Hát az én szerintem reflex. Mármint a szem becsukás.MessiFan írta:Isteni! Ez a csapat azért tudott nyerni, mert az első gól után konkrétan úgy vették, mintha csak újra kezdték volna a meccset, csak sokkal nagyobb téttel és kockázattal.S.Agüero írta:El Clasico egy kicsit lassabban.
Csinálok magamnak egy Puyolos siget mert ezt az embert sosem fogjuk elfelejteni
0:54-nél Casillas csukott szemmel véd. Pedig amikor én kapus voltam mindig lecsesztek... "félsz a labdától?"
Barça vs. Real - El Clásico
Isteni! Ez a csapat azért tudott nyerni, mert az első gól után konkrétan úgy vették, mintha csak újra kezdték volna a meccset, csak sokkal nagyobb téttel és kockázattal.S.Agüero írta:El Clasico egy kicsit lassabban.
Csinálok magamnak egy Puyolos siget mert ezt az embert sosem fogjuk elfelejteni

0:54-nél Casillas csukott szemmel véd. Pedig amikor én kapus voltam mindig lecsesztek... "félsz a labdától?"
- Varatrix
- Director del Fútbol
Pedig tudtuk, de leírva elég meghökkentő és mulatságos. Ami nekem külön vicces, hogy az egyik kedves barátom Atletico Madrid szurkoló és ő úgy érzi, hogy őket minden alkalommal megalázzuk. Gyorsan el is küldtem neki.sjd írta:no comment:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
no comment:
Pep Guardiola irányította Barcelonával szembeni mutatók
Atlético Mardid: 21 pontból 6 – 29%
Espanyol: 18 pontból 4 – 22%
Getafe: 21 pontból 4 – 19%
Mallorca: 21 pontból 4 – 19%
Osasuna: 21 pontból 4 – 19%
Valencia: 21 pontból 3 – 14%
Athletic: 21 pontból 2 – 10%
Sevilla: 21 pontból 2 – 10%
Villarreal: 21 pontból 2 – 10%
Racing: 21 pontból 1 – 5%
Sporting: 21 pontból 1- 5%
Real Madrid: 21 pontból 1 – 5%
Málaga: 18 pontból 0 – 0%
Pep Guardiola irányította Barcelonával szembeni mutatók
Atlético Mardid: 21 pontból 6 – 29%
Espanyol: 18 pontból 4 – 22%
Getafe: 21 pontból 4 – 19%
Mallorca: 21 pontból 4 – 19%
Osasuna: 21 pontból 4 – 19%
Valencia: 21 pontból 3 – 14%
Athletic: 21 pontból 2 – 10%
Sevilla: 21 pontból 2 – 10%
Villarreal: 21 pontból 2 – 10%
Racing: 21 pontból 1 – 5%
Sporting: 21 pontból 1- 5%
Real Madrid: 21 pontból 1 – 5%
Málaga: 18 pontból 0 – 0%
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Sarabiával pár év múlva. Lehet, hogy majd visszahívja a Madrid, mert a korosztályos válogatottakban is remekelt, és a Getaféban többek között ellenünk is szépen játszott (a hazai gól is az ő beadásából született). Én sok fantáziát látok benne - főleg, hogy még csak 19 éves.Tocy írta: Xabi mellé ott lesz majd Sahin, ő sztem megfelel a kritériumoknak. Elöl CR nyilván klasszis, és sztem Benzema is bőven az. Di Maria tehetsége óriási, esze ennek ellentettje...azért ő az egyik ha nem a legjobb játékosotok idén. Mögéjük egy Xabi-Sahin-? kp már jól hangzik. De igazából nem lesz egy Xavitok, Iniestátok, Fabregasotok, Thiagotok sem...
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
Xabi mellé ott lesz majd Sahin, ő sztem megfelel a kritériumoknak. Elöl CR nyilván klasszis, és sztem Benzema is bőven az. Di Maria tehetsége óriási, esze ennek ellentettje...azért ő az egyik ha nem a legjobb játékosotok idén. Mögéjük egy Xabi-Sahin-? kp már jól hangzik. De igazából nem lesz egy Xavitok, Iniestátok, Fabregasotok, Thiagotok sem...madridronie írta:Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom. Nekünk elsősorban a középpálya közepére kellene igazolni valakit, vagy még inkább valakiket, mert azon a poszton vagyunk a leggyengébbek! Khedira tényleg betli; egy tök átlagos focista, aki jól zónázik, de olyan lassú, hogy fáj nézni és hát nem egy labdaművész a gyerek, de akkor még nagyon finoman fejeztem ki magam! Sahin a jövő zenéje (hiába volt a Bundesliga legjobbja, bármi megeshet vele), míg Lass nagyon hullámzó teljesítményre képes és hát sokszor többet vállal, mint amit kéne, de még így is Xabi Alonso mellett a 2. legjobb opciónk!Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Technikás, gyors, eszes, gürizni is képes játékosra lenne szükségünk oda középre; kár, hogy ilyen játékosok majd hogy nem csak és kizárólag a katalán földön teremnek!
- madridronie
- Madridista
Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom. Nekünk elsősorban a középpálya közepére kellene igazolni valakit, vagy még inkább valakiket, mert azon a poszton vagyunk a leggyengébbek! Khedira tényleg betli; egy tök átlagos focista, aki jól zónázik, de olyan lassú, hogy fáj nézni és hát nem egy labdaművész a gyerek, de akkor még nagyon finoman fejeztem ki magam! Sahin a jövő zenéje (hiába volt a Bundesliga legjobbja, bármi megeshet vele), míg Lass nagyon hullámzó teljesítményre képes és hát sokszor többet vállal, mint amit kéne, de még így is Xabi Alonso mellett a 2. legjobb opciónk!Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Technikás, gyors, eszes, gürizni is képes játékosra lenne szükségünk oda középre; kár, hogy ilyen játékosok majd hogy nem csak és kizárólag a katalán földön teremnek!

- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én azért beraknám Busquetset, megint óriásit játszott szerintem. Benzema gólja előtt ő próbált igazán menteni (kétszer is, de sajnos szerencsétlenül), a többiek jórészt csak álltak tátott szájjal, nem tudva, hogy most mi történik. Sergio szép halkan összekötötte a hátsó négyest (hármast) a támadóbb hatossal (hetessel), és hozta a szokásos demoralizáló, pimasz cseleit is, amivel még a gyötrelmes első félórában is mosolyt csalt az arcomra... Egyre inkább kezd az egyik nagy kedvencemmé válni a játékát tekintve!Subinho írta: Ha a tegnapi meccs csapatát fel lehetne sorolni, akkor az így nézne ki nálam
casillas-abidal-puyol-piqué-alves-lass-xavi-cesc-ini-messi-alexis (cserék: Kaká, Villa, Pedro)![]()
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is
na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- madridronie
- Madridista
Amit nem is vitatok! Ugyanakkor azt is tény, hogy a jelenlegi támadószekciónkat alkotó játékosoktól sokkal jobbat ilyen átlag életkor mellett szinte lehetetlen lenne most összehozni! Mert akik tényleges minőségi javulást hozhatnának még azok mind a Barcában játszanak!De ha ehhez hozzáveszem azt, hogy hogy járatja a labdát Busquets, Alves, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc, Alexis, akkor igenis jelentősen erősebb kerettel rendelkezünk.

