Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ilyen akkor volt, amikor összerakták és elfelejtették a tápkábelt bedugni a videokártyábaMessidona10 írta:Nem indul a PC-nk. Bekapcsolom, elkezd zúgni, és magától kikapcsolja a képernyőt. Meg tudom menteni valahogy?
tápegység tuti nem,mert ha az tönkre megy,akkor be se kapcsol a gép.Victor_Valdes írta:Alaplap, videó kártya, vagy esetleg tápegység is lehet, sőt ha nem hallod a processzort akkor akár az is.. szal bármi.De az első kettő a legvalószínűbb.
Alaplap, videó kártya, vagy esetleg tápegység is lehet, sőt ha nem hallod a processzort akkor akár az is.. szal bármi.Messidona10 írta:Nem indul a PC-nk. Bekapcsolom, elkezd zúgni, és magától kikapcsolja a képernyőt. Meg tudom menteni valahogy?
Mutat bármilyen képet? Mert ha nem,könnyen lehet hogy a grafikusMessidona10 írta:Nem indul a PC-nk. Bekapcsolom, elkezd zúgni, és magától kikapcsolja a képernyőt. Meg tudom menteni valahogy?
De ez olyan, hogy dobok egy smst, a számláról meg leveszik az x forintot, mert használom pl a data.hu-n a prémium cuccot, hogy gyorsabban töltsek. Érted?Victor_Valdes írta:Továbbra sem értelek.LM10 írta:De itt az egyenlegedből vonják le a zsét. Most hogy ilyen netes smses oldalról ezt meglehet-e oldani, nemtudom.Victor_Valdes írta:Azt sem tudom, hogy milyen prémiumról beszélsz, de ja lehet ingyen sms-t küldeni.De még mindig full ingyen küldesz sms-t bárkinek óránként kettőt...
Továbbra sem értelek.LM10 írta:De itt az egyenlegedből vonják le a zsét. Most hogy ilyen netes smses oldalról ezt meglehet-e oldani, nemtudom.Victor_Valdes írta:Azt sem tudom, hogy milyen prémiumról beszélsz, de ja lehet ingyen sms-t küldeni.
De itt az egyenlegedből vonják le a zsét. Most hogy ilyen netes smses oldalról ezt meglehet-e oldani, nemtudom.Victor_Valdes írta:Azt sem tudom, hogy milyen prémiumról beszélsz, de ja lehet ingyen sms-t küldeni.
Wow, és erről lehet full ingyen smst küldeni, és megkapom pl a datáról ugyan úgy a prémiumot?Victor_Valdes írta:www.mobiltelo.huLM10 írta:A data.hu-n mennyire biztonságos ez az sms küldéses dolog? 1x úgy hallottam, hogy a warez meg az ilyen dolog nem túl biztonságosak, mert tudni fogják a teloszámom.
Én ezt használom ha szűkölködök.Ha kell meghívó (fogalmam sincs) akkor küldök neked valahogyan, igaz nem tudom hogyan is kell.
Ha nem frissítem menni fognak az ilyen játékok ??Bob_Marley írta:Xboxot ne frissítsd, mert a XGD3 játék védelem miatt felfog tenni egy dae.bin nevű fájlt és egyik XGD3 játék sem fog menni!
Jelenleg ezek a játékok:http://www.ixtreme.net/open-forum/13119 ... -list.html
Új falsh már elvileg van ami megoldja ezt a problémát is, de még képlékeny, egy picit várnék a dolgokkal elvinném falsheltetni és utána minden oké, vagy ami a legjobb tanács mindig, Xbox Live-t messziről elkerülni, s akkor mindig minden játék megy!
www.mobiltelo.huLM10 írta:A data.hu-n mennyire biztonságos ez az sms küldéses dolog? 1x úgy hallottam, hogy a warez meg az ilyen dolog nem túl biztonságosak, mert tudni fogják a teloszámom.
Bob_Marley írta:Megoldható-e, hogy a PC lássa az Xboxot hálózaton vagy ftp-n keresztül?Keresgéltem Googleben de nem találtam olyan infot ami segítene!
Azt tudom, hogy mediacenterrel látom a PC-n tárolt dolgokat és letudom játszani xboxxal, de én mintha egy plusz meghajtó lenne az xbox háttértárolója szeretném használni, s másolni ide-oda dolgokat!
Ennek kivitelezésében kérném szakavatott fórumozó kollégáink segítségét
Mindegyiknél ezt írja ki... Többi privátba. De ha valakinek van még okossága, írja meg, Daffy és a többiek...Gerard3Piqué írta:Mindegyik ezt csinálja ?? nekem ez szeptember végén volt az f1 2011-el a dirt 3 nem mostani annak mennie kéne a mw 3 meg nem tuti de mintha azt olvastam volna mintha xgd3-as lenne ahhoz meg új flash kell(LT+2.0) .Honnan vannak a játékok??
Akár privátba is írhatsz.
Mindegyik ezt csinálja ?? nekem ez szeptember végén volt az f1 2011-el a dirt 3 nem mostani annak mennie kéne a mw 3 meg nem tuti de mintha azt olvastam volna mintha xgd3-as lenne ahhoz meg új flash kell(LT+2.0) .Honnan vannak a játékok??Messa írta:Formula 2011, Dirt 3, Fifa12, Modern Warfare 3Gerard3Piqué írta:Nem tudom nekem az első hazavágta a flasht. Jó drágán megcsináltattuk (lehet hogy jtag volt??)de azztán az új játéknál nem volt gond de mégis melyik játékok voltak azok?Messa írta:Srácok, kaptam ajándékba 4 másolt játékot xboxra, de mikor beteszem a lemezt mindig kiírja, hogy akarom-e 'update'-elni. Egyszer emlékszem volt szó hasonlóról, hogy tönkreteszi a flasht(?), ha igent nyomok. Vagy az más volt?
Helpmí plíz...
Formula 2011, Dirt 3, Fifa12, Modern Warfare 3Gerard3Piqué írta:Nem tudom nekem az első hazavágta a flasht. Jó drágán megcsináltattuk (lehet hogy jtag volt??)de azztán az új játéknál nem volt gond de mégis melyik játékok voltak azok?Messa írta:Srácok, kaptam ajándékba 4 másolt játékot xboxra, de mikor beteszem a lemezt mindig kiírja, hogy akarom-e 'update'-elni. Egyszer emlékszem volt szó hasonlóról, hogy tönkreteszi a flasht(?), ha igent nyomok. Vagy az más volt?
Helpmí plíz...
Nem tudom nekem az első hazavágta a flasht. Jó drágán megcsináltattuk (lehet hogy jtag volt??)de azztán az új játéknál nem volt gond de mégis melyik játékok voltak azok?Messa írta:Srácok, kaptam ajándékba 4 másolt játékot xboxra, de mikor beteszem a lemezt mindig kiírja, hogy akarom-e 'update'-elni. Egyszer emlékszem volt szó hasonlóról, hogy tönkreteszi a flasht(?), ha igent nyomok. Vagy az más volt?
Helpmí plíz...
Ha rootolod, akkor elvileg be lehet állítani, különben meg marad a kézi módszer, és telepítés után áthelyezed a memória kártyára az alkalmazásokat.Barcaádám írta:Üdv mindenkinek!
Samsung Galaxy Minivel(android ez is) kapcsolatosan lenne kérdésem: azt nem lehet beállítani semmiképpsem hogy mindent a memóriakártyára mentsen(telepítsen)? Mert a belső memória az nem nagy, és nem szeretném ha betelne.
ELőre is köszi!