Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Párbajszobába léptek be, ott nyitsz szobát. Két nyertig megy.messideco írta: Szerk: hogyan működik ez a párbajrendszer?
Ok 18 ra beszéljük meg, megcsinálom majd a szobát is!levproff írta:Bob, nekem ma 5-6 után lenne jó, ha ez neked is megfelel, akkor csapassuk.![]()
De a szobát majd intézd, ha lehetne mert párbajt még én sem játszottam.
úgy többé-kevésbé leszek én is,majd keressük egymást.messideco írta:Socio66: majd ha leszel, akkor jelezz itt vagy p.ü-ben. Betegállományban vagyok, úgyhogy nekem 31-ig alkalmas a játék
Ja, volt is egy-két történelmi, amit elnéztem ( a Lajosos fájtSlither írta:Azt hittem hogy simább vereség lesz, révén hogy te eléggé vágod a történelmet.
Párharcban, ahol csak ketten játszanak, ott 7 terület van, egyébként amikor hárman, akkor rendesen 19.Kalap1988 írta:Elég rosszul játszottam, Slither meg jól, de végül nyertem 2-1-re, Grat neked, szép volt. Az egyébként normális ( a többiektől kérdem), hogy össz 7 terület van a magyar térképen?
Na közben sikerült létrehoznom a párbajszobát, lépj be.Kalap1988 írta: Játék közben már tudom, de akkor valaki beírhatná, hogy miként kell ezt a párbaj szobát és a többit létrehozni.
Játék közben már tudom, de akkor valaki beírhatná, hogy miként kell ezt a párbaj szobát és a többit létrehozni.Slither írta:Hát fogalmam sincs hogy mit hogyan kell, 6-7 éve játszottam utoljára.Kalap1988 írta: Hát az azért nem biztosAkkor játsszuk most, de navigálj, mert még nem csináltam ilyet.
Hát fogalmam sincs hogy mit hogyan kell, 6-7 éve játszottam utoljára.Kalap1988 írta: Hát az azért nem biztosAkkor játsszuk most, de navigálj, mert még nem csináltam ilyet.
Hát az azért nem biztosSlither írta:Lejátszhatjuk bármikor, úgyis gyorsan megnyered.Kalap1988 írta:Slither! Ha vagy jelezz, akár pü-ben is, jó lenne még szilveszter előtt le tudni! Kalap