Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy nekem Morrow és Fredette nem kell, bár ha nem jön jobb ajánlat, akkor lehet, hogy összehozhatunk egy cserét, mert a magasembereid érdekelnének.Bob_Marley írta:Game90 tetszene a csere ötleted, ha beletudunk vonni még valakit, Jack esetleg vagy Collison!
Scola-Morrow vagy Fredette for Harris-Jack vagy Collison?
Értem,közben megtaláltam. Hát bízok abban,hogy valaki a héten élete formájában lesz.Slither írta:Én lennék az (avatár alapján elég egyértelmű...), és már írtam, hogy meglepődnék ha nyerni tudnál ezen a héten. Egy 9-6-os győzelmet tippelek magamnak erre a fordulóra.balinteer írta:Ki a Dream Team amúgy,mert vele játszok első héten? Sose játszottam még ilyen játékkal,szóval valaki leírná,hogy mennyi esélyem lehet?
Én lennék az (avatár alapján elég egyértelmű...), és már írtam, hogy meglepődnék ha nyerni tudnál ezen a héten. Egy 9-6-os győzelmet tippelek magamnak erre a fordulóra.balinteer írta:Ki a Dream Team amúgy,mert vele játszok első héten? Sose játszottam még ilyen játékkal,szóval valaki leírná,hogy mennyi esélyem lehet?
Senki sem akarja a jó játékosait elcserélni egy rosszabbra.Bob_Marley írta:Igen igazad van!
Sajnos annyira nincs nagy mozgás a piacon kevesen foglalkoznak a csapataikkal, én meg keservesen próbálom megoldani a Ginobili faktort![]()
Így már ezer ötletet végig futtattam magamban, s el is küldözgettem, de nem nagyon utasítják, vagy fogadják el!
Igen igazad van!Slither írta:Morrow már bent van egy cserédben Gerald Hendersonért, előbb vissza kell lépned abból.Bob_Marley írta: Scola-Morrow vagy Fredette for Harris-Jack vagy Collison?
UTIL-ban lévők is aktív játékosok, a BN playerek statisztikái viszont nem adódnak hozzá a csapatodhoz.MessiFan írta:Az UTIL-ba és a BN-be milyen játékosokat rakjak fantasy-ba? És ha össz-vissz 3 játékosom fog játszani 9-én a valóságban, akkor a meccsen ők fognak pontot szerezni?
Biztos van valaki, akinek kevés magas embere van, tudom, hogy nincs kezdőcsapat,de statban nekem a Nowo-Jeffersen kettős egyértelműen erős és a padon is van egy-egy nem oly rossz magas ( mondjuk Blatche), szóval nincs szükségem magasokra, nekem is inkább 2-es, meg 3-as kellene főleg az előbbi).Bob_Marley írta:Tudom, hogy nem dacból utasítottad el, egyszerűen kell keresnem egy 2est!
Ginobilit drafotlta nekem a gép aki kéztörést szenvedett![]()
És telepakkolt magassal!
Nem tudok mit kezdeni Branddel Villaneuvaval Scolaval de még Noah-val sem!
Kisemberben van egy Douglasem, Fredette, Bayless, Morrow s ez így elég karcsú!
Hiába Scola is egy 15, 7,5 ös játékos kb, ha 2esben csak olyannyaim vannak akik 10,2,2 tudnak hozni!
Még Morrowban bíznék, de jó [auto_cenzúra] a Nets sorsolása.....
Bob, nem írtam a Fantasyban, de elutasítottam az ajánlatod, ami a következő volt:Bob_Marley írta:MichaeBee-Bob_Marley 2:0
megérdemelt sima győzelem!
Úgy feltud idegesíteni a játék, a rohadt tippelős résszel, hogy hihetetlen 1-t sikerült megfogni az is csak mert Celticses volt, s még azt se tudtam telibe (jah meg volt egy Kleopátra is amit csak a 2 tized miatt nyertem)
De ilyen barom kérdések, hogy hány méter hosszú egy alagút...
szerk: Morrownak most kezd elindulni a szezon, csak az éves statokat nézem persze hogy rosszabb, nemrég dobott 24 pontot, jöhet a kérdés akkor miért cserélném el Georgra?Mert könnyebb az Indiana következő heti sorsolása
Bent vagyok én is, de nem talállak. Mi a neved? Nyisd inkább Te, szerintem.Bob_Marley írta:itt vagyok, megcsinálod a szobát?
Most rögtön, később már nem jó.Bob_Marley írta:MichaeBee írj számodra egy megfelelő időpontot, akár ma is lezavarhatnánk!
Nem tudom, azt hittem, hogy a megjegyzéseket azért megmutatják.Bob_Marley írta:Na és azt hol tudom megnézni?
Miután a transactions-nél az elutasítottakat nem mutatja!
Bob_Marley írta: Na és azt hol tudom megnézni?
Miután a transactions-nél az elutasítottakat nem mutatja!
szerk: nekem továbbra is kis emberek kellenek 1-2es pozba!
Akiket tudok ajánlani, Scola, Villaneuva, Brand, Noah
Miután Ginobili vagy 2 hónapig harcképtelen nicnsen Shooting guardom
Na és azt hol tudom megnézni?Slither írta:Notes-ba beleírtam.Bob_Marley írta:
Amúgy Slither miért nem tetszett a Morrow-George csere