Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/154209
Idén 4900 helyett 250 államilag támogatott tanulót vesznek fel gazdasági szakra.. Most ez komoly? Ha igen, akkor finomam szólva is sz.ptam a 428 pontommal..![]()
![]()
Na ne nevettess, pont a közgazdászok nem kapnának munkát, miközben 2700 bölcsész képzését fizeti az állam? Hogy az ilyen kommunikáció és média meg turizmus-vendéglátás szakokról ne is beszéljünkdaffy írta:viszont ha felvesznek és elvégzed,akkor lesz munkád. nálunk 150et vesznek fel a szakra és évente olyan 10-12 diplomázik. ez jobb?palesz77 írta:http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/154209
Idén 4900 helyett 250 államilag támogatott tanulót vesznek fel gazdasági szakra.. Most ez komoly? Ha igen, akkor finomam szólva is sz.ptam a 428 pontommal..![]()
![]()
ha kifizetek rengeteg pénzt,akkor megvan, az esély mégis kb 5%,egyéb esetben kidobott pénz és évek.Sanama írta: Jobb, mert a lehetőség meg van.
De ha engem a gazdaság érdekel, akkor minek menjek orvosnak? Mert az kéne? Hát kur.a jó. Irány külföld.
Ennyi ponttal hogy vennének fel? Esélytelen.. Valakinek valami tipp, hogy mire érdemes most menni? Gazdasági szak kilőve, bölcsészt se nagyon meg jogászt se... Szóval tippek?daffy írta:viszont ha felvesznek és elvégzed,akkor lesz munkád. nálunk 150et vesznek fel a szakra és évente olyan 10-12 diplomázik. ez jobb?
Jobb, mert a lehetőség meg van.daffy írta:viszont ha felvesznek és elvégzed,akkor lesz munkád. nálunk 150et vesznek fel a szakra és évente olyan 10-12 diplomázik. ez jobb?palesz77 írta:http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/154209
![]()
várjunk még azzal, hogy mi lesz itt évek múlva magyaroszágonviszont ha felvesznek és elvégzed,akkor lesz munkád.
viszont ha felvesznek és elvégzed,akkor lesz munkád. nálunk 150et vesznek fel a szakra és évente olyan 10-12 diplomázik. ez jobb?palesz77 írta:http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/154209
![]()
Az a baj, hogy amúgy lovagol, és ennek következményeképp valami baj volt a csuklójával, fájt neki...Lionel85 írta:Igen persze. És megfényesítette a csúcsdíszt mi?
Igen persze. És megfényesítette a csúcsdíszt mi?Messa írta:Shhht.Victor_Valdes írta:Elég nagy fegyvertényt hordoznak a lábaik között.MELLesleg, a szemkontaktus sem utolsó dolog.
![]()
Azt mondta szép a karácsonyfánk...![]()
Shhht.Victor_Valdes írta:Elég nagy fegyvertényt hordoznak a lábaik között.MELLesleg, a szemkontaktus sem utolsó dolog.
Mindig van a nőknél egy fegyver, amivel le lehet venni a férfit a lábáról.Messa írta:Megérte rá várni...Messa írta:Megbeszéltem barátnőmmel h jön hozzám ma, 1-re ér ide... fél1kor dob egy smst, hogy nemtud jönni azzal, a következő busza FÉL4-re ér be. miértmiértmiértmiértmiért? mi a tökömet csináljak 2 és fél óráig még?![]()
![]()
![]()
Megérte rá várni...Messa írta:Megbeszéltem barátnőmmel h jön hozzám ma, 1-re ér ide... fél1kor dob egy smst, hogy nemtud jönni azzal, a következő busza FÉL4-re ér be. miértmiértmiértmiértmiért? mi a tökömet csináljak 2 és fél óráig még?![]()
![]()
F.ck...palesz77 írta:(A tisztánlátás végett, nem a te barátnőd..![]()
)
Örülj neki, nekem tegnapelőtt azt mondta hogy szeret, tegnap meg kinyögte hogy szakítsunk..Messa írta:Megbeszéltem barátnőmmel h jön hozzám ma, 1-re ér ide... fél1kor dob egy smst, hogy nemtud jönni azzal, a következő busza FÉL4-re ér be. miértmiértmiértmiértmiért? mi a tökömet csináljak 2 és fél óráig még?![]()
![]()
Együtt vagytok még?Bob_Marley írta:Konkrétan szétrobbanok, az asszony leformázta (a pendrive helyett) az egyik meghajtót, amin uszkve 200 gb adat volt grrrrrrrrrrr
Oké zene, filmek pótolhatók,. de a képek saját videók nem.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fú de mérges vagyok