2012.01.14. 10:33:48
Én tartok ettől a klasszikustól, bár olyan hű de nagy tétje nincs. Mikor a Sevilla ellen kizúgtunk nem volt gáz, ha meg a Madrid kiejt minket, akkor na bumm. Elbúcsúzunk a legkevésbé fontos kupától, ami még mindig jobb mint tavaly, még meccseket lejátszani ugyanúgy a semmiért.
Egy dolog zavar, a bajnoki idegenbeli forma. Semmi nem dőlt még el, de kéne a stabilitás. Ez azért jön ide, mert ha csak a közelmúltat vesszük, a Barcánál nem fordulhat elő az ami pl egy Milan, Pool esetében, hogy gyengék a bajnokságban de megvan a Bl..
Mindig hoztuk azt is, bár kupasorozatokban 1-2 meccsen kell jónak lenni, de a Liga elég jó indikátor. Évek óta úgy érzem, hogy most van a Madridnak a legtöbb esélye, még több mint a bajnokin. Egy 2-1/3-2-s zakó sem lenne világvége, de jó lenne egy scoring drawt elérni.
Ami meg a padot illeti.. Kit érdekel? Messi, Cesc, Alexis front 3, miért kéne cserélni? Forma miatt nem, ha meg sérülés lenne ne adj'Isten akkor Thiago be, Ini föl, szélsőbekkek feljebb tolva, rengeteg variáció van.
Sajna most rossz előérzetem van, viszont de jó lenne megcsapni őket. Mellettünk szól a 2 meccs, ráadásul idegenben kezdünk, de a nagy számok törvénye alapján egyszer megvernek minket.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona