Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alattad leírták.neobarca írta:Akkor my teamen belül mit csináljak? Pár mondatban leírod többet nem zaklatlak!
Sry! Nem mindenkinek van sajna ideje mindent el és vissza olvasni...Slither írta:Emberek nincsen olyan hogy kezdő ötös! Nem olvastatok el semmit abból amiket írtam/belinkeltem?
Amúgy My Team-nél kell a keretet állítgatni.
Katt a MY TEAM linkre a fejléc alatt. Ott van a csapatod és egy flash-hez hasonló felületen kell húzogatni a játékosaidat a posztokra.neobarca írta:Az jó odáig értem csak, hogy teszem be?Hol állítom össze a kezdőt meg iylenek. Életembe nem játszottam ilyennel de gyorsan tanulok. Szal egy pici segítség kéne...
Üdv. a NYK szurkolói körben!Bob_Marley írta:Fú én meg most vagyok gép előtt!Látom a csapatot, Jézusom![]()
Telerakott magassal az automata draft![]()
Gasol-Stat-Brand-Noah-Scola-Villanueva![]()
Irányítóba meg az agyatlan Douglas van, meg Baron Davis![]()
Knicks 2 a csapatom, innentől el kell kezdjek Knicks meccset is nézni és szurkolni a játékosaimnak![]()
Lesz teendőm a csapat összetétellel, s cseréléssel
Remélem nem lesz olyan sima... Am én full azt hittem,hogy itt az egyéni képességek döntenek és,hogy a csapatok egymás ellen tolják. Picit így benéztem a draftot...Slither írta:Első hetet simán kellene hoznom.![]()
Amúgy minden cserére nyitott vagyok, kicsit színesítenem kell a csapatpalettámat.
Az jó odáig értem csak, hogy teszem be?MichaaBee írta:A teendő csupán annyi, hogy minden napra be kell állítani külön a csapatot. Mindig azokat kell betenni, akiknek aznap van meccsük. (A meccs a név melett van jobbra.) Azok fognak az egymás elleniben pontot szerezni a csapatnak, akik nem a kispadon (Bench >> BN) csücsülnek a meccsük idején.neobarca írta:Nah most, hogy megvolt a draft, valaki leírhatná, hogy hogyan tovább...A többi elég egyértelmű lesz szerintem mindenkinek ha lement már majd 1 vagy 2 hét.
Egyébként jan.9-én indul az első hét és mindig hétfőtől vasárnapig számítódik.
Amúgy szerintem nekem borzasztóan sikerült ez a draft... Utálok az elején lenni, inkább lettem volna a második felében. Remélem nektek pozitívabb az összképetek.(Ja meg ahhoz képest hogy az elején én sürgettem a népet, hogy nem kell sokat totojázni a választással, szinte sose választottam 0:20 előtt
)
Sok sikert mindenkinek a szezonra nézve, nekem cél a rájátszást elérni és ott lehetőleg dobogóig jutni, viszont lövésem sincs az erőviszonyokról.
Hogy lehet a kezdőt beállítani? És hol?:DMichaaBee írta:A teendő csupán annyi, hogy minden napra be kell állítani külön a csapatot. Mindig azokat kell betenni, akiknek aznap van meccsük. (A meccs a név melett van jobbra.) Azok fognak az egymás elleniben pontot szerezni a csapatnak, akik nem a kispadon (Bench >> BN) csücsülnek a meccsük idején.neobarca írta:Nah most, hogy megvolt a draft, valaki leírhatná, hogy hogyan tovább...A többi elég egyértelmű lesz szerintem mindenkinek ha lement már majd 1 vagy 2 hét.
Egyébként jan.9-én indul az első hét és mindig hétfőtől vasárnapig számítódik.
Amúgy szerintem nekem borzasztóan sikerült ez a draft... Utálok az elején lenni, inkább lettem volna a második felében. Remélem nektek pozitívabb az összképetek.(Ja meg ahhoz képest hogy az elején én sürgettem a népet, hogy nem kell sokat totojázni a választással, szinte sose választottam 0:20 előtt
)
Sok sikert mindenkinek a szezonra nézve, nekem cél a rájátszást elérni és ott lehetőleg dobogóig jutni, viszont lövésem sincs az erőviszonyokról.
A teendő csupán annyi, hogy minden napra be kell állítani külön a csapatot. Mindig azokat kell betenni, akiknek aznap van meccsük. (A meccs a név melett van jobbra.) Azok fognak az egymás elleniben pontot szerezni a csapatnak, akik nem a kispadon (Bench >> BN) csücsülnek a meccsük idején.neobarca írta:Nah most, hogy megvolt a draft, valaki leírhatná, hogy hogyan tovább...
Rondo-Young-Anthony-Boozer-Hawescsababarca írta:Én bár nem játszok,de érdekelne,hogy milyen csapatokat sikerült összehozni!
kezdőötös elég
Rose-Pierce-Marion-Garnett-Bynum.csababarca írta:Én bár nem játszok,de érdekelne,hogy milyen csapatokat sikerült összehozni!
kezdőötös elég