Papírforma meccs volt, magabiztosan győzött Ward és ezzel ő nyerte a Super Six-et.
A meccs kb. azt hozta, amit előzetesen mindenki várt. Ward egyszerűen túl technikás és túl gyors volt Frochnak. Az angol igazi férfiként bokszolt, megtett mindent, de egyszerűen Ward sokkal jobb bokszoló.
Két bíró is 115-113-ra adta csak a meccset, hát nem tudom, h ők mit láttak. A Kobra kb. 3 menetet ha nyert. Na, de egy döntő nem lehet nagyon sima...
Ward abszolút megérdemelten nyerte meg a sorozatot, Ő volt az egyetlen, aki végig veretlen tudott maradni. Csak az ő bunyója nem elég közönségbarát. Szeretem az olyan stílusú bokszolókat, mint ő, akik technikásak, gyorsak, de nekem Ward mégis valamiért túl szürke. Megcsinálja amit meg kell, de a show hiányzik a bunyójából.
Most minden bizonnyal Bute ellen megy. Nem lesz rossz egy IBF, WBA, WBC címegyesítő meccs. Bute technikásabb, okosabb bokszoló, mint Froch, több esélye lehet, de nagyon nehéz dolga lesz.
Super Six:
Nagyon jó ötletnek tűnt az elején. A megvalósítással akadtak gondok. Kezdve azzal, h az egész eléggé elhúzódott, két év kellett elteljen, h megtudjuk, h hatuk közül ki a legjobb. A másik dolog az, h nem számítottak, h ennyien feladják majd. Kezdte a sort Taylor, akit merevre ütött Abraham, az orvosok nem hagyták, h tovább folytassa. Majd jött Dirrell, aki lelki problémákra hivatkozott. Na benne talán meglett volna a kellő potenciál, h megverje Ward-ot, csak Direll egy kislány, a mentalitása miatt nem fog komoly eredményeket elérni. Majd ugye a sort zárta Kessler, akinek a szemével akadtak gondok. Helyettük pedig jöttek másodvonalas bokszolók, így egy kicsit a közepére szürkébb lett az egész.
Volt róla szó, h a Showtime tervez más súlycsoportban is hasonló tornát, de szerintem ezeket látva kicsit hagyják pihenni az egészet.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.