Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kár, hogy csak kettőre. Akkor miért nem már a szezon végéig?szajko írta:Henry visszatér az Arsenalhoz 2 hónapra.

szégyen,nem szégyen az Euroliga, én jobban örülök,hogy így történt,mintsem hogy még1 döntőt bukjanak,vagy esetleg elődöntőt.zola8787 írta: Ez úgy hangzott, mintha örülnél, hogy kiesett az 1ik kedvenc csapatod, mert a másik úgyis megverné. Nem hiszem, hogy így gondolod valójában, mert ez a Mu-s Európa ligás dolog nagyon gáz. Ferguson nyilatkozatából is leszűrhető, hogy mekkora szégyen ez nekik: "annyit tudok az európa ligáról, hogy csütörtökönként vannak a meccsek".
Ezzel nem akartalak megsérteni, remélem érted.

hááát mert sok a Mu-s,Citys akik nem szeretik a Londoniakat,így a spurst se,ééés elég sok az Arsenalos...nos ezt nem is kell magyaráznom ugye?18Barca99 írta:Na megnéztem a Tottenham meccs összefoglalóját. Szerintem Bale nagyon tehetséges játékos, de ő pont ott jó ahol van. Nem kéne neki szerintem sehova se mennie. Egyébként meg szépen játszott a Tottenham, meg évek óta ott van az elitben nem értem itt mér örvendnek akkor ellenszenvnek a fórumon
Ez úgy hangzott, mintha örülnél, hogy kiesett az 1ik kedvenc csapatod, mert a másik úgyis megverné. Nem hiszem, hogy így gondolod valójában, mert ez a Mu-s Európa ligás dolog nagyon gáz. Ferguson nyilatkozatából is leszűrhető, hogy mekkora szégyen ez nekik: "annyit tudok az európa ligáról, hogy csütörtökönként vannak a meccsek".ozsimiki írta:Bizonylluisllach89 írta:Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapatMikaos írta:és az Európa Ligát is![]()
Mikaos, gyenge kontra, mivel mint lentebb írtam, nem annyira zavar a Bl kiesés, hiszen ahhoz,h megnyerjék a Barcát is valószínű verniük kellene,amit nem is szeretnék,meg nem is tudnának. Szóval jobb most letudni,mint ha megint a legvégén kapnának ki.
Bizonylluisllach89 írta:Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapatMikaos írta:és az Európa Ligát is

Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapatMikaos írta:és az Európa Ligát isozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t

és az Európa Ligát isozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t