Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elvileg összerúgta a port az edzővel és ezért távozott.MessiFan írta:Meglep ez a transzfer, hiszen nagyon sokat játszott az Espanyolban. De biztos unta már a banánt és a Malaga egy feltörekvő csapat amiből lehet is valami. Bevallom, nekem 2007 óta az egyik kedvenc kapusom és sajnálom hogy nem ért el nagy sikereket. Kameni, Palop, Canizares, Abbondanzieri, Franco. Ők azok akik emlékeimben mindig ott lesznek, pedig igazán maradandót egyik sem alkotott.ab1daL írta:Kameni a Málagahoz igazol, és a Barca ellen debütálhat a hétvégi mérkőzésen.
Meglep ez a transzfer, hiszen nagyon sokat játszott az Espanyolban. De biztos unta már a banánt és a Malaga egy feltörekvő csapat amiből lehet is valami. Bevallom, nekem 2007 óta az egyik kedvenc kapusom és sajnálom hogy nem ért el nagy sikereket. Kameni, Palop, Canizares, Abbondanzieri, Franco. Ők azok akik emlékeimben mindig ott lesznek, pedig igazán maradandót egyik sem alkotott.ab1daL írta:Kameni a Málagahoz igazol, és a Barca ellen debütálhat a hétvégi mérkőzésen.
Ezt a jelenetet kerestem a meccs óta!ab1daL írta:Villarreal féle tiki-taka:http://www.youtube.com/watch?v=4QXudHiH ... r_embedded#!
Akkor már EZ sem volt gyengeab1daL írta:Villarreal féle tiki-taka:http://www.youtube.com/watch?v=4QXudHiH ... r_embedded#!
Ha nem is vagyok Villarreal-drukker, akkor is megér egy nagy tapsot!ab1daL írta:Villarreal féle tiki-taka:http://www.youtube.com/watch?v=4QXudHiH ... r_embedded#!
Vége 2-2 lett. Örültem volna a Villareal győzelemnek, elég rosszul megy nekik...S.Agüero írta:Jól bekezdett a Villareal.samy85 írta:M1 a Villareal-Valencia, 1-0 a hazaiaknak RUBEN talált be...
Már 2-0.
Éreztem, hogy nem kell erre a meccsre fogadni, mert hiába trágya idén a Villarreal, hazai pályán még tudnak küzdeni. Főleg most Molinával, aki új impulzusokat hoz az El Madrigalba.S.Agüero írta:Jól bekezdett a Villareal.samy85 írta:M1 a Villareal-Valencia, 1-0 a hazaiaknak RUBEN talált be...
Már 2-0.
Olyan hatalmas karriert nem futott be, de emlékszem én egy olyan meccsre, ahol elvett tőlünk egy bajnoki címet...messideco írta:Mekkora hypeja volt a gyereknek, de nem tudott klasszis lenni belőle. Az Atletico szvsz nem vesztett sokat vele.
Alapvetően ott hibázik a példád, hogy TV-s bevételei a ligának vannak és nem a kluboknak. A mez teljes egészében a Barcelonáé, mint ahogy a stadion is, a meccshez viszont két csapat kell. Ha holnap úgy dönt a bajnokság maradék 19 csapata, hogy nem áll ki ellenünk, akkor megnézhetjük magunkat a TV-s bevételekkel, viszont a stadion és a játékosok attól még megmaradnak. Jegyet attól még lehet árusítani a Camp Nou-béli meccsekre és mezeket is lehet eladni (meg persze a meccsekre pénzt is lehet kérni a TV-ktől, csak ahhoz már semmi köze nem lesz a ligának, mint ahogy nyilvánvalóan nem a BL-pénzekből kérnek részesedést ezek a csapatok)Capon írta: Nem értem hogy a TVs jogdíjak miért tartoznak nálatok más besorolásba mint az összes többi bevétel? A TVs pénzeket szét lehet osztani hogy segítsünk a kicsiknek a többi bevételt pedig nem?
Remélem nem veszitek vitának a lelkesedésemet.Sanama írta:Az egy olyan folyamat, hogy ameddig nem lesz változtatás, addig valóban Barca-Real termeli ki a nézettséget.
