hát én Di Mariát nem cserélném el kb senkire...
neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
lehet butázni, meg miegymást mondani rá, de jelenleg ő az a játékosunk, aki bárkit képes megverni 1 az egybe, de még 3-4 játékoson is képes lazán átmenni...
És Mou elvakultan fent hagyja a pályán, Pep meg le merte ültetni a rosszul játszó Villát.
tényleg, ugyanaz... jah hogy CR nem volt rossz formában a meccs előtt...
azt meg hagyjuk is, hogy lecserélik,lelkileg nagyobb gödörben lenne mint ahogy most van... meg ezt nem hiszem, hogy egy Barca ellen kéne elkezdeni... bármilyen rossz is volt, benne van mindig egy gól.
Össze lettek agyatlanul vásárolva a sztárolt játékosok. CR miért kellett? MErt egy hónap alatt nyereséget termelt.
vagy mert ilyen Sneijderek meg Gagok fociztak nálunk....
te uram atyám... rossz visszagondolni is.
de gondolom azt nem is tudod, hogy őt még Calderón intézte el...
A Barca játékosai lehet, hogy nem keresnek annyit, mint a Realosok, de jobban megérdemlik.
dehogynem... sőt...
de ha a megérdemlés azon múlik, hogy kinek sikerül legyőznie a Barcát, akkor igazad van, de akkor kb mindenki éhen halna....
Bezzeg, mikor CR berúgta a negyedik, vagy ötödik gólt, akkor úgy örült, hogy még az egyik csere nyakába is felugrott.
linkeld be légyszi, erre nem igazán emlékszem, de biztos volt ilyen
Szerintem inkább csak Mouval nem jött ki. De ez már mindegy.
ja, sokat dolgoztak együtt...
De lehetett már hallani a Madridról olyanokat, hogy összeverekedtek az öltözőben, meg hasonlókat.
és hány éve?....
mekkora írta:Én személy szerint nem azért számolok a Reallal mint egy idei Bl döntõs csapat mert olyan jók , hanem mert a legjobb 16 között nem látok a Barcán kìvül még 1 csapatot amelyik már a csoportkörben is bl esélyes lwtt volna.. Chelsea ?!? Vicc.. Inter ??
vagy az nem lehet, hogy ez a csúnya Madrid majdnem annyira felfejlődött, már amennyire ti és ezáltal vagyunk az egyik esélyesnek kikiáltva?
nem, mert mi a Real vagyunk, a többiek a kakik...
de majd kapsz ezért a fifában Fernitől