Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így már más, azt hittem hogy gyakorlatilag a tv elől állították fel erre a meccsre. Meg is lepődtem amikor olvastam a nevét a kispadon, de jó megoldás, enyhíti a középpályás gondokat, bár ezzel együtt is erősíteni kéne januárban szerintem!visca el barca írta:de, de mivel sok a serult, fergusson visszakönyörgte. egyébként álítolag folyamatos edzésben visszavonulasa ota is, a B csapatnál edz.LM10 írta:Lemaradtam valamiről, Scholes nem vonult vissza?
Az előbbihez gondolkodtam,h hozzáfűzzem e,de így,h beírod,csatlakozom. Jobban akarnak,nagyobb tűzzel játszanak és tényleg a lelkesedésükkel eltűntetik az emberhátrányukat.A MU meg mintha meg lenne illetődve,vagy nem is tudom,kissé indiszponált a játékosok többsége. Talán félidőben elhitték,h már megvan és a két bekapott gól meg demoralizáló volt és nehezen jönnek vissza a mélyütésből.ozsimiki írta:Azt kell írjam,h döntetlent megérdemelné a City, persze remélem nem jön össze nekik, de nekünk rég el kellett volna dönteni ezt a meccset,ehelyett 10emberrel veszélyeztet a City.
de, de mivel sok a serult, fergusson visszakönyörgte. egyébként álítolag folyamatos edzésben visszavonulasa ota is, a B csapatnál edz.LM10 írta:Lemaradtam valamiről, Scholes nem vonult vissza?
Érdekes hogy pont az Utwengeren írnak ilyeneket, amikor az Arsenalban nem hogy zsoldos, de semmilyen szív nem dobog..messideco írta:Nem dobog a zsoldos szív.- az utwengeren olvastam, és milyen igaz
én meg a Mut bírom,és a Cityt rühellem,de ez... max sárga,én nem bírom felfogni,hogy lehet ezért kiállítani. Annyiban igazad van,hogy páros,de nem teljesen nyújott. Valamint abbam is,hogy nem lehet különbséget tenni a végkifejléetben,nem csak akkor kell kiállítani ha törik a láb. Ez teltjesen igaz.Drigo írta:Szerintem viszont teljesen jogos volt, páros lábbal beleszállt. Ha nem ugrik fel Nani, és darabokra töri a lábát, akkor nyilván senki nem reklamálna.Initom írta:ezért piros? te atya úr isten. Ez a bíró se százas.
Baromira nem bírom a MU-t, de azért a Cityt égni látni, még mindig jobb dolog.
Szerintem viszont teljesen jogos volt, páros lábbal beleszállt. Ha nem ugrik fel Nani, és darabokra töri a lábát, akkor nyilván senki nem reklamálna.Initom írta:ezért piros? te atya úr isten. Ez a bíró se százas.
Húúú de mekkoraGame90 írta:Man City have launched an £80m bid for the Wind.