Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért a helyedben örülnék,hogy nem volt 5-ös lezárásod.messideco írta:Matyika, te tudsz valamit: ének ötös![]()
Komolyan: ezek jó jegyek. Habár nekem ötös soha nem volt...
Szerintem menjetek el Nutellázni egyet a havarokkal, hagyjátok a francba a pizzátS.Agüero írta: Meg is ünnepeljük a felvételit szombat délután osztálytársaimmal egy jó pizzázás mellett.![]()
Nagyon laza gyerek lehetsz.könyvet hordanék, kit?n? lennék, na nem mintha büszke lennék erre
Ilyennel komolyan mit akartok?Srácok, itt elég sok ember van a fórumon. Van valakinek bármi tapasztalata, az Intézményi Kommunikátor nev? OKJ-s szakról? Az a terv, hogy utána végzem el a média komot a diploma miatt, igaz így 5 évbe fog telni, de egyb?l tuti nem vesznek fel a médiára mert nagyon magas a pont rá.
http://www.bgf.hu/kepzeseink/Intezmenyi_kommunikator
Haha, egy jegyet sem kaptam fél év alatt énekb?l, még énekelni sem kellett, sajnáltam is, megmutattam volna, h bennem rejlik az x-faktor.messideco írta:Matyika, te tudsz valamit: ének ötös![]()
Komolyan: ezek jó jegyek. Habár nekem ötös soha nem volt...
Nekem meg csak oszt. társaim hiszik el, ( mert látták ) hogy nevetve érettségiztem leLM10 írta:Ne parázz, semmi extra nem lesz benne. Igaz el?tte én is full kész voltam. Bár ezt mondják az érettségire is, én meg ez el?tt állok...S.Agüero írta: 8. osztály félévi jegyek.![]()
Szombaton 10-töl délig felvételi, gondoljatok rám!
Egyébként sok sikert!
Látom sikerült minden tanár nemesebbik felét bekenni nutellával, hogy a labi rájuk cuppanjon és cserébe jó jegyet adjanak.S.Agüero írta:Félévi jegyek hogy sikerültek, emberek![]()
![]()
Nekem, enyém így:
Magatartás : Példás![]()
Szorgalom : Példás![]()
Irodalom : 5
Nyelvtan : 5
Történelem : 5
Angol : Dicséretes 5
Matematika : 5
Informatika : 5
Fizika : 5
Biológia : 5
Kémia : 4
Földrajz : 5
Ének : 5
Rajz : 4
Technika : 5
Testnevelés : 5
Média : 3![]()
8. osztály félévi jegyek.![]()
Egyébként egy matekos gimis osztályba szándékozom menni.
hát Matyikám...S.Agüero írta:Félévi jegyek hogy sikerültek, emberek![]()
![]()
Nekem, enyém így:
Magatartás : Példás![]()
Szorgalom : Példás![]()
Irodalom : 5
Nyelvtan : 5
Történelem : 5
Angol : Dicséretes 5
Matematika : 5
Informatika : 5
Fizika : 5
Biológia : 5
Kémia : 4
Földrajz : 5
Ének : 5
Rajz : 4
Technika : 5
Testnevelés : 5
Média : 3![]()
8. osztály félévi jegyek.![]()
Ne parázz, semmi extra nem lesz benne. Igaz el?tte én is full kész voltam. Bár ezt mondják az érettségire is, én meg ez el?tt állok...S.Agüero írta: 8. osztály félévi jegyek.![]()
küldesz privátban egy mail címet,mert lefényképeztem és úgy mégis egyszerűbbEazzy írta:Küldd el, nem biztos hogy tudni fogom, de előferdülhet.daffy írta:elektronikában jártas ember kérem jelentkezzen! elektrotechnikából van 3 példám,amit nem tudok kiszámolni és kéne egy kis segítség
Küldd el, nem biztos hogy tudni fogom, de előferdülhet.daffy írta:elektronikában jártas ember kérem jelentkezzen! elektrotechnikából van 3 példám,amit nem tudok kiszámolni és kéne egy kis segítség
Valóban.Kalap1988 írta: Éppem azt írtam, hogy a haza minden előtt, tehát, ha meg tudod oldani, hogy itthon maradj, akkor maradj. Azt nem írtam, hogy akkor is, ha nem tudsz megélni. Kicsit félreértettél
Hát a további indoklásom, az már inkább politikai, és szociológiai kérdés, úgyhogy azt már nem írnám be ideKalap1988 írta:Ellentmondok Mihunak,de csak annyiban, hogy ha itthon meg tudsz belőle élni, mi több jól élni, akkor ne habozz itthon maradni. Keress munkát és, ha ilyet találsz, akkor maradj, mert a haza minden előtt! Kit érdekel, hogy mi a különbség a sok és még több pénz közt?geridoss írta:Igazából ez a miskolci gazdasági kar a negyedik volt az országban tavaly a rangsorban (20on valamennyi gazdasági felsőoktatási intézmény közül), szóval maga a suli az jó. A pénzüggyel pedig a banki szektorban lehet elhelyezkedni, ami ha sikerül, akkor a közgazdasági szakon belül a legjobban fizetett hely.
