Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.30. 12:35:24

szajko írta:Henry visszatér az Arsenalhoz 2 hónapra.
Kár, hogy csak kettőre. Akkor miért nem már a szezon végéig? :D
Akkor nézem majd az Arsenal meccseket is :D
Kép
szajko
Director del Fútbol

2011.12.30. 12:33:38

Henry visszatér az Arsenalhoz 2 hónapra.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.28. 18:22:29

Laci!

Kínosnak kínos votl,és nem volt méltó a M.U.-hoz! Cáfoltam ezt valaha?

Csupán arra próbálnék rávílágítani,amit vagy direkt,vagy sem, de nem akarnak megérteni páran:D,hogy eme kiesés ellenére is JÓVAL TÖBB ESÉLYÜNK van vmi nagyot nyerni,mint a Londoni csapatoknak, hiába jutottak tovább velünk ellentétben.

Így már világos? :D

és ezek tudatában, ezt a szitut választanám 10ből 10szer. Azaz azt,h kínosan kiesünk a Blből,de minden esélyünk megvan a PL-re, mintsem azt,hogy továbbmegyünk a Blben,de a PL már decemberre elúszott, és a Blben is van legalább 2 csapat (Londoniakra nézve 3-4) akik ellen nem vagyunk esélyesek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2011.12.28. 18:14:49

Ilyen alapon bajnokságot se nyerjetek, mert akkor indulni kell a BL-ben, ahol megint nincs esélyetek. :D Gyépés csoportból akkor is kínos a nem továbbjutás, ha nincs esély a végső győzelemre. Ami szerintem hülyeség, mert nincs az kőbe vésve, hogy mindig az esélyes nyer.
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.28. 18:05:52

És ha a svájcban nem hoznak össze vmit még az is lehet hogy továbbjutnak a Bl-ben mint az Arsenal :mrgreen:
Tényleg arról van vmi hír?
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.28. 17:54:23

Ráadásul jobb ha korábban jön ki a probléma, nem pedig a szokásos forgatókönyv londoni részről. Arsenal ki szokott szállni mindenből 1 hónap alatt - most is, csak ez szeptember volt :mrgreen: ( na jó nem, le a kalappal hogy felálltak a padlóról, nem csípem őket de megérdemelnének egy hazai kupát) - szegény Chelsea meg az egyik legpechesebb csapat a Bl-ben.

És látjuk milyen kerettel játszanak, már a PL-ben is problémák vannak, akkor mi lesz a Bl-el? Ráadásul a trófeák számítanak, és ha gyengélkednek a bajnokságban akkor ez csak fokozni fogja.

A manchesteriek meg eleve jobbak a hazai fronton, plusz nagyobb esélyük van - EL ide vagy oda - még egy kupára. Mert szerintem többet ér mint egy szép halál a Bl-ben.

Mert a kupákra fognak emlékezni, nem a elő/negyed/nyolcaddöntőkre.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.28. 17:47:45

zola8787 írta: Ez úgy hangzott, mintha örülnél, hogy kiesett az 1ik kedvenc csapatod, mert a másik úgyis megverné. Nem hiszem, hogy így gondolod valójában, mert ez a Mu-s Európa ligás dolog nagyon gáz. Ferguson nyilatkozatából is leszűrhető, hogy mekkora szégyen ez nekik: "annyit tudok az európa ligáról, hogy csütörtökönként vannak a meccsek".
Ezzel nem akartalak megsérteni, remélem érted.
szégyen,nem szégyen az Euroliga, én jobban örülök,hogy így történt,mintsem hogy még1 döntőt bukjanak,vagy esetleg elődöntőt.

+amiért írtam Mikaosnak,h gyenge kontra,az az, hogy míg a M.U. a BLből ugyan kiesett, viszont a PLben minden esélye megvan a bajnoki címre, és "csak" 1 csapattal van igazi harcban azért, addig az Arsenal,meg Chelsea hiába jutott tovább a Bl csoportkörből, ők már most lemondhatnak a bajnoki címről odahaza,és a Blben sincs szinte semmi esélyük a végső sikerre.

