Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szauna?Victor_Valdes írta:Valaki nem tud ajánlani valami kezdő edzéstervet szálkásításhoz? Tegyük hozzá, hogy kb 10 kiló hájt le kéne löknöm magamról. Szal az edzések végén futok amennyit bírok.Meg amit összeszedtem tudást haveroktól abból próbálok megélni, de jó lenne valami profibb is.
Neten azért nem nézegettem, mert gondoltam tudtok olyat mondani ami nektek bevált már. Persze tudom, hogy egyénfüggő.
szerk.: Persze tudom, hogy a kaja a legfontosabb része, arra már rá is álltam amennyire tőlem telik..
Ez igaz,de a sima bodybuilder oldalon is megtalálod az edző válaszol rovatnál. Csak regelni kell, majd letölteni.shutterisland írta:ha fenn vagy a kóron, szedd le a sárga kapszulát, bunny anyaga.Victor_Valdes írta:Valaki nem tud ajánlani valami kezdő edzéstervet szálkásításhoz? Tegyük hozzá, hogy kb 10 kiló hájt le kéne löknöm magamról. Szal az edzések végén futok amennyit bírok.Meg amit összeszedtem tudást haveroktól abból próbálok megélni, de jó lenne valami profibb is.
Neten azért nem nézegettem, mert gondoltam tudtok olyat mondani ami nektek bevált már. Persze tudom, hogy egyénfüggő.
szerk.: Persze tudom, hogy a kaja a legfontosabb része, arra már rá is álltam amennyire tőlem telik..
ott minden úgy le lesz írva neked a diétáról is, hogy szerintem nem lesz kérdésed.
jó olvasgatást
ha fenn vagy a kóron, szedd le a sárga kapszulát, bunny anyaga.Victor_Valdes írta:Valaki nem tud ajánlani valami kezdő edzéstervet szálkásításhoz? Tegyük hozzá, hogy kb 10 kiló hájt le kéne löknöm magamról. Szal az edzések végén futok amennyit bírok.Meg amit összeszedtem tudást haveroktól abból próbálok megélni, de jó lenne valami profibb is.
A futás nem jó zsírt égetni, mivel gyorsan kell a szervezetnek az energia ezért nem az a 10kg fog átalakulni. Cardio-t javaslom, mert van ideje a szervezetnek zsírt bontani(van a futógépeken direkt ilyen program). Bodybuilderen pedig rengeteg kezdő edzésterv áll rendelkezésre. Olyan pedig nincs hogy szálkásító edzésterv, csak étrend vanVictor_Valdes írta:Valaki nem tud ajánlani valami kezdő edzéstervet szálkásításhoz? Tegyük hozzá, hogy kb 10 kiló hájt le kéne löknöm magamról. Szal az edzések végén futok amennyit bírok.Meg amit összeszedtem tudást haveroktól abból próbálok megélni, de jó lenne valami profibb is.
Küldtem pü-tMihu írta:Melyik terembe jársz?Sanama írta:
Erről nem mondtam semmit sem, sőt ebben igazad van!
Én csak az "aránytalanságra" gondoltam. Szóval, nem hiszem, hogy azoknak a srácoknak lesz csúfosan aránytalan a felsőtest/láb, akik heti 2-3x eljárogatnak hobbi szinten edzeni. Remélem ez érthető.
Itt amúgy Nyíregyházán, 6-8ezer a bérlet, diák bérlet meg nem is nagyon van, 1-2helyen csak.
Melyik terembe jársz?Sanama írta:
Erről nem mondtam semmit sem, sőt ebben igazad van!
Én csak az "aránytalanságra" gondoltam. Szóval, nem hiszem, hogy azoknak a srácoknak lesz csúfosan aránytalan a felsőtest/láb, akik heti 2-3x eljárogatnak hobbi szinten edzeni. Remélem ez érthető.
Itt amúgy Nyíregyházán, 6-8ezer a bérlet, diák bérlet meg nem is nagyon van, 1-2helyen csak.
Erről nem mondtam semmit sem, sőt ebben igazad van!gergo9 írta:Arról nem is beszélve hogy a guggolás,(felhúzás is) általános erőszint növelő mindenbe gyorsabban fogsz fejlődni ha lábazol. És kell is.
Főleg ha vkinek a genetikája olyan hogy idétlen pálcikalábai vannak.
Miskolc - suli - félévente 2000Messa írta:Errefelé van 2 kondi is, az egyikben 5500 a diákbérlet, a másikban csak 4000.
Aránytalan azért túlzás szerintem. Nem hiszem,hogy itt akárki is akkora izomkolosszussá akarná magát kigyúrni, hogy nevetségesen kontrasztos legyen a lába. Aki esetleg igen, attól bocs.Slither írta:Akkor sokkal lassabb lesz a fejlődésed, ráadásul aránytalan is lesz...rivaldo94-barca írta:
Nemlábra nincs kedvem gyúrni
Nemshutterisland írta:a lábaid leharapta egy cápi ?rivaldo94-barca írta:Nekem ilyen fitnessgépem van: http://www.ebolt.hu/product220767_categ ... r__tobbfun
Ezzel gyúrok kézre-vállra 3,5 hónapja, nagyon picit már látszik, de lehet h ki fogtok röhögni, napi 10, ritkán 20 percet edzzek vele. Szerintetek mennyit kéne naponta? A vállat is erősíti egyébként. Legelőször mikor meglett és edzettem vele, 5 perc után izomlázam volt. Szerintetek addig eddzek, amíg érzem, hogy izomlázam van, tehát melegek az izmaim? Mondjuk a 10 percben szoktam pihenni is kb. 3 percet, mert végig nem bírom az a baj, mondjuk alkatilag nem vagyok egy izomember sajna, ezért is edzek.
Hát ahova én járok, ott pár öreg (sz.r) gép van, és alig vannak súlyok, az havi 6000 (1 alk:600), ami nagyon olcsó..shutterisland írta:hát igen, ez békéscsaba.Érdekelne, hol van ez a terem?? Bár ilyen olcsón tuti nem pest..
de csak hogy meghökkenteselek, ár/érték arányában ennél vannak jobbak is csabán, csak oda sokan járnak, meg az a 16-18 éves papucsban edző, csak karra gyúró idióták, akiket el akartam kerülni, ez fontos szempont volt...ebbe a terembe effektíve kevesen járnak, és nekem ez számít.
ahol lakok (csabától 15 km-re) ott is van egy terem, meg a szomszéd községben is, ott meg szinte utánad dobják a bérletet....csak ott meg sok a...mindenkitudjamiregondolok....![]()
amúgy pesten egy ilyen, átlagosan felszerelt terembe a bérlet/diákbérlet mennyi ?!
a lábaid leharapta egy cápi ?rivaldo94-barca írta:Nekem ilyen fitnessgépem van: http://www.ebolt.hu/product220767_categ ... r__tobbfun
Ezzel gyúrok kézre-vállra 3,5 hónapja, nagyon picit már látszik, de lehet h ki fogtok röhögni, napi 10, ritkán 20 percet edzzek vele. Szerintetek mennyit kéne naponta? A vállat is erősíti egyébként. Legelőször mikor meglett és edzettem vele, 5 perc után izomlázam volt. Szerintetek addig eddzek, amíg érzem, hogy izomlázam van, tehát melegek az izmaim? Mondjuk a 10 percben szoktam pihenni is kb. 3 percet, mert végig nem bírom az a baj, mondjuk alkatilag nem vagyok egy izomember sajna, ezért is edzek.