Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még csinálok egy Budinger for LBJ, Bonner for Howard és egy David West for K. Love cserét, aztán semmi esélyed nem leszEazzy írta:Na Game, remélem felkészültél, hogy szét foglak verni a héten
Stephen Curry (GSW)messideco írta:Esetleg ha valakinek van ideje és kedve, leírhatná a csapatátKíváncsi vagyok hogyan alakult...
Jóóóó ez így túl egyszerű volt.fcbarca0827 írta:Bármilyen meglepő, én vagyok az.Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e![]()
Amúgy igen elutasítottam, mint mindegyik Ray Allen-ért befutott ajánlatot. Kábé az egyetlen valamire való játékosom (most, hogy Curry is lesérült...) Nem akarom eladni, elcserélni meg semmit. Egyelőre biztosan nem.
A többi játékosomnál érdeklődhettek, aztán majd meglátjuk.
Ellis for Durant.Eazzy írta:Slither!
Egy Monta Ellisre épülő cserében benne lennék, pl. Denget adom alapból, meg még találj ki valami csomagot. Avagy Ty Lawsonra valami esetleg?
Bármilyen meglepő, én vagyok az.Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e
balinteer írta:Most addoltam Brandon Roy-t,de nálam van Nelson,Gallinari,Reddick,DeRozan akik közül választhatsz. Te kit ajánlanál+1-nek?Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e róla szó.
balinteer: James nálam van, 1 az egyben nem cserélném de ha találsz még mellé 1-es, 2-es posztra egy számomra szimpatikus fiatalembert, akkor egy Howard+1 - James+1 kiegészítő játékos cserét átgondolnék.
Visszavonult játékost minek szedsz fel?balinteer írta:
Most addoltam Brandon Roy-t,de nálam van Nelson,Gallinari,Reddick,DeRozan akik közül választhatsz. Te kit ajánlanál+1-nek?
Most addoltam Brandon Roy-t,de nálam van Nelson,Gallinari,Reddick,DeRozan akik közül választhatsz. Te kit ajánlanál+1-nek?Cumbee írta:fcb0827 személyében kit tisztelhetünk? Küldtem 1 cserét, amit tán elutasított, érdekelne, hogy más feltételekkel lehet-e róla szó.
balinteer: James nálam van, 1 az egyben nem cserélném de ha találsz még mellé 1-es, 2-es posztra egy számomra szimpatikus fiatalembert, akkor egy Howard+1 - James+1 kiegészítő játékos cserét átgondolnék.
Megpróbállak most, mert közben leléptem. Nekem KalapKingdom.bowlinggolyo írta:Akkor legyen most.A szokásos bowlinggolyoKalap1988 írta:Akár most is, ha nem akkor később este 10 felé.
Mi is a neved a foglalóban?Neked?
Durantot nem adom Howardért.balinteer írta:Én is bedobnék egy cserét: Howardot cserélném LBJ-re,Durantre vagy 22 pont felett átlagoló kiscsávóra.
Nézz rá csapatomra, hogy érdekel-e valaki. Körbenézek én is nálad, hogy kit kire lehetne, mert nekem is kéne alsó posztra ember.Game90 írta:Az a baj, hogy nekem Morrow és Fredette nem kell, bár ha nem jön jobb ajánlat, akkor lehet, hogy összehozhatunk egy cserét, mert a magasembereid érdekelnének.Bob_Marley írta:Game90 tetszene a csere ötleted, ha beletudunk vonni még valakit, Jack esetleg vagy Collison!
Scola-Morrow vagy Fredette for Harris-Jack vagy Collison?
De jöhetnek bárkitől a csereötletek, CP3 és Gordon kivételével bárki cserélhető nálam (pl. Felton, David West, Collison, D. Harris), ha olyan ajánlat jön
Scola for Felton, deal! Másik ajánlatodon is gondolkodtam, de Jack-et nem akartam beáldozni, max. egy Amare köré épülő cserében.Bob_Marley írta: Scola for Felton
Scola-Brand for Jack-Harris
Jelenleg ezek vannak függőben nálam, indokolni nem kell szimplán akit érint gondolja meg, s esetleg a made counter offerrel"javítsa ki"!
Én ezeket teljesen korrekt cseréknek érzem talán a Jackes erős mivel jól kezdte a szezont Jack (minket is szépen megszívatott...)Ott Collisont is elfogadnám!
Nézz körül nálam, aztán ha érdekel valamelyik kisemberem, akkor dobj egy ajánlatot, én most nem igazán érek rá csereötleteket kitalálniEazzy írta:Csereajánlatokat én is várok! Sajnos Stuckey is lesérült...úgyhogy kellene ember nekem is. Duranton kívül kb. bárki cserélhető nálam is, jöhetnek offerek.
Akkor legyen most.A szokásos bowlinggolyoKalap1988 írta:Akár most is, ha nem akkor később este 10 felé.
Mi is a neved a foglalóban?