Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szállítási költség 550 huf, és 1-2 nap alatt ki is szállítják.FtcSikiHun írta:Ettől féltem![]()
Bíztam bene, hogy 4.000 körül megúszom, de akkor így elgondolkodok rajta. Alexandria meg sajnos nincs ebben a nyomornegyedben![]()
Köszi skacok
Netten nézted már?FtcSikiHun írta:Valaki megtudná mondani, hogy a Sport 2010 című könyv mennyibe kerül könyvesboltokba?
Mert fateromnak 91 óta megvan mindegyik, de a 2010es meg a 11es kimaradt, most meglepte magát karácsonyra a 11-essel én meg megakarom a 10essel
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... kID=709999FtcSikiHun írta:Valaki megtudná mondani, hogy a Sport 2010 című könyv mennyibe kerül könyvesboltokba?
Mert fateromnak 91 óta megvan mindegyik, de a 2010es meg a 11es kimaradt, most meglepte magát karácsonyra a 11-essel én meg megakarom a 10essel
Huhh nagyon köszi , majd megnézem őket!:)socio66 írta:én is most böngésztem a telefonokat,igaz én egy picit magasabb árkategóriában,végül a galaxy ace-t választottam.messibarca írta:Üdv mindenkinek!
Kéne egy kis segítség!
Szeretném meglepni magam karácsonyra ,úgy gondoltam egy új telóval .Van rá 30ezrem .Már ki is néztem egyet, Samsung Galaxy Mini kinek milyen véleménye van róla?
alapvetően a samsung szerintem az okostelefonok között jó választás, szépek,minőségiek,megbízhatóak.
erről a miniről általános vélemény,hogy a kijelzője nem az igazi, felbontásban,színgazdagságban nem tud annyit mint a konkurensei.
igazából ugyanennyi pénzért még a zte blade-et kapnád meg,és a sony ericcson xperia x8-at,szerintem tudásban mindkettő jobb telefon,bár a zte-nél nyilván megvan a kockázat,hiszen nem egy ismert gyártóról van szó,állítólag elég kevés alkatrészt lehet kapni hozzá.
én is most böngésztem a telefonokat,igaz én egy picit magasabb árkategóriában,végül a galaxy ace-t választottam.messibarca írta:Üdv mindenkinek!
Kéne egy kis segítség!
Szeretném meglepni magam karácsonyra ,úgy gondoltam egy új telóval .Van rá 30ezrem .Már ki is néztem egyet, Samsung Galaxy Mini kinek milyen véleménye van róla?
Nem tudom mennyire kell precíznek lenned,de ha nagyon akkor ez nem túl jó megoldás. Ugyanis memóriafelszabadítást ez esetben nem végzel, így szemetelni fog a memóriába a program, ez nálunk anno bukás volt, jogosan.Slither írta:Debug módban futtasd, vagy a program végén csináljál egy beolvasást a konzolról, és így csak akkor fog bezáródni, ha nyomtál egy entert.HAnonymus írta: Nálam okosabb emberek ajánlására Dev-C++ 4.9.9.2 programot használok, Windows alatt.
Ha tudna valaki valamit mondani erre, azt örömmel venném!
Üdv.
UPDATE: Közben találtam egy ilyet hogy system("PAUSE"), a semminél ez is jobb.
Köszi, így már jó lesz! Éljen a VIK!Slither írta: Debug módban futtasd, vagy a program végén csináljál egy beolvasást a konzolról, és így csak akkor fog bezáródni, ha nyomtál egy entert.
Debug módban futtasd, vagy a program végén csináljál egy beolvasást a konzolról, és így csak akkor fog bezáródni, ha nyomtál egy entert.HAnonymus írta:Sziasztok!
Kb 4-5 napja már kértem segítséget, akkor kaptam is, köszönöm szépen. Most viszont teljesen más jellegű segítségre lenne szükségem, remélem most is tud valaki valami okosat mondani.
Az a helyzet, hogy belefutottam az egyetemen egy számomra elég nehéznek tűnő programozási feladatba. C-ben kell megoldani egy cuccot, annak ellenére, hogy én gyakorlatilag egyáltalán nem használtam eddig C-t.
A MATLAB-ot viszont nagyjából ismerem, ami gyakorlatilag egy k... sokoldalú programozható számológép. Ott azt szoktam meg, hogy minden program futásakor, amit a progam kiírat, az visszaolvasható egy Command Window nevű ablakban, ami nem záródik be követlenül a program lefutása után. Így ugye le lehet ellenőrizni, hogy tényleg az fut-e le, amit te szeretnél, szóval könnyebb hibát javítani.
Az lenne a végtelenül amatőr kérdésem, hogy C-nél hogy lehet azt megtenni, hogy a program által kiírt dolgok ne törlődjenek azonnal a képernyőről, hogy tudjak hibát keresni?![]()
Nálam okosabb emberek ajánlására Dev-C++ 4.9.9.2 programot használok, Windows alatt.
Ha tudna valaki valamit mondani erre, azt örömmel venném!
Üdv.
UPDATE: Közben találtam egy ilyet hogy system("PAUSE"), a semminél ez is jobb.
Nagyon amatőr vagyok, de nem lehet, hogy a hangszóróval van a gond?TT írta:mitől lehet az, hogy nem tudok meghallgatni egy zenét se gépen winamppal se youtubeon? állandóan recseg, kattog, akad a hang. tegnap óta ilyen, azóta víruskeresés volt 3x, nem talált semmit. mások említették a Emsisoft Anti-Malwaret, de azt még nem ismerem, megpróbáljam esetleg, hátha talál valamit?
Töltsd fel valahova megnézem mit tehetek.Ronaldinho&Barca írta:Segítségeteket szeretném kérni, egy pdf-ből szeretnék kimásolni sz9öveget, sorokat, mondatokat, de védett a fájl és nem engedi.Próbáltam átkonvertálással, de úgy egy nagy szép üres dokumentumot kaptam..
Valami beton biztos megoldást tud valaki? Fontos és sürgős lenne.
Köszönöm!miihii írta:A Realplayer felkínálja a lehetőséget minden videónál,h letöltsd,merem ajánlani.Barcaman14 írta:Egy youtube videót szeretnék letölteni, nem zene! Azt tudom hogy kell, de ugyanígy megpróbáltam letölteni az említett videót is és csak a hang jött le! Ehhez kérnék egy kis segítséget!
A Realplayer felkínálja a lehetőséget minden videónál,h letöltsd,merem ajánlani.Barcaman14 írta:Egy youtube videót szeretnék letölteni, nem zene! Azt tudom hogy kell, de ugyanígy megpróbáltam letölteni az említett videót is és csak a hang jött le! Ehhez kérnék egy kis segítséget!