David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.12.20. 20:37:03

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... la-mutetje
Nos, jelen állás szerint 4-5 hónap.... Ami sokkal jobb, mint a 6-7. Az idei szezon bukta, reméljük hogy az EB-n már játszhat David. A pótlása miatt én nem aggódom (nem úgy mint egyesek az igazolások topikban). Ha a vezetőség úgy látja, úgyis hoznak valakit, ha pedig házon belül akarják megoldani, a Sánchez-Messi-Pedro-Cuenca négyes szerintem bőven elég. Emellett még Iniesta és Thiago is feljebb tud lépni ( arról már nem is beszélve, hogy eddig végig Cesc játszott valamelyik támadónk helyett ), ha arra van szükség, de a Santos elleni felállást is el tudom képzelni. Tehát 3 posztra gyakorlatilag van 6-7 emberünk.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.12.20. 16:04:27

N7 írta:http://www.youtube.com/watch?v=OK2VvLO- ... e=youtu.be

Hát ez a srác nem semmi,megműtötték és már videoüzenetet küldd:DD
úúú de várooom vissza!!:))
Nem semmi a Kölyök! Remélem hamar felépül! Sajnálom szegényt!

Egyéb iránt... majdnem ugyanilyen takaróm van :D:D
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
alberto
Barça B

2011.12.20. 15:26:53

alberto írta:
Szerintem meg nem nagyképűség, hanem egy egészséges önbizalom. Nem értem, miért kell ebbe belekötni?
Jóbulást kívánok Neki!
Hát nem tudom, de emiatt az "egészséges önbizalom" miatt utálják sokan a magyarországi Barcelona szurkolókat. (sajnos)
evikem97
Jugador del Barça

2011.12.20. 14:17:15

Bl döntőbe (ha eljutunk) gólt rúgna. EB-n pedig gólkirály lenne. Ezért imádkozok :lol: Semmi sem lehetetlen és minden az agyban dől el. És David eléggé bizakodó,ahogy írták :D
daffy
Madridista

2011.12.20. 09:54:14

FCBeethoven írta:Lehet hogy már volt, de még nem találtam rá eddig.
Valaki megmondaná mit jelent az hogy guaje?

Jobbulást kívánok neki és nagyon várom vissza.
Kell a csapatnak!
a kölyök,ha minden igaz
FCBeethoven
Barça C

2011.12.20. 09:47:04

Lehet hogy már volt, de még nem találtam rá eddig.
Valaki megmondaná mit jelent az hogy guaje?

Jobbulást kívánok neki és nagyon várom vissza.
Kell a csapatnak!
sziryboy
Jugador del Barça

2011.12.20. 01:35:51

alberto írta:Azért szerintem Abidal esete más volt (előtte parádézott és mégiscsak halálos betegsége volt), szóval nem hiszem, hogy Villa emelhetné fel a kupát, VISZONT szerintem még ilyen szinten sem kell azt mondani, hogy a BL döntőre térhet vissza, inkább mondjanak egy dátumot, mert ez elég nagyképű hozzáállás.
Szerintem meg nem nagyképűség, hanem egy egészséges önbizalom. Nem értem, miért kell ebbe belekötni?
Jóbulást kívánok Neki!
alberto
Barça B

2011.12.20. 00:10:46

Ilúvatar írta:"Villa esélyei, hogy még idén játsszon, minimálisak, ám véglegesen nem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget sem. Nagyon kérdéses, de talán visszatérhet a pályára még az idény vége előtt, főként azért, mert a mentális állapota illetve az eltökéltsége lenyűgöző, ezek pedig rendkívül fontos tényezők a gyógyulást illetően. Nagyon vidám, és reméli, hogy ott lehet először a Bajnokok Ligája döntőjében, majd az Európa-bajnokságon is. A rehabilitációjának az üteme szabja a határidőket"