-
- Director del Fútbol
Erre a részre reagálnék, mert ezt én írtam.madridronie írta:Először is gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmetekhez. Győztetek egyrészt, mert még mindig jobb csapat vagytok, másrészt mert a 4-5 nagy helyzetből rúgtatok 3 gólt és mert a 2. félidőben Real Madrid, mintha a pályán se lett volna! Egyetértek abban, hogy a világ jelenlegi legtechnikásabb, legintelligensebb (szigorúan csak a pályánDe egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni.), legeszesebb középpályás sora a tietek, de azért ennyire semmibe nézni a Real játékosait az több, mint nagyképű és már elnézést a kifejezésért, de elég pofátlan dolog is (főleg annak tudatában, hogy néhány évvel ezelőtt azért volt itt fordított leosztás is)!
Tudom, hogy nálatok Xavi a non plus ultra és hogy mindenki más egy nagy 0 (igaz, hogy mondjuk 4 évvel ezelőtt még sok Barca fan szerint is csak egy jó focista volt max., sőt ha az emlékezetem nem csal jó páran még túl is adtak volna rajta ugyanazen a fórumon), de azért Xabi Alonsot (aki valóban nem olyan gyors játékos, de kiváló rugótechnikával, játékintelligenciával rendelkezik --> talán nem véletlenül kihagyhatatlan alapember a sokatok által csak Barca 2.0-nak tartott spanyol válogatottból is, nálunk a kp. motorja, ahogy a Poolnak is az volt; amint távozott az angolok is összezuhantak) és társait gyakorlatilag letucatfocistázni, hát ...... Özil idén tényleg nagyon visszaesett, de azért csak a német válogatott első számú csillagáról beszélünk! Di Maria vezeti a La Liga assziszt versenyét (szeleburdi gyerek és valóban kaphatott volna több eszet a Jóistentől, de aki látta a Sporting elleni gólját az aligha mondja rá, hogy egy utolsó nimand). Kaká is véletlenül kapott Aranylabdát és még sorolhatnánk.....
Korábbi hsz-t tőlem nem láttál, akkor leírom miket írtam korábban róluk: Xabi Alonsot elfogadnám a Barcában, Busquets után ő illene a legjobban a játékunkba. Özilről mikor lemaradtunk nagyon kiakadtam, DM-t meg Higut nagyon bírom, mivel imádom az Albicelestét.
De Alonso semmi extrát nem csinál, és bár Özil és DM nagyon jó futballisták, még fiatalok, és érzésem szerint kevesek voltak egy klasszikushoz. DM ugye assistot adott a CDR döntőben, meg a Bl-ben Marcelonak, de nincs komolyabb impactje a játékra, ez ugyanez igaz Özilre.
De ha ehhez hozzáveszem azt, hogy hogy járatja a labdát Busquets, Alves, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc, Alexis, akkor igenis jelentősen erősebb kerettel rendelkezünk.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- madridronie
- Madridista
Először is gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmetekhez. Győztetek egyrészt, mert még mindig jobb csapat vagytok, másrészt mert a 4-5 nagy helyzetből rúgtatok 3 gólt és mert a 2. félidőben Real Madrid, mintha a pályán se lett volna! Egyetértek abban, hogy a világ jelenlegi legtechnikásabb, legintelligensebb (szigorúan csak a pályánDe egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni.

épp azt mondta haver is, akivel tegnap néztem a meccset (ő milan szurkolo), hogy a madrid keretét, casillast és ronaldot kivéve abszolut B kategorias jatekosok alkotják.
marcelo, pepe, coentrao, khedira, di maria, özil, benzema, higuain egyik sem klasszis, és bár fiatalok, soha nem is lesznek azok.
Szerintem a Milán drukkerek jobban teszik, ha csendben maradnak. Nem mellesleg ez a B kategóriás brigád tavaly oda-vissza verte a nagy Milánt!

Itt van a legjobb minőségű és leghosszabb összefoglaló a hétvégi Clasico-ról, pluszba a kedvenc kommentátorjaimmal! 

Már egy jó pár hónapja abba nyomja.barcabalu1110 írta:Az feltűnt amúgy bárkinek is,h Alves nem nike-ba,hanem Adidasba nyomta? Vszínű ezért lett olyan jó az a beadás...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én mondjuk nem olvastam csak a marca-n az írásokat, lepontozták, de nem majmozza senki!Itt is kiemelném, hogy Puyol nagyot játszott a portugál ellen, s ahogy Messit is megfojtották legfőképpen a meccs elején, úgy mi Ronaldora figyeltünk kettőzött erővel, s sikerült megállítani!Az más kérdés, hogy a szabadrúgásai tényleg csapnivalóak voltak!Hál Istennek nem jött neki ki a lépés, de ettől függetlenül nagyon gyors, remek játékos ha a saját szurkolói elhordják egy meccs miatt az azért elég szomorú!A 2 gólvágó közül egyik sem lőtt gólt, ez is mutatja felkészült mindenki a másikból, remek meccs volt!

-
- Barça C
Az feltűnt amúgy bárkinek is,h Alves nem nike-ba,hanem Adidasba nyomta? Vszínű ezért lett olyan jó az a beadás... 