Nos,melyik hangzik jobban?
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.28. 15:53:00

Ennyire képtelen magán uralkodni Suárez? Csinálhatja tovább a bemutatásait, majd nem fog egy meccset se játszani. Hihetetlen milyen intelligens...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.28. 14:59:47

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/li ... ik-2110598

Nah Suareznek alakul a vakáció :mrgreen:
Amúgy nevetségesnek tartom rasszizmus elleni harcnak a módját 8meccses eltiltás mikor Pepe mészárlása csak 10 meccset ért, lábtörés 3-at. Röhej.
Initom
Entrenador del Barça

2011.12.28. 14:34:05

18Barca99 írta:Na megnéztem a Tottenham meccs összefoglalóját. Szerintem Bale nagyon tehetséges játékos, de ő pont ott jó ahol van. Nem kéne neki szerintem sehova se mennie. Egyébként meg szépen játszott a Tottenham, meg évek óta ott van az elitben nem értem itt mér örvendnek akkor ellenszenvnek a fórumon :roll:
hááát mert sok a Mu-s,Citys akik nem szeretik a Londoniakat,így a spurst se,ééés elég sok az Arsenalos...nos ezt nem is kell magyaráznom ugye? :D

mellesleg én csípem a Tottenhamet :D
Abi & Tito
zola8787
Director del Fútbol

2011.12.28. 14:19:17

ozsimiki írta:
lluisllach89 írta:
Mikaos írta:és az Európa Ligát is ;)
Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapat :wink:
Bizony :)

Mikaos, gyenge kontra, mivel mint lentebb írtam, nem annyira zavar a Bl kiesés, hiszen ahhoz,h megnyerjék a Barcát is valószínű verniük kellene,amit nem is szeretnék,meg nem is tudnának. Szóval jobb most letudni,mint ha megint a legvégén kapnának ki.
Ez úgy hangzott, mintha örülnél, hogy kiesett az 1ik kedvenc csapatod, mert a másik úgyis megverné. Nem hiszem, hogy így gondolod valójában, mert ez a Mu-s Európa ligás dolog nagyon gáz. Ferguson nyilatkozatából is leszűrhető, hogy mekkora szégyen ez nekik: "annyit tudok az európa ligáról, hogy csütörtökönként vannak a meccsek".
Ezzel nem akartalak megsérteni, remélem érted.
18Barca99
Capitá del Barça

2011.12.28. 14:04:05

Na megnéztem a Tottenham meccs összefoglalóját. Szerintem Bale nagyon tehetséges játékos, de ő pont ott jó ahol van. Nem kéne neki szerintem sehova se mennie. Egyébként meg szépen játszott a Tottenham, meg évek óta ott van az elitben nem értem itt mér örvendnek akkor ellenszenvnek a fórumon :roll:
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.27. 20:11:05

lluisllach89 írta:
Mikaos írta:és az Európa Ligát is ;)
Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapat :wink:
Bizony :)

Mikaos, gyenge kontra, mivel mint lentebb írtam, nem annyira zavar a Bl kiesés, hiszen ahhoz,h megnyerjék a Barcát is valószínű verniük kellene,amit nem is szeretnék,meg nem is tudnának. Szóval jobb most letudni,mint ha megint a legvégén kapnának ki.

Attól,h az Arsenal és a Chelsea továbbment a csoportból,még nem fogják megnyerni :D szóval csak terheljék magukat,aztán még több pontot szórnak el a PL-ben. :D
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.27. 19:31:11

Mikaos írta:
ozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t :wink:
és az Európa Ligát is ;)
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2011.12.27. 18:38:16

Semmi gond Game, nem volt egy szép meccs, de ehhez a bíró is hozzátett szépen, mert úgy kicsúszott a kezéből az irányítás, ahogy az csak lehetett. Kész csoda, hogy sikerült megfogni egy pontot, kb köze sem volt a meccshez a végén a Wolvesnak. A kiállítástól kezdve egy cél volt, mindenáron megállítani az ellent. Nekem még mindig nem tiszta, hogy azért miért járt a piros, Songnak meg miért nem, de lehet ezzel egyedül vagyok.
A lényeg, hogy túl vagyunk ezen, remélem nem látok még egy ilyen játékot a Farkasoktól.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2011.12.27. 18:29:41

ozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t :wink:
és az Európa Ligát is ;)
PCsabi
aka Game90

2011.12.27. 18:07:41

Kamaj, bocs, hogy ezt mondom, de ez a Wolves ma ritka undorító csapat volt. Kb. Blackburn/Birmingham-színvonal, nem csodálom, hogy Song-nak és Vermaelen-nek is elgurult a gyógyszere...