Erről jut eszembe! Jó lenne ha BL döntőre térne vissza (ha bejutottunk), mert akkor ő emelné fel a kupát (ha megnyerünk), mint Abidal esetében :)
Azért szerintem Abidal esete más volt (előtte parádézott és mégiscsak halálos betegsége volt), szóval nem hiszem, hogy Villa emelhetné fel a kupát, VISZONT szerintem még ilyen szinten sem kell azt mondani, hogy a BL döntőre térhet vissza, inkább mondjanak egy dátumot, mert ez elég nagyképű hozzáállás.
Deus
Boixos Nois

2011.12.19. 23:52:03

"Villa esélyei, hogy még idén játsszon, minimálisak, ám véglegesen nem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget sem. Nagyon kérdéses, de talán visszatérhet a pályára még az idény vége előtt, főként azért, mert a mentális állapota illetve az eltökéltsége lenyűgöző, ezek pedig rendkívül fontos tényezők a gyógyulást illetően. Nagyon vidám, és reméli, hogy ott lehet először a Bajnokok Ligája döntőjében, majd az Európa-bajnokságon is. A rehabilitációjának az üteme szabja a határidőket"

Erről jut eszembe! Jó lenne ha BL döntőre térne vissza (ha bejutottunk), mert akkor ő emelné fel a kupát (ha megnyerünk), mint Abidal esetében :)
KépKép
daffy
Madridista

2011.12.19. 21:51:57

Barcaforever írta:Azt bírom, h már mindenki kész tényként kezeli, h Villának vissza kell térnie a Bl döntőre. :lol:

Remélem értitek a mondanivalóm a BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐRE! :twisted:
értjük,de azért 3 év alatt csak felépül valahogy :twisted:
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.12.19. 21:41:08

Azt bírom, h már mindenki kész tényként kezeli, h Villának vissza kell térnie a Bl döntőre. :lol:

Remélem értitek a mondanivalóm a BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐRE! :twisted:
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2011.12.19. 21:36:17

N7 írta: Igen,sajnos én sem tudok,de a nővéremnek spanyol nyelvvizsgája van,úgyhogy ő szokott nekem fordítani,tehát arról beszél,hogy 2órán keresztül műtötték,sikeres volt és az orvosok is aztmondták neki,hogy minden rendben van:) Ezután közölte,hogy megkapta az üzeneteket Facebookon,Twitteren,e-mailben,smsben,mmsben stb. a barátaitól és mindekitől:)Aztán hossza köszönet nyílvánítás következett: a szüleinek,a feleségének,a lányainak,a Barca orvosának,gyúrósjának,Tito Vilanovának és természetesen a csapattársaknak,mind a Barcában,mind a Spanyol válogatottban,az egykori csapattársaknak(a Valenciából,Zaragozából,Sporting Gijon) és a többi focistától,szóval gyakorlatilag a világon élő összes embertől(tőlünk is) megköszönte.Utána elmondta,hogy jól esett neki a póló,amiben a Barca játékosai vonultak ki a pályára.Azt is elmondta,hogy azon lesz,hogy felépüljön és a BL döntőn ott legyen és az EB-n is,amit meg kell nyerniük megint.Aztán minélhamarabb hazaszeretne menni a kórházból és ott pihen és szurkol a csapatnak,valamint megköszönte a kupát a srácoknak!Ölel mindekit!:)Úgy nagyjából ennyi,ha valaki tud még hozzá pár infot az írjon:)
Köszi !
Küldhetne neki valaki az EUROBARCÁsok nevében egy jókívánságokkal teli üzenetet :D
Reméljük gyorsan és 100%-osan felépül a BL döntőre és ha csak pár percet is de játszhat.
Van egy ismerősöm megyei szinten törött bokával mankókkal beállta a utolsó meccsen és állt a pálya szélén:D Végül is mindegy má' nekem alapon
beállt . Bajnokok lettek ,ő kapta az első érmet :D A gipszet bezacskózták nehogy pezsgős, szódás legyen :D
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.12.19. 21:02:46

tetszik a poloja :lol:
N7
Jugador del Barça

2011.12.19. 21:02:44

Ilúvatar írta:

