Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát az enyém biztos nem...Ilúvatar írta:Most találtam valamelyik fórumon, hát igen, ez a madridisták álma:
VIGYÁZAT! ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOTT!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0135_n.jpg
szépen arcul vágott ez a kép
Nem is tudom melyik kép taglózott le jobban, mert mindkettő elég szomorú.Ilúvatar írta:Most találtam valamelyik fórumon, hát igen, ez a madridisták álma:
VIGYÁZAT! ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOTT!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0135_n.jpg
szépen arcul vágott ez a kép
az utóbbi klasszikusok előtti írásaid tipikus folytatása. ez után jön a "nem félek már annyira",aztán a "bizakodó vagyok".shutterisland írta:én sem a kezdőnk miatt lennék kiakadva, tudom, hogy pörögnénk, de nagyon félek ettől a szerény padtól...pl csatárt nem is tudunk majd behozni, csak cuencát, ha esetleg előre kéne cserélni...de ha masch védőnek számít (hisz nincs csere khv-nk sem...) akkor meg a középpályára is csak thiago lesz, mint alternatíva.
tehát ha bele kell nyúlni a meccsbe, akkor nem lesz sok olyan alternatívánk, amivel javulhat a játékunk. (az más kérdés, hogy ha 3-0-ra vinnénk, akkor nem lennének majd ilyen problémáink)
Sztem a tegnapi meccsből,játékból az égegyadta világon semmi következtetést nem szabad levonni és párhuzamot sem érdemes keresni,állítani.Az teljesen más meccs lesz,mind mentalitásban,mind összeállításbanMessiFan írta:A tegnapi játék után nagyon félek hogy a védelem összehoz a Realnak pár gólt, és ki is esünk emiatt... Abidalt be sem raknám a kezdőbe, mert annyi labdát adott el Mascheranoval együtt, hogy a Real 20 gólt lőhetett volna. Szegény Pinto azt se tudta mit csináljon...
Na mind1, remélem ez nem állandósul mert akkor 18.-án nem fog segíteni egy végigszenvedett gól, ha a saját hibából kapunk majd gólt/gólokat.
Én ugyan azt küldeném fel mint Kurdt.
ellenben asszem a kupában csak 5 cserénk lehet...shutterisland írta: jajj, tényleg.
akkor viszont a pad : vv,adriano,mascherano,montoya,roberto,thiago,cuenca
ez komoly egy clasicóranem tudunk olyan játékost behozni, aki segíteni tud, ha sz.r van a palacsintában.
Hát ne haragudj, de ha valaki feltételezi, hogy akárkivel el lehet hitetni, hogy ilyen tréning VALÓBAN létezik, és ezt egy csapat saját tévéje még le is adja, szerintem az enyhén szólva eléggé furcsán ítéli meg a világot. Ennél levágósabb a vicc/szarkazmus nehezen lehetne, főleg hogy ez egy abszolút közismert vicces vírusmarketing videó.Ez most így komoly? Te megnézted a videót?
Csak mert az ominózus képsorok előtt ez a felirat olvasható:
FCB training before...
Ezután jön a "Barça edzése", majd egy újabb felirat:
"...Training before this"
Ezek után őszinte kíváncsisággal várom, hogy szerinted mégis miért került oda a Barça TV logója?
jajj, tényleg.zola8787 írta:A kezdőd tetszik, de szerintem Pinto fog védeni mind a 2 meccsen.shutterisland írta:valdes - abi,puyol,pique - busi,ini,xavi,alves - messi,alexis,cesc
A kezdőd tetszik, de szerintem Pinto fog védeni mind a 2 meccsen.shutterisland írta:valdes - abi,puyol,pique - busi,ini,xavi,alves - messi,alexis,cesc
Ez most így komoly? Te megnézted a videót?Halfkey írta:Ez így most komoly? Te úgy értelmezted a videót, hogy úgy próbálja beállítani, mint egy valós Barca edzést?
Ez így most komoly? Te úgy értelmezted a videót, hogy úgy próbálja beállítani, mint egy valós Barca edzést?(Tehát a kedves készítője rászerkesztette a BarcaTV logóját jóindulattal, kizárólag a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében, amihez gratula!)
Tekintve a nevét... ("FCB-Gabesz") mit tippelsz?S.Agüero írta: nem unjátok ezeknek a videóknak a linkelését amúgy?
mindegyikben ugyanaz a 10 van...
ha nem realos vagy, akkor bocs, csak a videóból ezt vettem ki...