Subinho írta:Valdes télleg nem nagy szám és sztem nagyképű is, nemtom mire... a Zamora sztem nem az ő érdeme, mert nem a nagy védései miatt kapta a díjat, hanem a kevés gól miatt! ezt a díjat én nem annak adnám aki a legkevesebb gólt kapta, hanem aki egész szezonban kiemelkedően védett és nélküle elmentek volna meccsek. pl. Casillas ilyen volt sztem!!! vagy pl. Parmában Frei is ilyen volt. Nélküle simán kiesnek...
ez ugyanolyan, mint az aranylabda, meg az aranycipő. nem biztos, hogy aki a legtöbb gólt lőtte az a legjobb formában lévő játékos!
Az, hogy nagyképű az igaz, és ezt én sem bírom benne, DE! Azzal nem tudok egyet érteni, hogy Valdes ne lenne nagy szám?!... Igenis az! Valahogy könnyen elfelejtitek, hogy voltak ám olyan bravúrjai is, amikkel meccseket hozott nekünk!!! Igaz nem olyan sok, DE VOLTAK!!! Egyébként meg nincs sokat foglalkoztatva, mert jó a csapat előtte, ettől ő még jó kapus, nem kell szidni, mert vét néha egy-egy bakit! Elment rajta meccs? Igen? Mennyi? 2 év alatt 2? Na akkor én ezt meg is bocsátom neki, de 2 év alatt bizony nem 2 meccsen hozott pontokat nekünk...
VALDES BARCA SZINTŰ, JÓ KAPUS!!! Csak nagy a pofája! Ennyi...
A Zamora díj pedig olyan amilyen, kár belemenni, hogy ki és miért kapja... akár csak az Arany Labda. Egyébként vitatkoznék azon véleményeddel, hogy nem biztos, hogy az kapja, aki...
Szerinted nem az a legjobb kapus, aki a legkevesebb gólt kapja, és nem az a legjobb támadó, aki a legtöbb gólt lövi...??? Mindentől függetlenül! SZERINTEM IGEN!!!