Pont most akartam linkelni! :)

Hatalmas arc a Villa :)

Jobbulást kívánok neki!
amúgy én tuti idegbeteg lennék,ha folyamatosan követnének az újságírók,mikor éppen megsérültem vagy beteg vagyok stb.Villa meg még magától fényképezget meg videózgat itt:DD hihetetlen...(ezt is ő vette fel,lehet unatkozott bent a kórházban:D)
westerngom
Entrenador del Barça

2011.12.19. 21:01:13

daffy írta:
westerngom írta:...
tekintsük a "vitát" tárgytalannak. a véleményem nem sikerült megfelelően átadni és amellett,hogy a lényegi részekben egyetértek Veled,nem kívánom megnyitni a 3-4 oldalas anyázó és vitázó hozzászólások sorát(szigorúan nem rád értve)
(: tisztelet érte!
N7
Jugador del Barça

2011.12.19. 20:59:11

krosz31 írta:
Ilúvatar írta:

Jobbulást kívánok neki!

nem tudok spanyolul valaki le tudná irni ,hogy kb miről beszél?
Igen,sajnos én sem tudok,de a nővéremnek spanyol nyelvvizsgája van,úgyhogy ő szokott nekem fordítani,tehát arról beszél,hogy 2órán keresztül műtötték,sikeres volt és az orvosok is aztmondták neki,hogy minden rendben van:) Ezután közölte,hogy megkapta az üzeneteket Facebookon,Twitteren,e-mailben,smsben,mmsben stb. a barátaitól és mindekitől:)Aztán hossza köszönet nyílvánítás következett: a szüleinek,a feleségének,a lányainak,a Barca orvosának,gyúrósjának,Tito Vilanovának és természetesen a csapattársaknak,mind a Barcában,mind a Spanyol válogatottban,az egykori csapattársaknak(a Valenciából,Zaragozából,Sporting Gijon) és a többi focistától,szóval gyakorlatilag a világon élő összes embertől(tőlünk is) megköszönte.Utána elmondta,hogy jól esett neki a póló,amiben a Barca játékosai vonultak ki a pályára.Azt is elmondta,hogy azon lesz,hogy felépüljön és a BL döntőn ott legyen és az EB-n is,amit meg kell nyerniük megint.Aztán minélhamarabb hazaszeretne menni a kórházból és ott pihen és szurkol a csapatnak,valamint megköszönte a kupát a srácoknak!Ölel mindekit!:)Úgy nagyjából ennyi,ha valaki tud még hozzá pár infot az írjon:)
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2011.12.19. 20:53:06

Ilúvatar írta:

Jobbulást kívánok neki!
Hát rá akadtunk páran :D Én is akartam linkelni.
Én sem értem hogy mit mond.Én meg se tudtam szólalni műtét után órákig.
Szerintem csak érzéstelenítették nem altatták.
Kitartást David !!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :)
Szerk.: Nekem is ilyen pólóm van csak narancsba :D
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.12.19. 20:48:56

Ilúvatar írta:

Jobbulást kívánok neki!

nem tudok spanyolul valaki le tudná irni ,hogy kb miről beszél?
Deus
Boixos Nois

2011.12.19. 20:47:41

Jobbulást kívánok neki!
KépKép
N7
Jugador del Barça

2011.12.19. 20:36:31

http://www.youtube.com/watch?v=OK2VvLO- ... e=youtu.be

Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.19. 20:06:24

westerngom írta:
daffy írta:
westerngom írta: - ÉS remélem, elgondolkodtatja a sok kedves "divatdrukker" -t, hogy többek között miért nem ment Villa-nak a játék és miért volt önmaga árnyéka minden téren! :roll:
és ezért hagyott ki 10 ziccerből 9et? én értem,hogy sérült és rossz neki,stb. de na...
kicsit a "halottról jót vagy semmit" mondás jut eszembe
- most ezt a halottról jót.... dolgot magadra értetted??

