2011.12.15. 14:41:50
Vissza lehet olvasni, de én már akkor is azt irtam, h Torresnek már vége, és egyszerűen nevetségesnek, szánalmasnak, és ostobának találtam a Chelsea-t, h 50 milliót adott egy rokkantért. Torres nagyon jó játékos volt, de ott elrontotta, h Angliába igazolt. Kezdetben már ment neki, de aztán már többet volt sérült, mint amennyit játszott, teljesen leamortizálódott.
Ha visszatérne pl. az Alteticoba, talán egy kicsit visszanyerhetne vmit régi formájából, és akkor még lehetnek jó évei, de Angliába semmiképp nem szabadna maradnia.
Mikor Abramovics megvette a Chelsea-t, akkor elég jó csapat kezdett el épülni, már Ranierivel is elég jók voltak, JM-val meg Anglia legjobbjai, és Európa egyik legjobbjai lettek. De aztán később elkezdtek teljesen ostobán igazolni. Tönkretették szépen, amit felépítettek. A jelenlegi Chelsea-ben én egyáltalán nem látok komoly potenciált, ha győztes csapatot akarnak felépíteni, akkor sztem nagyon sok változás kéne, és mélyen a pénztárcába kéne nyúlni az igazolásokért.
Jelenleg sztem az angol élcsapatok mind válságban vannak. Kivéve a Cityt, amely felszálló ágban van, de igazából nekik is még nagyon sokat kell fejlődniük, h Európában is meghatározók lehessen. A bajnokságra lehet esélyük, ha a nagyon továbbra sem szedik össze magukat. De még arra is inkább a másik Manchesteri csapatot tartom esélyesebbnek.