jó meccsei gól nélkül is, ez természetes...de Messi az 5-0 alkalmával,és most is gól nélkül maradt...mégis ég és föld a két játékos mezőnyben elvégzett munkája.Capon írta: Pedig semmivel nem mutatott kevesebbet tegnap sem ellenünk mint bármikor máskor.
Már írni is akartam róla csak kiment a fejemből.ab1daL írta:Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit.PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak![]()
![]()
Én egyáltalán nem, sőt még örülök, hogy szenved a beképzelt portugál!ab1daL írta:Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit.PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak![]()
![]()
Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit.PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak![]()
Itt: http://www.zimbio.com/pictures/LLGLFVTk ... +Liga+BBVAMessa írta:Tegnapi meccsről hol találok jó minőségű fotókat?
Ettől függetlenül azt is félreértette: én is optimistán állok minden meccshez, (elvégre ki az aki nem a Barca győzelmét reméli?), csak reálisan nézve biztosra nem vehetjük a győzelmetMessiFan írta: Szerintem csak az első sor szólt hozzád.
Ezzel egyetértek, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy a végeredmény inkább volt pofán verés, mint maga a meccs. De egyáltalán nem látszott az, hogy a Madrid megszakadhat, de akkor is mi nyerünk, inkább egy kicsit magukat verték megrecrea írta: igenis komoly pofán verés volt számukra a meccs, miközben elhitették velük, h ők az esélyesek.
Pedig sztem viszonylag simán vertük őket és nem nyerhetünk mindig 4-5 góllal...és ne áltassák magukat: ahogy mellébeszélés volt a mi meccs előtti kommunikációnk, miszerint ez is csak egy meccs, semmi nem múlik rajta, úgy az ő vereség utáni reakcióik is mellébeszélés...igenis komoly pofán verés volt számukra a meccs, miközben elhitették velük, h ők az esélyesek. Nagyon nem mindegy a 6 vagy 0 pont különbség.sjd írta:Érdekes módon a 2-6 meg az 5-0 nem ezen múlott, mégis egyesek úgy állnak itt hozzá a dolgokhoz, mintha egy ilyen győzelmet arattunk volna. Valóban, egy döntő meccs úgy működik, ahogy leírtad, de egy "hú-de-elvertük-a-realt"/"visszakerült-a-helyére-a-madrid" meccs nemrecrea írta: Akkor Te nem azt a meccset nézted, amit mi. Általában egy "döntő" meccs azon múlik, h az egyik csapat berúgja a helyzeteket, a másik pedig nem.
A szuperkupán nem (csak) a Real volt jó, ott mi voltunk idény eleji formában, azért volt olyan a játék képe ott. És ahhoz képest, hogy az "ég világon semmit nem mutattak", CR-nek két ziccere is volt, volt egy Kaká lövés, amire Valdes védett stb.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem
gondoloma te linked nem magyarIlúvatar írta:Tocy írta:Jelentkezem!samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteniitt is lehet megosztani, nem csak priviben:Capon írta:És miért tartod magadban ezt az információt?samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 10-12-2011
http://img807.imageshack.us/img807/5156 ... insick.jpgsamy85 írta:ilúvatar ennek a Mou-s képnek a linkjét adhatnád nekem!... ha nem probléma!:)
gondoloma te linked nem magyarIlúvatar írta:Tocy írta:Jelentkezem!samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteniitt is lehet megosztani, nem csak priviben:Capon írta:És miért tartod magadban ezt az információt?samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 10-12-2011
http://img807.imageshack.us/img807/5156 ... insick.jpgsamy85 írta:ilúvatar ennek a Mou-s képnek a linkjét adhatnád nekem!... ha nem probléma!:)
Érdekes módon a 2-6 meg az 5-0 nem ezen múlott, mégis egyesek úgy állnak itt hozzá a dolgokhoz, mintha egy ilyen győzelmet arattunk volna. Valóban, egy döntő meccs úgy működik, ahogy leírtad, de egy "hú-de-elvertük-a-realt"/"visszakerült-a-helyére-a-madrid" meccs nemrecrea írta: Akkor Te nem azt a meccset nézted, amit mi. Általában egy "döntő" meccs azon múlik, h az egyik csapat berúgja a helyzeteket, a másik pedig nem.
Tocy írta:Jelentkezem!samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni
itt is lehet megosztani, nem csak priviben:Capon írta:És miért tartod magadban ezt az információt?samy85 írta:amugy ha valakinek kell a meccs tudom honnan lehet letölteni