Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért most majd sok minden kiderül. Kíváncsi vagyok, hogy Alves nélkül mennyire tudja meghúzni a Vidi a tavaszt.Messa írta:http://www.vidi.hu/alves-sajat-dontese- ... -felcsuton
Hát ez aztán nagyon szép... Gratulálok Alvesnek. Így kell kiskirályból suttyóvá lenni Fehérváron. Kicsit Lipták 'szaga' van az ügynek.
Nem fog.messideco írta:Közben az Újpest elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Ha Elek érkezik az már hatalmas előrelépés.
Nekem ez a véleményem róla. Sokszor láttam játszani, néhány honvédos meccset is láttam.MessiFan írta:Nem védeni akarom Sanyit, szó se róla, de láttál meccset tőle? Itt otthon egész tűrhetően teljesít. Megteszi ami tőle telik és próbál hasznot húzni a sok kint töltött év tapasztalatából. Ezen a szinten nem lehet rossz játékosnak feltüntetni, viszont egy válogatottban enyhe kifejezés hogy röhej.csababarca írta:kevés olyan játékos tudok mondani az nb1ből,akit ver Torghelle.
Neki még az nb2ben is gondjai lennének.
Am x év után még mindig nem bírom elhinni hogy míg más országban 31.-én, és másodikán is játszanak, itt meg 3 hónap pihenőt kapnak érdekes téma, viszont nem nagyon érdemes vele foglalkozni.
Csak a loki!
Nem védeni akarom Sanyit, szó se róla, de láttál meccset tőle? Itt otthon egész tűrhetően teljesít. Megteszi ami tőle telik és próbál hasznot húzni a sok kint töltött év tapasztalatából. Ezen a szinten nem lehet rossz játékosnak feltüntetni, viszont egy válogatottban enyhe kifejezés hogy röhej.csababarca írta:kevés olyan játékos tudok mondani az nb1ből,akit ver Torghelle.
Neki még az nb2ben is gondjai lennének.
Messa írta:Torghelle a Vidié...
Nem nagyon tudok erre mit mondani. De mivel már szeretett csapatomat erősíti, megvárom hogy játsszon, aztán majd egy idő után alkotok véleményt...![]()
Ezzel viszont még valószínűbb, hogy Alves itthagy minket.
Jött még egy brazil balbekk is mellette.
Mindig jövőremessideco írta:Majd jövőre