Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és mik a tippek a meccsekre?kanty írta:GSW.MessiFan írta: Ők kik játszanak az első fordulóban?
Lakers-Bulls, Knicks-Celtics, Heat-Dallas, Orlando-Thunder. Ezek lesznek vasárnap.
Nem rossz így kezdésnek.
GSW.MessiFan írta: Ők kik játszanak az első fordulóban?
Semmi nem lett vele. Ego magas volt, aztán nem fogadta el a Wolves ajánlatát, mert hogy neki rongyos pár millió évente nem elég, mivel családja van, gyerekei, akiket etetni kell...neobarca írta:Apropó! Sprewellel mi lett? Tudja valaki? Nagy kedvenc volt...
Azt a szezont néztem előszörScooby Bent Bwoy írta:Elég jól szerepeltek az újoncok megint. Fredette a Kingsben elég ponterős, igaz a tavalyi egyetemi pontkirálytól ez elvárható. Faried a Nuggetsben nyomta jól, ő meg lepattanóban volt első az egyetemen.
Remélem ez a szezon is lesz legalább megközelítőleg annyira emlékezetes, mint az ezelőtti lockout utáni. Igaz akkor többet "éheztettek" minket és akkor már nagyon vártam a kezdetet. Ami szembetűnő volt abban a szezonban, hogy rendkívül pontszegény meccseket játszottak, mindössze 3 csapat tudott 95 fölött dobni átlagban, de ennek ellenére az egyik kedvencem . Bemutatkozhatott az első játékos hazánkból, ráadásul Kornél remekül játszott újoncként, Iverson először lett pontkirály és a Knicks a K 8. helyről játszott döntőt. Duncan már második szezonjában bajnok lett, igaz nagyon erős kerettel rendelkeztek és a sérülések is elkerülték őket, ami azért ritka volt. Jah és a Bulls nagy korszaka akkor zárult le.
A legutóbbi hsz-ben Bob az edzőre gondolt a pad alatt, ami valóban nálunk a legjobb az összes erős csapat közül. Szerintem kár spekulálni, a felsorolt csapatok akármelyike ( még egy Clippers is) képes lehet a bajnoki címre. Ilyen sűrű szezonnál nüanszokon, akaraton, edzői képességeken és kicsit a szerencsén is múlik a dolog. A Boston kerete még mindig borzasztó erős, ha formában vagyunk és épek a fiúk, akkor nem törvényszerű a Miami vagy Chicago elleni kiesés. Sőt! Én nagyíon bízok bennük, illetve úgy vagyok, mint a Barcával ( persze a Boston nem az a mindent besöprő csapat), ha látom, hogy mindent megtesznek és a tudásuk legjavát hozzák ki, akkor élvezni fogom a szezont és elégedett leszek. Teljes a bizalmam bennük.MessiFan írta:Bob, azért ne feledd el hogy Green kiesett és ezzel egy nagyszerű játékost veszítettünk el erre a szezonra, ráadásul új szerződéssel.
Én nem tartom olyan fantasztikusnak a padunkat, de tényleg jobb több nagycsapaténál.
Daniels perfect erősítés, sajnos Delontet elengedték, ami nagyon nagy baromság volt és Doolingot sokkal gyengébbnek tatom. Aztán ott van Bass aki egy kincs, mivel Rondo tömni fogja labdákkal, és ha hozzászokik akkor aprítani fog. Aztán JJJ aki jól dob de a palánk alá nem merészkedik.
Stiemsma-t eddig jó ötlet volt felhozni Wilcox is rendben van.
Neked mi a véleményed az újakról?
Még Green nélkül is jobban állnánk ha segédmunkás West csücsülne a padon és nem Dooling.. Juck..
Így már ok, én azt hittem elsőre hogy a kinézete miatt tartod egyéniségnekGame90 írta: Például. Vagy Shaq-re. Vagy Iverson-ra.
SpearsNBAYahoo Marc J. Spears
Clippers are signing free agent forward Reggie Evans, a source said.
Például. Vagy Shaq-re. Vagy Iverson-ra.MessiFan írta: Rodman meg már hányinger ahogyan kinéz. Egyébként hogy érted game hogy egyéniség? Rodmanre gondolsz?
Hát Davis! Amint felépül! Amúgy viccet félretéve a Knicks tavaly úgy volt vele, hogy csak dobjunk többet, mint amennyit kapunk. Picit engem ez a felfogás a régi Barcára emlékeztetett. Még a Pep idők előtt.Bob_Marley írta:Azért tavaly sem vallottatok szégyent, sőt!
Borzasztóan kezdtetek, de meglett a PO és sikerült egy 50%ot megcsípni!
És a Miamit is szorongattátok, s ha azt nézem ti is 4-1el zuhantatok ki mint mi!
Beszélhetünk 3 sztárcsapatról (így legalább nba 2k12ben a sok kis amerikai nem csak a Miamival lesz online), de mindenhol a padon ülő emberke szerintem alkalmatlan!Del Negro, D'antoni s Spoelstra is szerintem nem tud megbirkózni a feladattal, míg mondjuk egy Phillynél vagy Bostonnál a padon is olyan ember ül, aki bármikor hozzátud tenni a meccshez, míg ez nem mondható el a Clippersről, Miamiról, Knicksről!Rövidebb felkészülés, nagyon sűrű program szerintem is sokat jelenthet azoknak akik együtt vannak régóta!Tavaly a Miaminál is láttuk milyen nehéz egy szezonkezdet egy szinte teljesen új csapattal (itt is Spoelstrát kicsit ludasnak érzem)!Knickset meg még érdekesebbnek gondolom, mert ránézve a Rosterükre ki fog védekezni Chandleren kívül...
Ömm, vitathatatlanul Jordan a legjobb, de nem azért lett a levegő ura, mert szétszaggatta a palánkot, vagyis de persze, hatalmas dolgokat csinált pl dunk contesteken is, de szerintem a meccs közbeni zsákolásokban Vince bácsi felvette a versenyt, más kérdés, hogy persze egyéb dolgokban közel sem. De egyébként én főleg a mai nagy állatokra gondoltam, nem a régiekre. Jordant én csak felvételekről láttam, illetve amikor előben néztem a nagydöntőt vele, akkor még totál kicsit voltam.neobarca írta:Valóban VC volt ez egyik legnagyobb zsákmester de a levegő ura mindörökké Jordan marad. Nem tom mennyi idős vagy és, hogy volt szerencséd e látni annak idején őt tv-ben, de nekem igen...Eazzy írta:Akármennyire is hypeolják ezt a Griffin gyereket a sok dunk miatt, azért a Vincenaty-nál senki nem csinál most sem meccs közben állatabb zsákolásokat
Air Jordan the Best!
Hozzáteszem én akkoriban LAL drukker voltam...
Igen, az vol. Ahogy Peja is. Meg Barkley meg Magic Jonson, Kareem Abdul Jabbar, Ewing és még sorolhatnám.MessiFan írta:http://www.kezdo5.hu/index.php/nbakuelo ... a-peldakep
Keveset láttam játszani, de tényleg egy remek karriert befutó játékos vonult vissza szerencsére gyűrűvel.
Ha KG visszavonul én is úgy fogok érezni mint az író. Az élet megy tovább, de egy kis darabka mindig hiányozni fog belőle.
Rodman meg már hányinger ahogyan kinéz. Egyébként hogy érted game hogy egyéniség? Rodmanre gondolsz?
Valóban VC volt ez egyik legnagyobb zsákmester de a levegő ura mindörökké Jordan marad. Nem tom mennyi idős vagy és, hogy volt szerencséd e látni annak idején őt tv-ben, de nekem igen...Eazzy írta:Akármennyire is hypeolják ezt a Griffin gyereket a sok dunk miatt, azért a Vincenaty-nál senki nem csinál most sem meccs közben állatabb zsákolásokat