Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt te komolyan átgondoltad?Subinho írta:az a helyzet, hogy mindenki a Reallal foglalkozik, pedig lassan hátrafelé is kell tekingetni. ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik, akkor meleg lenne a pite...
Egyik sem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak!shutterisland írta: amúgy ez elkövetkezendő 5 meccsük : zaragoza (o), getafe (i), levante (o), racing (o), rayo (i)
köszi, ezt már olvastam valahol, csak megfeledkeztem amúgy róla, bár egy barca meccset még arab kommentátorral is meg szoktam nézniferninho írta:http://onlinetvkeresre.eu/shutterisland írta: mivel kivették a sport1 és sport2-t (köszi primcom kábel..) ezért nem is látom a meccset![]()
itt tudod nézni majd a meccseket (gondolom a Barca meccset szeretnéd megnézni), regisztrálj, kéréseknél kérd a meccset és majd amikor lesz a meccs, csak kiválasztod melyik közvetítésnél megy a meccs és élvezheted teljesen jó minőségben a Sport TV varázsát
Itt inkább az a probléma:mi veszítünk túl sok pontocskát.shutterisland írta:reméljük, de nagyon jó lenne, ha a classicóig 3 pont (vagy kevesebb) lenne az előny...ha úgy jönnek ide, hogy 5 ponttal visznek előttünk, akkor az túlságosan megnyugtató lehetValóban... és ez lesz a 4.
amúgy ez elkövetkezendő 5 meccsük : zaragoza (o), getafe (i), levante (o), racing (o), rayo (i)
http://onlinetvkeresre.eu/shutterisland írta: mivel kivették a sport1 és sport2-t (köszi primcom kábel..) ezért nem is látom a meccset![]()
reméljük, de nagyon jó lenne, ha a classicóig 3 pont (vagy kevesebb) lenne az előny...ha úgy jönnek ide, hogy 5 ponttal visznek előttünk, akkor az túlságosan megnyugtató lehetValóban... és ez lesz a 4.
daffy írta:olyan ügyesek,hogy 9ből 3at nyertek otthonpeccerta írta:Én sem fizikailag gondoltam a tartalékolást,inkább fejben.
Biztos vagyok benne ők remegnek jobban,és ha megint elpáholjuk a Realt odahaza, valaki feje hullni fog.
Mallorca ügyes kis csapat,szerintem nem nyer ma a Real.
Legyen igazam:)
ha nyer a barca a tavaszi klasszikuson,akkor mi van? semmi,van még előny. senki feje nem hullhat ettől. mou nem egy és nem két clasicot bukott el,mégsem merült fel a kirúgás veszélye,a köv meccsnél pedig a jelen állás szerint "kisebb" a tét,mint eddig,mert 5 az előny
olyan ügyesek,hogy 9ből 3at nyertek otthonpeccerta írta:Én sem fizikailag gondoltam a tartalékolást,inkább fejben.
Biztos vagyok benne ők remegnek jobban,és ha megint elpáholjuk a Realt odahaza, valaki feje hullni fog.
Mallorca ügyes kis csapat,szerintem nem nyer ma a Real.
Legyen igazam:)
ha minden igaz,a legerősebb real kezdő lép pályára. akár a barca elleni felállást is próbálgathatja moupeccerta írta: Persze MOU elmondta,fontosabb a bajnokság stb,de biztos vagyok benne hogy erősen tartalékolni fognak a jövő heti meccsre.
Erre akkor látok esélyt, ha a Reál 9 emberrel fejezi be a meccset...CsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés?Valahogy van egy olyan érzésem.
A pihentetésből kifolyólag nem fogják magukat túlhajtani, vagy egygólos meccset láthatunk maximum.
Végülis logikus a dolog. Azért reménykedek egy pontvesztésben.daffy írta:nincs nagy pihentetés. mourinhonak is fontosabb a bajnokság,mint a kupa,mert ezt reális eséllyel be lehet húzni. a kupa megvolt tavaly,abból ki lehet esni és az a kisebb bajCsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés?Valahogy van egy olyan érzésem.
A pihentetésből kifolyólag nem fogják magukat túlhajtani, vagy egygólos meccset láthatunk maximum.
nincs nagy pihentetés. mourinhonak is fontosabb a bajnokság,mint a kupa,mert ezt reális eséllyel be lehet húzni. a kupa megvolt tavaly,abból ki lehet esni és az a kisebb bajCsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés?Valahogy van egy olyan érzésem.
Az a baj, hogy náluk mostanában már a cserék is simán behúzzák a meccseket. Örülnék egy Real pontvesztésnek (gondolom nem egyedül), de nekem vhogy egy utópiának tűnik, hogy rajtunk kívül bárki ellen is pontot veszítsenek. Ne legyen igazamCsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés?Valahogy van egy olyan érzésem.
CsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés?Valahogy van egy olyan érzésem.
szerintem az Eto'ocsabooo írta:A Messis képen, azért a háta mögött Abidal (?) azért fut gólörömmel ünnepelni![]()