-hazakísérnéd?samy85 írta:az uj fotógaléria 23.képén ki a csaj??? mert meg hát...![]()
-meg hát ..

-hazakísérnéd?samy85 írta:az uj fotógaléria 23.képén ki a csaj??? mert meg hát...![]()
Szerintem ez kizárt. Tuti,h csak kiemeltek vmit,és egyáltalán nem ennyi a valós díja TISZTÁN. Elképzelhetetlen. kb 10edét megértem még max, mert tényleg egy olyan figura aki 13éven át hozta a nézettséget.visca el barca írta:ha kereskedelmi csatornan menne, lekakkantanám h mennyit kap, de egy köztévénél ennyit kifizetni... foleg ugy hogy évek ota sírnak hogy nincs pénz...
szégyen.
köszi a forrást,az a 600ezer is sok,de még mindig barátibb...daffy írta:a heti hetesben kapnak a régi nagyon adásonként 600.000-et. ez is irreális és fábrynak is ennyire jönne ki,ha két évre kapná a 18at,de hogy 600 millát. nevetséges
például itt is írják
a heti hetesben kapnak a régi nagyon adásonként 600.000-et. ez is irreális és fábrynak is ennyire jönne ki,ha két évre kapná a 18at,de hogy 600 millát. nevetségescsababarca írta:hát ez az...én is szeretem,néztem is mindig,és fogom is.daffy írta:ha 2 év alatt keresné azt a 18 millát,még akkor is körbenyalhatná az összes mtv-s s...ét,mert jelenleg nincs az ország olyan helyzetben,hogy 600 millát "kidobjon". mondom ezt úgy,hogy imádom a sanyit
csak ilyenkor kicsit elakad az ember lélegzete,amikor ilyen összegekről szerez tudomást.
hát ez az...én is szeretem,néztem is mindig,és fogom is.daffy írta:ha 2 év alatt keresné azt a 18 millát,még akkor is körbenyalhatná az összes mtv-s s...ét,mert jelenleg nincs az ország olyan helyzetben,hogy 600 millát "kidobjon". mondom ezt úgy,hogy imádom a sanyit
ha 2 év alatt keresné azt a 18 millát,még akkor is körbenyalhatná az összes mtv-s s...ét,mert jelenleg nincs az ország olyan helyzetben,hogy 600 millát "kidobjon". mondom ezt úgy,hogy imádom a sanyitcsababarca írta:olyannyira nem kevés,hogy ha még havonta lenne egy adás,akkor is brutális összeg!daffy írta:olvastátok,hogy fábry az új showderben minden rész után 18 milliót kaszál? ez 2 évre szóló szerződés esetén,kéthetente adásokkal,szünetekkel számolva cirka 600 millió. az nem kevés
eddig se voltak gondja,ezután sem lesznek.
(milyen pénzek forognak a médiábandühítő,számomra legalábbis az.)
olyannyira nem kevés,hogy ha még havonta lenne egy adás,akkor is brutális összeg!daffy írta:olvastátok,hogy fábry az új showderben minden rész után 18 milliót kaszál? ez 2 évre szóló szerződés esetén,kéthetente adásokkal,szünetekkel számolva cirka 600 millió. az nem kevés
Nekem van egy ismerősöm, aki nagyon durván dohányzott. Napi 2 doboz elment neki. Aztán egyik napról a másikra, fogta és elkezdett elektromos cigarettát használni. Az ő esetében indokolt volt, mert a nikotint tudja szabályozni, de amit mondott amiatt javaslom neked is.Zozzy 5 írta:...
Viszont van egy törvény, miszerint internetes vásárlást az átvétel után néhány napig( nem emlékszem pontosan hogy mennyi,kb 4-8körül lehet) vissza lehet mondani.(Magyarországon legalábbis)daffy írta:nincsgergo9 írta:Postai utávételnél van lehetőség a csomag megtekintésére? (még fizetés előtt). Megbizonyosodni róla hogy nem átszabás az egész?
ha felesleges,akkor érdemes elmenni a feladott címre egy kis véleménycserére. 30k megér annyitgergo9 írta:Nah ennek örülök remélem feleslegesen szabok ki 30k-t.
Azért kösz.
nincsgergo9 írta:Postai utávételnél van lehetőség a csomag megtekintésére? (még fizetés előtt). Megbizonyosodni róla hogy nem átszabás az egész?
Prince of Persian játszott még rajtam kivül valaki?Engem régebb letiltottak a gépről miatta...shutterisland írta:http://borsosfi.hu/jatek#letoltes
jó nosztalgiázást minden játékos lelkű fórumernek![]()