2012.01.10. 17:50:48
MessiFan írta:csababarca írta:kevés olyan játékos tudok mondani az nb1ből,akit ver Torghelle.
Neki még az nb2ben is gondjai lennének.
Nem védeni akarom Sanyit, szó se róla, de láttál meccset tőle? Itt otthon egész tűrhetően teljesít. Megteszi ami tőle telik és próbál hasznot húzni a sok kint töltött év tapasztalatából. Ezen a szinten nem lehet rossz játékosnak feltüntetni, viszont egy válogatottban enyhe kifejezés hogy röhej.
Am x év után még mindig nem bírom elhinni hogy míg más országban 31.-én, és másodikán is játszanak, itt meg 3 hónap pihenőt kapnak érdekes téma, viszont nem nagyon érdemes vele foglalkozni.
Csak a loki!
Nekem ez a véleményem róla. Sokszor láttam játszani, néhány honvédos meccset is láttam.
Egyetlen erénye 10 év óta,hogy jól küzd,hajt. ennyi.
Mindegy,igazából nem Őt bántom,mert nem tehet róla.
A másik rész,tényleg érdekes. de általában télen hó szokott lenni,is olyankor a jó minőségű magyar pályák használhatatlanná válnak.
Egyébként így van,csak a Loki!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."