Lyon-Apoel
Bár ez a Lyon már köszönőviszonyban sincs a pár évvel ezelőtti elődöntős csapattal, de a a ciprusiakat azért illik megoldani. Nem lesz megalázó, de szerintem magabiztosan mennek tovább a franciák.
Napoli-Chelsea
Jó kis derbi lesz ez is. Nem mondanám, h egyértelmű esélyes a Chelsea. A csoportkörben már megmutatták a nápolyiak, h közvetlen az elittel is képesek felvenni a versenyt. Ha előnnyel utaznak majd Londonba, akkor szerintem ott jók lehetnek egy xre. Tehát Napoli továbbjutást várok.
Milan-Arsenal
A slágermeccs, pár évvel ezelőtt volt már egy ilyen párosítás, akkor az Ágyúsok mentek tovább. most valamiért a Milant érzem az esélyesebbnek, döcög a szekér a bajnokságban, de szerintem az Arsenalt ütni fogják. Ennek az Arsenalnak sok esélye nem lesz komolyabb csapatok ellen, amíg Wenger ül a padon.
Két szoros meccs után, de továbbmegy az AC Milan.
Basel-Bayern
Egyertelmű. A bajorok jártak a legjobban, nem kell messze menniük és még kifogták a legkönnyebb ellenfelet is.
CSZKA-Real
A hawai ingeket otthon lehet hagyni

Masszív, jó csapat a CSZKA, de gondot nem okozhat a Realnak. Persze nem a legjobb az ők szempontjukból, h orosz földre kell menni, de nem lesz gond.
Zenit-Benfica
Elég szoros ez is, de Zenit továbbjutást várok.
Bayer-Barca
Jó ez, bár nekünk szinte mindegy volt, h ki jön, nagyképűség nélkül. Örülök, h nem kell messze menni, a gyógyszergyáriak nem egy megoldhatatlan probléma. Nem is kell egyből rangadóval kezdeni a kieséses szakaszt.
OM-Inter
Ha a szívemre hallgatok, azt mondom OM, ha az eszemre, akkor Inter. Nincs sok különbség a két csapat között, ha van is egyáltalán jelenleg, de az olaszok az ilyen párharcokat beszokták húzni. Mindegy, a szívemre hallgatok és azt mondom, h két iksszel továbbmegy a Marseille.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.