daffy írta:G.Gabe írta:...
van benne valami,jogos a pont

Én régen szurokltam a realnak a nemzetközi színtereken.
De amióta ez megy, és elkezdték verni a mellüket, hogy kit mennyiért fognak leigazolni, aztán meg hogy mennyit kaszáltak rajta, ez gusztustalan.
Beckam is anno ezért jött: ő volt az ügyeletes arc.
Figo csak azért kellett, mert ő egy Barca ikon volt. A Barca meg kihasználta a madridot, borsos áron túladott rajta, mikor már kezdett kiöregedni.
és mi lett a vége: három irányító középpályás: Zidane, Figo, Beckam.
és persze mindhármat játszatni KELLETT, mert hogy nézett volna már ki, hogy a méregdrága sztárok padoznak.
Meg is lett a következménye.
Most elvileg Murinho irányítja a játékos"export"ot, de hogy mi járhat a fejében, azt a franc se tudja. Az viszont nagyon lejött a meccsen, hogy hihetetlen nagy nyomás volt rajta. Mikor gáz lett, elkezdett kapkodni, össze-vissza cserélt, össze-vissza variált, nagyon rosszul nyúlt bele a meccsbe, a csapat teljesen szétesett.
Egyébként azt Moutól sosem fogom elfelejteni, amit (ha jól emélkszem) az Osasuna elleni meccsen csinált. Sok nullás győzelem volt, és az összes gólt fapofával ülte végig. Bezzeg, mikor CR berúgta a negyedik, vagy ötödik gólt, akkor úgy örült, hogy még az egyik csere nyakába is felugrott.
Azér ez nem volt szép tőle. Ezt bizots a játékosok is észrevették, sőt, talán az öltözőben méginkább kijönnek az ilyenek.
Talán ezért is volt az a meglepő dolog, ami az egyik tavaszi Calsicon történt, hogy CR egyedül kergette a labdát a Barca térfelén, mert a többiek visszahúzódtak, hiába integetett, hogy jöjjenek, aztán tök dühös lett.
Emlékszem, mikor Raúl elment, akor úgy ment el, hogy megszűnt a klikkesedés, meg a Raúl Madrid. Merthogy állítólag ő mondta meg, hogy a csapatnál mi legyen. ki tudja mik igazak ebből. Szerintem inkább csak Mouval nem jött ki. De ez már mindegy.
Szerintem egy ilyen fontos meccs sokkal inkább az öltözőben dől el.
Oda mi meg nem látunk be, hogy mi folyik ott.
De lehetett már hallani a Madridról olyanokat, hogy összeverekedtek az öltözőben, meg hasonlókat.