- Capon
- Llegenda del Barça
Én aztán nem fogok vitatkozni ezzelcsababarca írta:Igen,csak míg Messi gólok nélkül is a csapat legjobbja tud lenni,addig Ronaldot a góljai emelik oda. Máskor se játszik sokkal jobban,csak akkor belövi a ziccerét. most nem tette,de mezőnyben máskor se sokkal jobb. Persze voltak már jó meccsei gól nélkül is, ez természetes...de Messi az 5-0 alkalmával,és most is gól nélkül maradt...mégis ég és föld a két játékos mezőnyben elvégzett munkája.Capon írta: Pedig semmivel nem mutatott kevesebbet tegnap sem ellenünk mint bármikor máskor.

Nem értem miért rajta csattan leginkább az ostor (persze félreértés ne essék én ezt egy kicsit sem bánom

Mert Mou szerencse faktoros nyilatkozata sem nyerte el maradéktalanul a lila-fehér tábor tetszését. Ezt a magyarázatnak látszó kifogást már nem nyelték le olyan jó szájízzel mint az eddigieket.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.12.11. 23:20:32-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Vki nem találta meg a tegnapi meccs góljait, katalán kommentátorral?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Igen,csak míg Messi gólok nélkül is a csapat legjobbja tud lenni,addig Ronaldot a góljai emelik oda. Máskor se játszik sokkal jobban,csak akkor belövi a ziccerét. most nem tette,de mezőnyben máskor se sokkal jobb. Persze voltak már jó meccsei gól nélkül is, ez természetes...de Messi az 5-0 alkalmával,és most is gól nélkül maradt...mégis ég és föld a két játékos mezőnyben elvégzett munkája.Capon írta: Pedig semmivel nem mutatott kevesebbet tegnap sem ellenünk mint bármikor máskor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Subinho
- Director del Fútbol
a többiek is nyugodtan kaphatnak hasonló pontszámot, mert tegnap a Realból Lass és Casillas (a gólok ellenére) voltak jók, illetve a csereként beállt Kaká.
Ha a tegnapi meccs csapatát fel lehetne sorolni, akkor az így nézne ki nálam
casillas-abidal-puyol-piqué-alves-lass-xavi-cesc-ini-messi-alexis (cserék: Kaká, Villa, Pedro)
Kaká elmegy jövőre és a Real csak még [auto_cenzúra] lesz... ha most nem nyernek bajnokságot, akkor jövőre sem fog menni, megint elkezdődik a csapatépítés, esetleg edző csere.....
Ha a tegnapi meccs csapatát fel lehetne sorolni, akkor az így nézne ki nálam
casillas-abidal-puyol-piqué-alves-lass-xavi-cesc-ini-messi-alexis (cserék: Kaká, Villa, Pedro)

Kaká elmegy jövőre és a Real csak még [auto_cenzúra] lesz... ha most nem nyernek bajnokságot, akkor jövőre sem fog menni, megint elkezdődik a csapatépítés, esetleg edző csere.....
- Capon
- Llegenda del Barça
Már írni is akartam róla csak kiment a fejemből.ab1daL írta:Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit.PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak![]()
![]()
Cuncit most hogy elhordják mindennek teljesen meglepődtem.
Így a második Messi mögött, úgy elbújhat, kifütyülték, lepontozták, majmozták, buzizták stb. Csak úgy néztem hogy honnan jött hirtelen ez a nagy utálat mikor még múlthéten Messi a nyomába sem érhetett volna és mennyivel de mennyivel komplettebb játékos a kis argentin zseninknél.
Pedig semmivel nem mutatott kevesebbet tegnap sem ellenünk mint bármikor máskor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- PriNcE27
- Jugador del Barça
Én egyáltalán nem, sőt még örülök, hogy szenved a beképzelt portugál!ab1daL írta:Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit.PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak![]()
![]()

- ab1daL
- Director del Fútbol
Kajak kezdem megsajnálni egy kicsit Roncit.PriNcE27 írta:A Real Madrid drukkerei az 1-től 10-ig terjedő listán mindössze 1.8-as átlagot szavaztak meg az El Clásicón pocsékul játszó portugálnak![]()

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- PriNcE27
- Jugador del Barça
Itt: http://www.zimbio.com/pictures/LLGLFVTk ... +Liga+BBVAMessa írta:Tegnapi meccsről hol találok jó minőségű fotókat?