Hennessey-nek grat, nálam egyértelműen MOM!

Amúgy tipikus Arsenal-meccs volt: mezőnyfölény, megszerezzük a vezetést, ellenfélnek köze nincs a meccshez, de talál egy máker gólt, nyomunk a 2. félidőben, de semmi nem jön össze (Hennesssey-bravúrok, RvP 2x nem tudja átvenni a labdát...). És persze, hogy nem tudjuk kihasználni az ellenfelek botlásait, http://www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw ! :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.27. 17:56:41

Arsenal-Wolves 1-1 :lol: :lol:

indítsanak a Londoni csapatoknak egy B ligát, mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t :wink:
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.27. 17:56:18

Mekkora szerencsétlen ez az Arsenal... :roll: Pedig szurkoltam nekik. :)
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2011.12.27. 16:56:27

Arsenal-Wolves 1:1 (félidőben)

Érdekes meccs, az eleje úgy alakult, ahogy számítottam, teljes Arsenal fölény. Volt olyan 5 perces periódus, hogy a Farkasok hozzá sem tudtak érni a labdába. Gervinho góljánál a védők mozgását inkább nem is kommentálnám, de az egész meccsre is érvényes ez. Elképesztő mekkora helyezkedési hibák/elváltások vannak a hátsó alakzatba (ráadásul Henry labdavesztései sem kedveznek ennek). A félidő felénél viszont mintha a Wolverhampton elkezdett volna hinni abban, hogy itt lehet még valami. Elég esetleges helyzetek voltak ezek, de már legalább volt pár értelmes passz. Aztán jött a nagy meglepetés és Fletcher az Isten se tudja hogyan, de befejelte a labdát. Furcsa mód ezután sem voltak nagy Arsenal rohamok, mint ahogy a 30 perc után nem is nagyon akadtak.
Kész csoda lenne, ha ez így maradna, szerintem behúzza majd a hazai csapat ezt a meccset, de reménykedek hátha elcsíp pár pontot a Wolves ;)

Hajrá WOLVERHAMPTON!!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.27. 15:56:43

Nagyon nem kell aggódni, a Chelsea ma már le lesz hagyva, és a különbség csak nőni fog, a két csapat formája között óriási a különbség.

Spursnek miért van elmaradt meccse? Amúgy az az előzés is meglesz, mert ők idegenben képtelenek lesznek folyamatosan nyerni. A Pool meg.. :mrgreen:

A bronzérem tuti meglesz, és én is szívesen nézegetném ott Titit.

Úristen de fura hsz, a sok Arsenal ellenes után :mrgreen:
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.27. 15:15:51

Chelsea x-elt, Liverpool x-elt, szóval nyerni kell hazai pályán a Wolves ellen és akkor feljövünk a 4. helyre!

Arsenal: Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Miquel, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

Akinek nincsen Digi Sport:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/

[-o< :
Thierry Henry is at the Emirates today to watch Arsenal v Wolves. Gunners boss Arsene Wenger is yet to make a decision on a potential two-month loan spell for his former captain.

Howard Webb... #-o :lol: :
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... _hulyeseg/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.26. 22:21:57

Biza, simán aláírnám a Bl kiesést,ha év végén meglenne ismét a PL. Pláne úgy,h inkább most essenek ki,mint a későbbi fázisban. + BLben ott a BARCA:) az meg egyértelmű,h kettejük közül kinek szurkolnék.

de a PL leeshetne,és ha így folytatják le is esik.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.12.26. 20:01:06

Ismét gólkirály lesz Berbatov :D Nagyon fogom élvezni...
Kép
"And my heart will leave you never."
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.26. 18:50:16

Barcaman14 írta:A BL kiesés megtette hatását, a MU azóta jó formában van! Zsinórban két 5-0 nem rossz, Berbatovról meg azt hittem idén nem is hallok, erre rúg 3-at!
A City szerencsére pontokat vesztett. Nagyon úgy tűnik hogy Manchesterben fognak ünnepelni. Reméljük hogy a United!

Holnap kötelező Arsenal győzelem, és bízok benne hogy a Spurs nem nyer!
Nekem mind1, melyik Menchesteri csapat nyeri meg a bajnokságot, de az szinte biztos hogy onnan kerül ki a győztes.Az Arsenal győzelmének én is őrülnék, meg persze ha bukna a Spurs :)
Válasz küldése