Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszigergo9 írta:Nincs veszve még minden
http://www.easeus.com/data-recovery/for ... -drive.htm
Én meg bevettem, hogy valami durva. Na jó az, de másra számítottamLionel85 írta:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Brutális felvétel! Csak erős idegzetűeknek!!!
maradjunk annyiban, hogy aki ennyit szúr, csíp, rúg, harap, az nem képes ellátni sem a munkáját, sem a családját olyan szinten, mint amiről ő írVictor_Valdes írta:Ilyet se csináltam soha, végig olvastam egy teljes blogot, több évnyi bejegyzést az elmúlt pár órában... hát eléggé befordultam tőle, vagy nem is tudom mi lenne a megfelelő szó.
http://drogos.freeblog.hu
Oláh Lóránt!FtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Oscar, Osvaldo, Olic, Obertan, Onyewu, Owomoyela, Owen, Oleguer, Ottl, Oddo
Köszi
Hát ez nagyon durva. Itt gondolkodok kb. 5 perce, h mit írjak, de semmi se jut eszembe, rendesen sokkolt.visca el barca írta:elég sokat olvasok sorozatgyilkosokról és elmebeteg emberekről, hoztam nektek egy érdekes történetet.
Armin Meiwes: egy német kannibál igaz története
(a történet minden egyes része igaz, sok helyen olvastam már róla, de itt jol össze van foglalva)
Oier, Ochoa, Oxlade-Chemberlain, Ortega, OojierCali írta:Hirtelen csak 4 jutott eszembe: Overmars, Oliver Kahn, Okocha, Obi Mikel..FtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi
Hirtelen csak 4 jutott eszembe: Overmars, Oliver Kahn, Okocha, Obi Mikel..FtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi
Osorio,Ono,O'Shea stb stb..senzu írta:OvermarsFtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi
OvermarsFtcSikiHun írta:Suliba szóláncot játszunk focistanevekkel, és O betűvel nagyon keveset tudunk, tudna valaki mondani egy párat?
Ezek kivételével:
Köszi