Viszont ha minden klub nagyjából ugyanannyit kapna, 5éven belül lenne még 2-3-4 olyan csapat, amelyik igenis megerősödne, felzárkózna.
Csak el kell kezdeni.
Értelek és én is azt szeretném, hogy több esélyük legyen, több pénzhez jussanak.De a TV-s jogdíjak is ugyan olyan bevételnek számítanak mint ahogy említettem a mezeladást, jegybevételek stb.sjd írta:Minden bizonnyal szívesebben néznék ezeket a csapatokat, ha nem csak a Real és a Barca pofozógépei lennének, hanem lenne komoly esélyük is. Lehet, hogy a Barca termeli ki a nézettség nagy részét, de nem véletlenül van nagyságrendekkel nagyobb TV-s bevétele egy Clasico-nak, mint egy L'Hospitalet elleni meccsnek. És nem mindegy a ligának sem, hogy én csak a Barca meccsét nézem meg minden hétvégén, vagy esetleg érdekelni kezd a Valencia is, mert ők is elkezdik megütni a színvonalat.Capon írta: Én ennek a TV-s jogdíjas dolognak sem örülnék maradéktálául. Mert a kis csapatok olyan pénzt akarnak amit nem ők termelnek ki. Kötve hiszem, hogy fél Ázsia és fél Európa azért néz spanyol focit hogy láthassa kedvenc csapatát a Levantét vagy a Zaragozát esetleg végig izgulja hogy a Granada bent maradjon.
Minden bizonnyal szívesebben néznék ezeket a csapatokat, ha nem csak a Real és a Barca pofozógépei lennének, hanem lenne komoly esélyük is. Lehet, hogy a Barca termeli ki a nézettség nagy részét, de nem véletlenül van nagyságrendekkel nagyobb TV-s bevétele egy Clasico-nak, mint egy L'Hospitalet elleni meccsnek. És nem mindegy a ligának sem, hogy én csak a Barca meccsét nézem meg minden hétvégén, vagy esetleg érdekelni kezd a Valencia is, mert ők is elkezdik megütni a színvonalat.Capon írta: Én ennek a TV-s jogdíjas dolognak sem örülnék maradéktálául. Mert a kis csapatok olyan pénzt akarnak amit nem ők termelnek ki. Kötve hiszem, hogy fél Ázsia és fél Európa azért néz spanyol focit hogy láthassa kedvenc csapatát a Levantét vagy a Zaragozát esetleg végig izgulja hogy a Granada bent maradjon.
Én ennek a TV-s jogdíjas dolognak sem örülnék maradéktálául. Mert a kis csapatok olyan pénzt akarnak amit nem ők termelnek ki. Kötve hiszem, hogy fél Ázsia és fél Európa azért néz spanyol focit hogy láthassa kedvenc csapatát a Levantét vagy a Zaragozát esetleg végig izgulja hogy a Granada bent maradjon. A mostani TV-s jogdíjak ha jól tudom nézettség alapján vannak elosztva. És ha innen nézzük ez elég igazságos rendszer, annyit kapsz amennyit kitermelsz a nézettségből.sjd írta:Legegyszerűbben pénzt áramoltatni a kiscsapatoknak a TV-díjak igazságos elosztásával lehetne, most ugye a nagyok zsebelik be az egészet és a kicsik alig kapnak valamit, de ha mindenki ugyanannyit kapna, akkor sokkal feljebb tudnának zárkózni a tabella alján lévő csapatok is. És akkor nem is kéne hozzá semmilyen sejkBob_Marley írta:
Ez már egy barátságos terv. Nekem személy szerint jobban tetszene. Bár mintha hallottam róla, hogy ezen változtatni fognak, azaz a kicsik is kapnak majd többet. Kívánom, hogy így legyen.sjd írta:Legegyszerűbben pénzt áramoltatni a kiscsapatoknak a TV-díjak igazságos elosztásával lehetne, most ugye a nagyok zsebelik be az egészet és a kicsik alig kapnak valamit, de ha mindenki ugyanannyit kapna, akkor sokkal feljebb tudnának zárkózni a tabella alján lévő csapatok is. És akkor nem is kéne hozzá semmilyen sejkBob_Marley írta: