Akkor Te már örültél, h 2-0-ra vezetünk.CartmanBarca írta:Basszus elkiabáltam....recrea írta: Én is, de utána mi a túró van?
Csak a rendes Digi van, ahol a Mu meccs megy éppen. Pedig már kezdtem nagyon örülni.

szerk.: és tényleg annyi.

Akkor Te már örültél, h 2-0-ra vezetünk.CartmanBarca írta:Basszus elkiabáltam....recrea írta: Én is, de utána mi a túró van?
Csak a rendes Digi van, ahol a Mu meccs megy éppen. Pedig már kezdtem nagyon örülni.
Basszus elkiabáltam....recrea írta: Én is, de utána mi a túró van?
én sem vágom,h innen,h lehet nézni...recrea írta:CartmanBarca írta:Ez nagyon kis korrekt oldal! Regisztráltam és én is a Digi Sport+ -ot "kértem".
Köszönet MessiFan
Én is, de utána mi a túró van?CartmanBarca írta:Ez nagyon kis korrekt oldal! Regisztráltam és én is a Digi Sport+ -ot "kértem".
Köszönet MessiFan
Itt hol talalom meg a Digisportot?CartmanBarca írta:Ez nagyon kis korrekt oldal! Regisztráltam és én is a Digi Sport+ -ot "kértem".
Köszönet MessiFan
Ez nagyon kis korrekt oldal! Regisztráltam és én is a Digi Sport+ -ot "kértem".
Köszi!banok írta:COPA DEL REY
22.00 Barcelona-Osasuna
tv: Digisport Plus
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=stream
Kel lennie. De sajna én sem tudom. Valaki???Messidona10 írta:Az gondolom kizárt dolog, hogy valahol neten a digi pluszt tudjuk fogni... Ha esetleg mégis megtalálná valaki, tegye már meg, hogy a linket bemásolja. Fáradt vagyok az arabhoz már...
KösziMessiFan írta:http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=1Messa írta:Sportklubra egyébként nincs valakinek streamje? Már ha létezik olyan...
Nem telik 1 percbe a regisztráció
Valakinek meg SportKlub-ja nincs, ahol eredetileg a Spanyol kupa volt.Zsolti95 írta: Menjenek a ku... .....ba egyedül a spanyol bajnokság marad normális csatornán a top bajnokságok közül. Ha azt is megveszi a dugi tv összesza..... magam
Menjenek a ku... .....ba egyedül a spanyol bajnokság marad normális csatornán a top bajnokságok közül. Ha azt is megveszi a dugi tv összesza..... magamXanthor írta:Jövőre az FA-kupa és a Király-kupa meccsei is a Digisporton, hurrá...