Erre kontra: apum tizen x éve Németországban dolgozik a hannoveri VW gyárban. Ráadásul egyik barátommal mennék ki úgy néz ki, ha kimegyek, és egyre jobban hajlok erre.
A kint maradás nekem is eszembe jutott.
Itthon reménytelen... katasztrófa és elszomorító, hogy mi megy.
Apa úgy van kint, hogy öt hét odakint, másfél hét itthon, és szobafestőként dolgozik, többszöresen fizetik meg, mint tették azt itthon (két éve van kint megint, mert előtte három évet dolgozott itthon, de egyszerűen nem tudtuk fenntartani magunkat..reggeltől estig dolgozott), tehát vannak viszonyítási alapok, és már ebben nőttem fel, hogy nem olyan nagy dolog kimenni külföldre.Mihu írta:Apud 10 éve kint dolgozik...mikor ezt elolvastam annyit reagáltam, hogy fejbevágtam magam, úúúúúúúúúúúúúúúúúú, hát márazonnal foglalnám a repülőjegyet, gondolkodás nélkül.
Szerintem ne habozz. Az igaz, hogy tényleg jól lehet vele keresni itthon is, de akkor gondolhatod kint... De úgylátom hogy megvan benned az ambíció, a külföldi életre is. Mit nem adnék érte, ha én is így lennék összerakva
Annyi baj van csak, hogy ez a megszorítás a közgazdasági szakon éppen azért jött be, mert közgazdászokból Dunát lehetne rekeszteni... Igaz, hogy a jó szakembereknek mindig lesz helyük, de mi van akkor, ha elvégzem három év alatt, -az ugye hat félév, hat félévet meg ki kell fizetni. Ami nem kevés. 300-700 ezer Ft-ot olvastam, intézményenként változó, ezt nem tudom, hogy év-e vagy félév. De ha félév, még az sem kevés-, és nem kapok munkát. Ami egyre valószínűbb, mert nem úgy áll a helyzet, hogy a bankokra jó világ jön.Kalap1988 írta: Ellentmondok Mihunak,de csak annyiban, hogy ha itthon meg tudsz belőle élni, mi több jól élni, akkor ne habozz itthon maradni. Keress munkát és, ha ilyet találsz, akkor maradj, mert a haza minden előtt! Kit érdekel, hogy mi a különbség a sok és még több pénz közt?
Ellentmondok Mihunak,de csak annyiban, hogy ha itthon meg tudsz belőle élni, mi több jól élni, akkor ne habozz itthon maradni. Keress munkát és, ha ilyet találsz, akkor maradj, mert a haza minden előtt! Kit érdekel, hogy mi a különbség a sok és még több pénz közt?geridoss írta:Igazából ez a miskolci gazdasági kar a negyedik volt az országban tavaly a rangsorban (20on valamennyi gazdasági felsőoktatási intézmény közül), szóval maga a suli az jó. A pénzüggyel pedig a banki szektorban lehet elhelyezkedni, ami ha sikerül, akkor a közgazdasági szakon belül a legjobban fizetett hely.
Erre kontra: apum tizen x éve Németországban dolgozik a hannoveri VW gyárban. Ráadásul egyik barátommal mennék ki úgy néz ki, ha kimegyek, és egyre jobban hajlok erre.
Apud 10 éve kint dolgozik...mikor ezt elolvastam annyit reagáltam, hogy fejbevágtam magam, úúúúúúúúúúúúúúúúúú, hát márazonnal foglalnám a repülőjegyet, gondolkodás nélkül.geridoss írta:Igazából ez a miskolci gazdasági kar a negyedik volt az országban tavaly a rangsorban (20on valamennyi gazdasági felsőoktatási intézmény közül), szóval maga a suli az jó. A pénzüggyel pedig a banki szektorban lehet elhelyezkedni, ami ha sikerül, akkor a közgazdasági szakon belül a legjobban fizetett hely.
Szerintem ne gondolkozz sokat, inkább még időben foglalj repülőjegyet, vagy vonatjegyet. Az egyetemet egy év után is el tudod kezdeni. Csinálhatod azt is, hogy beadod a jelentkezésed, ha nem vesznek fel, akkor pedig pattansz.geridoss írta:Két verziót tartok fent.