Cumbee írta:MichaaBee írta:A kezdőcsapatban lévő játékosok adott heti teljesítményét fogja összemérni a soros ellenféllel.
Magyarán ha a héten több meccset játszott a játékos, akkor átlagol, ha csak 1-et, akkor 1 meccs statisztikái alapján számol. Az én online meccsem előtt mennyi idővel zárul le a dolog? Magyarán ha pl én reggel 8-kor játszom és előtte hajnali 2-kor lepörög egy pár meccs igazából, akkor fel kell kelnem reggel megnézni, hogy nem sérült-e le mind a 14 játékosom még az éjjel, vagy teszem azt az elmúlt 12 órában történt dolgokat már nem számolja bele.
update: Még 1 kérdés. Sérülés esetén mi a szitu? Pl ha én ledraftolom most Wade-et, aki ugye most sérült. Nem játszik még a jövő heti hétfői és keddi meccsén sem, de csütörtökön és pénteken már igen, az én meccsen pedig szombaton lesz, akkor ha a heti átlag számít, akkor összeadják a 2 meccsen elért eredményeit és elosztják 4-el, vagy ebben az esetben megúsztam a sérülést és csak 2-vel osztanak(a sérült meccseket figyelmen kívül hagyják) vagy pedig ráb*sztam és egész hétre sérültnek nyilványítják, vagyis nem játszathatom szombaton.
Nem számol átlagot, összeadódnak az eredmények. Ha egy héten 4 meccset játszik a játékos és mind a 4-en be van téve a kezdődbe, s dob 11+4+10+25 pontot, akkor ő a héten 50 pontot szerzett Neked. Az olyan statoknál, mint pl FG,FT, ott persze az átlagot számolja, mert a százalékokat nem lehet összeadni.
Ha sérült vagy tudod, hogy nem fog játszani, akkor padoztatni kell és olyat kell betenni, akinek lesz meccse az adott napon.
Miután valós időben elkezdődött a napi mérkőzés, azután már nem változtathatod a játékosod posztját. Akiknek még nem kezdődött el az aznapi mérkőzés, azokat lehet cserélgetni.
Egyébként nincs olyan, hogy "játszol" vele, csak berakod az adott napra a kezdődbe és ő hozza a statokat, amint elkezdődött a meccse.