Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húúú, ha belegondolsz, akkor ezt sokféleképpen nézhetjük. Én pl. most visszavághatnék neked azzal, hogy igazad van, de minden csatárnak adva vannak ugyan azok a lehetőségek, na jó mondjuk annak a 10 nagyon jó csapatnak, akik közül kikerülhet egy aranylabdás! Azaz van 10 igen jó társuk a pályán...antiimperialista írta:Na, ebben most nem értek Veled egyet... Akár igaz is lehetne a fenti állítás, de a kettő nem mindig jár együtt, mert sok tényező játszik abban szerepet, hogy ki lövi a legtöbb, illetve ki kapja a legkevesebb gólt.Silvanus írta:Szerinted nem az a legjobb kapus, aki a legkevesebb gólt kapja, és nem az a legjobb támadó, aki a legtöbb gólt lövi...??? Mindentől függetlenül! SZERINTEM IGEN!!!
Na, ebben most nem értek Veled egyet... Akár igaz is lehetne a fenti állítás, de a kettő nem mindig jár együtt, mert sok tényező játszik abban szerepet, hogy ki lövi a legtöbb, illetve ki kapja a legkevesebb gólt.Silvanus írta:Szerinted nem az a legjobb kapus, aki a legkevesebb gólt kapja, és nem az a legjobb támadó, aki a legtöbb gólt lövi...??? Mindentől függetlenül! SZERINTEM IGEN!!!
Az, hogy nagyképű az igaz, és ezt én sem bírom benne, DE! Azzal nem tudok egyet érteni, hogy Valdes ne lenne nagy szám?!... Igenis az! Valahogy könnyen elfelejtitek, hogy voltak ám olyan bravúrjai is, amikkel meccseket hozott nekünk!!! Igaz nem olyan sok, DE VOLTAK!!! Egyébként meg nincs sokat foglalkoztatva, mert jó a csapat előtte, ettől ő még jó kapus, nem kell szidni, mert vét néha egy-egy bakit! Elment rajta meccs? Igen? Mennyi? 2 év alatt 2? Na akkor én ezt meg is bocsátom neki, de 2 év alatt bizony nem 2 meccsen hozott pontokat nekünk...Subinho írta:Valdes télleg nem nagy szám és sztem nagyképű is, nemtom mire... a Zamora sztem nem az ő érdeme, mert nem a nagy védései miatt kapta a díjat, hanem a kevés gól miatt! ezt a díjat én nem annak adnám aki a legkevesebb gólt kapta, hanem aki egész szezonban kiemelkedően védett és nélküle elmentek volna meccsek. pl. Casillas ilyen volt sztem!!! vagy pl. Parmában Frei is ilyen volt. Nélküle simán kiesnek...
ez ugyanolyan, mint az aranylabda, meg az aranycipő. nem biztos, hogy aki a legtöbb gólt lőtte az a legjobb formában lévő játékos!
Hát nem mondom, van igazság abban amit írsz, DE! Azért az is tény, és ne felejtsük el (az elmúlt 6-7 mérkőzés gyenge ellenfelei ellenére is), hogy ennyi mérkőzést zsinórban megnyerni, és úgy megnyerni, hogy a Valdesnek alig volt dolga, gólt mindössze kettőt kaptunk, közben meg rúgtunk egy nagy csomót...Petixy írta:Csak azt szeretném mondani,hogy attól,hogy össze jöttek szép eredmények,még ne essünk le a reálosok szintjére,és ne legyünk elvakultak.
Szóval Valdes nem igazán jó,és valószínűleg egy jobban támadó csapat szívatná a védelmet,szóval ezen változtatni kellene a főnököknek.
Országos 1es...Morminho írta:Ööö, most a Racing Santander ellen játszunk!Bodi írta:A következő fordulóban otthon játszunk a Villareallal???
Jó lenne ha a Madrid kikapna,most kellene nagy előnyt szerezni,amikor padlón vannak...
És otthon
Ööö, most a Racing Santander ellen játszunk!Bodi írta:A következő fordulóban otthon játszunk a Villareallal???
Jó lenne ha a Madrid kikapna,most kellene nagy előnyt szerezni,amikor padlón vannak...
Szerintem is,de kit érdekel??!!Badi írta: Amúgy szerintem a Ronaldinhos kép fake