Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már nem lehet, mert a döntő van már csak hátra.bowlinggolyo írta:Még lehet a honfoglalós bajnoksághoz csatlakozni vagy majd a következőben,mert nagyon érdekelne.
Nekem elvileg megfelel, de mérget nem vennék rá.Bob_Marley írta:Hát igen, nem sikerült felpillantani a jobb felső sarokbaDe legalább tudum mikor kezdünk, azt hittem kora délután!Tőlem 3tól jó!Ha van esetleg hosszabbítás meg ilyenek, akkor belefér, plusz utána picit lehet pihenni!
Szóval konkretizáljunk legyen holnap 15 óra!
Holnap 11:30 után leghamarabb 13:20-kor lesz ideje akármelyikőnknek.Bob_Marley írta:Most én is ráérek,holnap 11:30 az kicsit korai egy órával később!
Honfoglaló.bence-barca írta:Ez most pontosan milyen játék? Nincs kedvem oldalakat visszapörgetni. Ki tudja, talán neveznék is...
Ezt az elsőt vegyesen játszottuk, de ha a többség úgy akarja a második csak sima sportba is mehet.ozsimiki írta:
amúgy rég játszottam már, sport témákat lövitek be? Vagy teljesen vegyesen?
A következőbe én is beszállnék, az én taktikám az, bár most már nincs aranytallérom, hogy elébb beejtőernyőzök a vára mellé, majd tematikus támadás: magyar történelemBob_Marley írta:Majdnem feledésbe is merült!
Nekem most is jó lenne, vagy akkor vasárnap!
Esélytelenek nyugalmával a biztos 3ik hely már megvan
És a következőben is neveznék, bár Dr professzor adjunktus Ozsimikit jó lenne elkerülni
HeBob_Marley írta:Majdnem feledésbe is merült!
Nekem most is jó lenne, vagy akkor vasárnap!
Esélytelenek nyugalmával a biztos 3ik hely már megvan
És a következőben is neveznék, bár Dr professzor adjunktus Ozsimikit jó lenne elkerülni
Akkor kezdeményeznék.kanty írta:Akkor megvan a döntő:
Bob_Marley, Faithnomore, MichaaBee.
Csak egy tipp:
Én a helyetekbe beállítanám, h "csak egy maradhat" és akkor tényleg izgalmas lenne.DE mondom, ez csak egy tipp.
Amúgy az első természetesen megkapja a nyereményét.![]()
Akkor végünk.ozsimiki írta:Következő honfoglalóba beszállok én is, figyelmeztetek mindenkit, hogy jobban megy,mint a 8as pool![]()
![]()
Kanty, ha tényleg lesz nyeremény, turkálj össze vmit nekem is az előzőekért
Titok.S.Agüero írta: Milyen nyereményt kap az első?![]()
Ha lesz rá igény, akkor igen.S.Agüero írta: Lesz következő bajnokság is, ugye?
Gratulalok jobb voltal!faithnomore írta:leomessi14- faithnomore 0-2
köszi a játékot