más, a kihagyott 10/9 ből hintett épp a madridnak is egy szépségeset, ha már a statisztikával vagdalódzunk, DE! a hszm.-ben éppen arra utaltam, hogy a gyenge formájában "többek között" ez a törés is szerepet játszott ÉS azon kedves "divat" FCB fanok akik már élve temették elgondolkozhatnának egy kicsit, hogy kiről is írogatnak!
Formán kívüli játékosunkat nem taposni és lehúzni kellene vagy mielőbbi eladásán gondolkozni, hanem segíteni/buzdítani/szurkolni érte......
Te személy szerint érted amit írtam??/ tisztelettel adózom a Vendégnek!
Én minden mérkőzést megnéztem a szezonban és egy dolgot nem lehetett Villának felróni: a küzdőszellem és akarás hiányát!
Kíváncsi lennék, ha Leo-nak (ne adja ég!!) nem menne a gólvágás hónapokon keresztül, lapátot emlegetne-e mindenki?
Amennyiben nem tudsz érdemleges/ tartalmas választ íni, úgy megköszönöm válaszod hiányát!
W.
Én úgy vagyok ezzel a Villa ügyel, hogy addig támogatom ameddig csak lehet, ahogy írtad is épp ilyenkor kell szurkolni neki, hogy minden rendben menjen.A mai barcaban talán Villa küzd a meccseken a legtöbbet ami elképesztő, nem véletlen, hogy Guardiola kitart mellette és vissza is fog térni :)
daffy
Madridista

2011.12.19. 20:03:25

westerngom írta:...
tekintsük a "vitát" tárgytalannak. a véleményem nem sikerült megfelelően átadni és amellett,hogy a lényegi részekben egyetértek Veled,nem kívánom megnyitni a 3-4 oldalas anyázó és vitázó hozzászólások sorát(szigorúan nem rád értve)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.12.19. 20:17:12-kor.
westerngom
Entrenador del Barça

2011.12.19. 19:54:15

daffy írta:
westerngom írta: - ÉS remélem, elgondolkodtatja a sok kedves "divatdrukker" -t, hogy többek között miért nem ment Villa-nak a játék és miért volt önmaga árnyéka minden téren! :roll:
és ezért hagyott ki 10 ziccerből 9et? én értem,hogy sérült és rossz neki,stb. de na...
kicsit a "halottról jót vagy semmit" mondás jut eszembe
- most ezt a halottról jót.... dolgot magadra értetted??

más, a kihagyott 10/9 ből hintett épp a madridnak is egy szépségeset, ha már a statisztikával vagdalódzunk, DE! a hszm.-ben éppen arra utaltam, hogy a gyenge formájában "többek között" ez a törés is szerepet játszott ÉS azon kedves "divat" FCB fanok akik már élve temették elgondolkozhatnának egy kicsit, hogy kiről is írogatnak!
Formán kívüli játékosunkat nem taposni és lehúzni kellene vagy mielőbbi eladásán gondolkozni, hanem segíteni/buzdítani/szurkolni érte......
Te személy szerint érted amit írtam??/ tisztelettel adózom a Vendégnek!
Én minden mérkőzést megnéztem a szezonban és egy dolgot nem lehetett Villának felróni: a küzdőszellem és akarás hiányát!
Kíváncsi lennék, ha Leo-nak (ne adja ég!!) nem menne a gólvágás hónapokon keresztül, lapátot emlegetne-e mindenki?
Amennyiben nem tudsz érdemleges/ tartalmas választ íni, úgy megköszönöm válaszod hiányát!
W.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.19. 18:15:44

evikem97 írta:Nem tudjátok,hogy hogy sikerült a műtét? :? :(
19:00-kor tartanak sajtótájékoztatót az orvosok a műtéttel kapcsolatban.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
evikem97
Jugador del Barça

2011.12.19. 18:08:56

Nem tudjátok,hogy hogy sikerült a műtét? :? :(
Lezárt