2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Oier, Ochoa, Oxlade-Chemberlain, Ortega, OojierCali írta:Hirtelen csak 4 jutott eszembe: Overmars, Oliver Kahn, Okocha, Obi Mikel..FtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Oscar, Osvaldo, Olic, Obertan, Onyewu, Owomoyela, Owen, Oleguer, Ottl, Oddo
Köszi
Hirtelen csak 4 jutott eszembe: Overmars, Oliver Kahn, Okocha, Obi Mikel..FtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi
Osorio,Ono,O'Shea stb stb..senzu írta:OvermarsFtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi
OvermarsFtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi
Drigo írta:Szívesen! Érdekes módon a többség vagy így, vagy úgy de tud szólni, ha elfelejtjük visszaengedni. Ha más nem, az összes moderátornak, adminnak megtalálható az email címe.R10fan írta: Igen? es a wuwu mikor lephet be ujra? (regi felhaszanalo nevem) csak azert kerdezem mert az eredeti egy honap helyet mar tobb mint egy eve nem lephetek be! Koszonom csodas Eurobarca Team!
De legközelebb ezt Te is kipróbálhatod, ugyanis a dupla regisztráció is tiltott, így próbálkozz újra egy hónap múlva!
Szívesen! Érdekes módon a többség vagy így, vagy úgy de tud szólni, ha elfelejtjük visszaengedni. Ha más nem, az összes moderátornak, adminnak megtalálható az email címe.R10fan írta:Igen? es a wuwu mikor lephet be ujra? (regi felhaszanalo nevem) csak azert kerdezem mert az eredeti egy honap helyet mar tobb mint egy eve nem lephetek be! Koszonom csodas Eurobarca Team!IvnC írta:ferninho źzeni, hogy letelt az 1 hetes bźntetŠse Šs szeretnŠ, ha az illetŠkesek feloldank a bźntetŠsŠt, mivel szeretne mr fłrumozni.
Az igazság az, hogy nem jegyezzük fel hogy kit mikor kellene visszaengedni... ha lejárt a kitiltás, akkor írj egy mailt.R10fan írta:Igen? es a wuwu mikor lephet be ujra? (regi felhaszanalo nevem) csak azert kerdezem mert az eredeti egy honap helyet mar tobb mint egy eve nem lephetek be! Koszonom csodas Eurobarca Team!IvnC írta:ferninho źzeni, hogy letelt az 1 hetes bźntetŠse Šs szeretnŠ, ha az illetŠkesek feloldank a bźntetŠsŠt, mivel szeretne mr fłrumozni.
Igen? es a wuwu mikor lephet be ujra? (regi felhaszanalo nevem) csak azert kerdezem mert az eredeti egy honap helyet mar tobb mint egy eve nem lephetek be! Koszonom csodas Eurobarca Team!IvnC írta:ferninho źzeni, hogy letelt az 1 hetes bźntetŠse Šs szeretnŠ, ha az illetŠkesek feloldank a bźntetŠsŠt, mivel szeretne mr fłrumozni.
Nem gond, előfordul.ferninho írta:én kérek elnézést, hogy nem ebbe kerestem
ITTferninho írta:4. ha valaki elmagyarázná hol találom meg örülnék neki.
1. bármilyen hihetetlen vettem rá a fáradtságot, mielőtt elküldtem volna a hozzászólást próbáltam megkeresni, de csak egy Chat szabályzatot találtam és mivel nagyjából emlékeztem a szabályra, nem kezdtem kutató munkába.Drigo írta:Ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd a szabályzatot, akkor nincs miről beszélnünk.ferninho írta:amúgy még rémlik vmi olyasmi, hogy x törölt üzenet után van kitiltás.
tudtommal ezért lettem kitiltva.
pontosan ez mennyi is? és ez az összeg most nullázódik?
Ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd a szabályzatot, akkor nincs miről beszélnünk.ferninho írta:amúgy még rémlik vmi olyasmi, hogy x törölt üzenet után van kitiltás.
tudtommal ezért lettem kitiltva.
pontosan ez mennyi is? és ez az összeg most nullázódik?
de ez így nem jó...ozsimiki írta:5 után 1 hét, nem nullázódik, ha eléred a 10et, 1 hónap.
de általában nem szokták elérni a 10et, csak ha nagyon buta valaki
juppiDrigo írta:Várjuk szeretettel!IvánC írta:ferninho üzeni, hogy letelt az 1 hetes büntetése és szeretné, ha az illetékesek feloldanák a büntetését, mivel szeretne már fórumozni.
Várjuk szeretettel!IvánC írta:ferninho üzeni, hogy letelt az 1 hetes büntetése és szeretné, ha az illetékesek feloldanák a büntetését, mivel szeretne már fórumozni.