Sziasztok!
Kb 4-5 napja már kértem segítséget, akkor kaptam is, köszönöm szépen. Most viszont teljesen más jellegű segítségre lenne szükségem, remélem most is tud valaki valami okosat mondani.
Az a helyzet, hogy belefutottam az egyetemen egy számomra elég nehéznek tűnő programozási feladatba. C-ben kell megoldani egy cuccot, annak ellenére, hogy én gyakorlatilag egyáltalán nem használtam eddig C-t.
A MATLAB-ot viszont nagyjából ismerem, ami gyakorlatilag egy k... sokoldalú programozható számológép. Ott azt szoktam meg, hogy minden program futásakor, amit a progam kiírat, az visszaolvasható egy Command Window nevű ablakban, ami nem záródik be követlenül a program lefutása után. Így ugye le lehet ellenőrizni, hogy tényleg az fut-e le, amit te szeretnél, szóval könnyebb hibát javítani.
Az lenne a végtelenül amatőr kérdésem, hogy C-nél hogy lehet azt megtenni, hogy a program által kiírt dolgok ne törlődjenek azonnal a képernyőről, hogy tudjak hibát keresni?
Nálam okosabb emberek ajánlására Dev-C++ 4.9.9.2 programot használok, Windows alatt.
Ha tudna valaki valamit mondani erre, azt örömmel venném!
Üdv.
UPDATE: Közben találtam egy ilyet hogy system("PAUSE"), a semminél ez is jobb.